K Olfen gelu hlasím zlepšení, už si můžu zavázat boty bez fňukání, huž jsem zvládla nakrájet maso.
U nás sníh ale taky mlha, taková tajemná atmosféra.
(neříká se tomu nějak jinak? Je to ve tvaru sporťácké podprsenky, ale je to určené jako vrchní oděv
Top?
K Olfen gelu hlasím zlepšení, už si můžu zavázat boty bez fňukání, huž jsem zvládla nakrájet maso.
U nás sníh ale taky mlha, taková tajemná atmosféra.
Tak jsem si dala “dámský top” do vyhledávače a vypadlo na mě tohle, asi “top” je všeobecný výraz pro české “svršek” nebo tak něco. Je tam vše, jen teda ne ta sportovní podprda.
https://www2.hm.com/cs_cz/zeny/vybrat-podle-produktu/topy.html?srsltid=AfmBOopMFCHlkwoQYqwS4sc7Gmpt7E1oMsMKvzNMjyJ_MtPUPI10MKVT
Ale co mě zaskočilo, na jakých osobách je to nafocené. To jsou samé tyčky tyčky, to oblečení na nich nevzhledně visí, to přijde jen mně, že je to ošklivé? Ty děvy vypadají jak nemocné, nemůžu si pomoct, to je teď opravdu móda? No příšernost.
Ha, zkrácené tílko, pod tímhle názvem mi to našlo jen tyhle podprdy 🙂 Hledala jsem taky crop top, ale pod tím se schovávají i věci s rukávy nebo s takovými fanglemi v dekoltu, na krku, může to mít i rolák, no potěš…
https://www.adidas.cz/zkracene_topy
Taky to prý může být zkrácený top a taky to může být krátké tílko s rukávy či bez a taky to může být pořád sportovní podprsenka😁.
No, tady už je většina těch holek normálních a nemám potřebu je napíchnout na kapačku…
Ale co mě zaskočilo, na jakých osobách je to nafocené. To jsou samé tyčky tyčky, to oblečení na nich nevzhledně visí, to přijde jen mně, že je to ošklivé? Ty děvy vypadají jak nemocné, nemůžu si pomoct, to je teď opravdu móda? No příšernost.
No tak jestli to nebude tím, že ty jolky mají o 3 čísla menší velikost nežbje XS….prostě už menší oblečení neměli, tak to na nich visí😉
No to jsem pochopila, že na nich visí, protože nemají ty chudiny čím to vyplnit.
Co jsem tím chtěla říct je, proč sakra si ten obchodní dům nenajme na tu prezentaci normální ženské a ne adeptky na hospitalizaci.
No mě tohle někdy trochu přijde, že ty slečny mají takové chlapecké pistavy, že při téhle hubenosti prostě postrádají ty ženské křivky a možná to oblečení na nich má opeavdu takhle viset… že je to pak takový… jsk to nazvat… uni sex…
Protože tvary odvádí pozornost od modelu?
No ale když ten model visí?
Spíš prostě trend současnosti, no. Kdy je snaha poschovávat rozdíl mezi pohlavími.?
To jsou samé tyčky tyčky,
Tyčky tyčky, samý bulimičky - jak zpívá Ewa Farna v jedné ze svých písní.😉
Ronja s motejlem:Protože tvary odvádí pozornost od modelu?
Tak tohle už je na mě moc filozofické😂
Jako že si HaM myslí, že jejich modely jsou tak děsné, že raději budou upozorňovat na těla v nich, aby to šatstvo jaksi zaniklo?
Nebo že cílí na spotřebitele, kteří chtějí mít postavu jako ty dámy v těch šatech? Tj. obléknu si ten hadřík, a taky budu vypadat takhle vychrtle?
Čau holky. Tělo odvádí pozornost od modelu? Hmm, já jsem dospívala v době nekorektních reklam, kdy všechno, od kapesníku po auto předváděly nahé slečny😉 Co mi pomůže s mýma prsama, že hadřík ,,krásně" visí na slečně, která má prsa -1? Když si ho objednám, vzápětí jim ho pošlu zpět, protože já v něm budu(a každá normální holka, ženská) vypadat naprosto jinak a budu silně zklamaná(jasně, umím si už představit, že tohle na mě ne, ale třeba moje sousedka je v tomhle naprosté jojo) Takže nevím, k čemu je tenhle klamavý způsob prezentace dobrý😏
No hlavně je to vošklivý. Jako fakt.
Napsala jsem před polednem…a není to tu😲.
Jinak mi volali,že mám nastoupit v pondělí do 11 a jdu na druhý den ráno..To mi určitě neříkala v úterý…Paseka je na 99,9% jistá..ještě musím ty vlasy..pořád to odkládám..
🍀🍀🍀
Tak supr!!! Držím jak jsem slíbila.
Mno, a proč teda myslíte, že jsou modelky hubený? Ten model by na nich měl ideálně viset, tak jako na ramínku, měl by vyniknout jako první, mělo by to asi působit elegantně? na mole i na fotkách. Taky pokud se šije třeba už “vysoká” móda, ty materiály jsou drahý a každý centimetr látky a zdobení navíc, jsou taky peníze navíc. Kdy se začal stáčet ten trend vychrtlých modelek? Až po tlaku společnosti, odborníků upozorňujícíh na PPP, po úmrtí modelek. Teď jsou zase plus size modelky, kdy se naopak volá po nepropagování obezity/morbidní obezity. Zároveň potom, aby se nevrátil heroin chic.
Možná jsem to pochopila špatně, nehodnotím kolekci hmka.
Tady třeba je výběr pro křivky, mně osobně zaujmou první ty modelky, o tohle ale asi dřív návrhařům nešlo.
https://www.aboutyou.cz/s/saty-pro-kazdy-typ-postavy-i-vek-109632
Třeba jsem to přehlídla, ale na stránkách h&m kolekci s křivkama prezentovaly štíhlý modelky. Mno. Jako je to můj názor, proč asi ty modelíny vypadají tak, jak vypadají, musí protože jsou ramínka.
Za hrubky pardon.
V módním průmyslu jsou takový miliardy, že někomu támhle někde je šumák, že si Ronja s 38 připadá v šatech 38 nepatřičně, protože jí nesedí a modelka v nich vypadala přece tak hezky. Vybere jiný, koupí jiný, něco sedět bude. Rychlá móda je rychlá móda.