to je moc dobre. Ledviny jsou zakerne - dlouho nic zvire nedava najevo a kdyz uz jsou takovehle projevy - neni to uz sranda. ani prostor na zkouseni
drzim palce, at se mu ulevi
když ledviny nefachají jak mají, nečistí, tak se někde v důsledku toho udělal zánět
Ne. Když ledviny nefachají, jak mají, tak nastává postupná samootrava neboli urémie. Zažila jsem - u zvířat a bohužel i člověka.
Budu volat vetce, jestli mu na to můžem ještě něco dát…
Jaké byly hodnoty krve? Mám na mysli hlavně ty, co se týkají ledvin.
když ledviny nefungujou, tak nefiltrujou a když nefiltrujou v krvi se hromadí močovina a fosfor. zvýšená hladina močoviny ráda a často způsobuje zvředovatění v dutině ústní, na jazyku, na patře, méně často i v žaludku.
a zvýšený fosfor způsobuje nevolnost
co na to? možná přitlačit, dát tam na několik dní kapačku a určitě cerenii, ranital
Pane Bečko držíme ti doma všechny palce, pěsti i tlapky, aby ti bylo zase lépe…🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀❤️
to je asi jedno, neléčí se laboratorní hodnoty, ale to zvíře. kreatinin může být 800 a dotyčného se podaří zastabilizovat, nebo 300 a je to konečná a nazdar, protože pacient už je natolik kachektický, že prostě víc kreatininu ze svého těla nevytlačí.
když víme, že kocour je anemický, blbě žere a je tam nausea hitparáda to opravdu nebude.
Výsledky mám doma, jsem v práci.
Kometo, Bodlinko- díky za osvětlení.
Teď jsem se domluvila s vet, odpo ho odvezu na zakanylování a budeme doma kapat.
to je moc dobre. Ledviny jsou zakerne - dlouho nic zvire nedava najevo a kdyz uz jsou takovehle projevy - neni to uz sranda. ani prostor na zkouseni
drzim palce, at se mu ulevi
Snad to dá no, uvidíme…
mam zkusennost jen u psa. Pokud ulevi kapacky a zvire se po nich drzi - je nadeje. Kdyz kapacka zafunguje jen na par dni - da se zopakovat, ale uz je to hodne, hodne spatne
..moc moc držím palce a myslím na pana Bečičku i na vás…
Já jsem obešla kanceláře a půjčila si palce od kolegů. Držím i to, co nemám!!
Nedostatek červených krvinek byl fatální, nechtěla jsem ho nechat udusit…
Hodně síly🌹🌹