Aktuálně: 2 745 inzerátů258 472 diskuzních příspěvků19 109 uživatelů

Problém se samcem

kometa
kometa správce
30.08.2025, 08:39:19 xxx.xxx.147.163
»
Odpověď na příspěvek uživatele Tom50 z 29.08.2025, 23:50:09

prostě samice holt skoro furt bolí hlava, co mi to jen připomíná? A přitom se hledá vada u samce,

Vy si to prostě neodpustíte, že? Co máte proti ženám? Zhrzená láska?

Tom50
Tom50 30.08.2025, 14:56:28 xxx.xxx.139.239
»
Odpověď na příspěvek uživatele acher z 30.08.2025, 07:56:02

Acher, vidíte, že to jde a přitom je to jen taková maličkost. Zcela upřímně a bez šaškování vám děkuji. Nyní si naopak velmi rád přečtu vaše texty. 

To dnešní mladí žijí v bludu, že je důležité CO sdělují. Já tvrdím, že je stejně důležité i to, JAK je to sdělováno. Je to jako s oblékáním, už Werich tvrdil, je to pravda odvěká, šaty dělaj člověka a tudíž na vnější formě záleží. Sám dokonalý obsah to nezachrání. Inu, kutna dělá mnicha, putna uhlíře… Omlouvám se za malé zjednodušení textu velmi pravdivé písně.

kometa

Proti skutečným, úžasným a většinou moudřejším ženám, než umíme být my mužové, nemám nic, naopak. Jen prostě připomínám, že mužskou nedostatečnost v určitém ohledu bereme jako vadu, stejnou nedostatečnost u žen se zvyklo považovat za normální. Obě pohlaví se mohou léčit, většinu madam, které skoro pořád “bolí hlava”, to ani nenapadne. Když máme problém my muži, stydíme se za něj a snažíme se s tím něco dělat. 

Tak to je asi tak vše co k této věci chci sdělit. Jen mě v souvislosti s vašimi věčnými výhradami vůči mě nějak napadá starobylé rčení, že někteří to mají tak, že: “podle sebe soudím tebe”. Ale já podle jedné nesoudím všechny, naopak, ženy jsou ty nejúžasnější bytosti na světě.

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.