nora měla dietu snad celý rok. opravdu hodně dlouho nemohla větší porce a slepici jsem si troufla přinést až možná za rok a půl.
teď teda žere zase všechno.
nora měla dietu snad celý rok. opravdu hodně dlouho nemohla větší porce a slepici jsem si troufla přinést až možná za rok a půl.
teď teda žere zase všechno.
A podle ceho jsi ji mela na diete tak dlouho?
dva důvody:
za prvé. když byla na hospitu tak mi všichni lidi co viděli vnitřek na vlastní oči nezávisle na sobě pověděli všechny detaily, které by asi civilovi neřekli (jak to bylo hustý a stěna toho žaludku že byla už úplně průhledná a tak, a že to opravili metodou kterou zkoušeli podruhý v životě) každopádně v případě Nory dobrá třetina žaludku padla za vlast
což člověk nechce hojení uspěchat a navíc, druhý důvod
výsledná věc byla prostě o hodně menší, logicky, jak když jde velryba na bandáž a to mělo jasný viditelný následky, totiž když se neodhadla dávka, tak krmení prostě velmi rychle opustilo prostor zase ven. takže jsem se rychle naučila odhadovat tu dávku, intervaly mezi krmením i co teda můžu krmit.
a jakákoliv chyba se ukázala vždy rychle, přičemž časem se citlivost toho systému snižovala
až na normál a když to bylo nějakou dobu normální, tak jsem si troufla zkusit i tu kost a pak zase celou slepici, ale to trvalo opravdu dlouho
Vlastně trvalo to tak dlouho, že jsem byla připravená na dietu prostě už pořád.
Diky moc, to samozrejme dava smysl. Obzvlast, kdyz prisla o cast zaludku ☹️ Hachi v tomhle mel vice stesti (tuk tuk), protoze mel zaludek “jen” prekrveny a bez nekrozy. Asi proto uz se tvari, ze je uplne zdravy. I kdyz sem tam pozoruji, jako by ho bricho bolelo. Chvilkama udela par kroku pomalu a jak kdyby se protahoval. Ale podle me ho tahne ta jizva (bricho ma takhle rozrezane uz potreti na stejnem miste), protoze bricho pri prohmatani bolestive nema, nebo to alespon nedava najevo.