Veni:Náš 5 měsíční retrívr si našel oblibu v kousání polínek. Věřím že to přejde s věkem ale teď to musíme přežít. Neublíží mu polykání třísek nebo pak ve střevech ? Polínka jsou pod plachtou, tu navíc odtrhává.
Vy to asi přežijete, štěně možná ne.
Náš 5 měsíční retrívr si našel oblibu v kousání polínek. Věřím že to přejde s věkem ale teď to musíme přežít. Neublíží mu polykání třísek nebo pak ve střevech ? Polínka jsou pod plachtou, tu navíc odtrhává.
klidně ublíží. musíte prostě vymyslet, jak tomu zabránit.
Nedovolte to !
Ségra mého psa na to umřela., můj to taky dělal a potom co jsem se dozvěděla, jaký to může být průšvih, už nesměl vzít dřevo do huby, vyděsilo mě to.
Absolutní a okamžitý zákaz.
Psi často fakt neví, co jim může ublížit… ať už je to “požírání” polínek, kamenů, ponožek, igelitových pytlíků, gumových hraček, zahradních hadic a dalších xy nepoživatelných věcí.
Bohužel je teda na nás psům zabránit v tom, aby to žrali… takže polínka zabezpečit lépe…
Veni:Náš 5 měsíční retrívr si našel oblibu v kousání polínek. Věřím že to přejde s věkem ale teď to musíme přežít. Neublíží mu polykání třísek nebo pak ve střevech ? Polínka jsou pod plachtou, tu navíc odtrhává.
Vy to asi přežijete, štěně možná ne.
Ano, je to na nás…náš labrador taky rád kousal dřevo, louskal ořechy…já jsem bránila, bohužel muž byl jiného názoru..říkal vždycky: “nech ho, nic se mu nestane”….nejradši bych ho vždycky praštila ( chlapa )…😟 Jasně, všechno uhlídat stejně nejde, ale když vidím, že hryže dřevo, tak mu snad vezmu…ale on ne, bylo mu to jedno. Takže radím co nejvíc nebezpečných věcí uklidit, odstranit a štěně hlídat.
Já mu to i zakázala. Na hryzání měl velký kosti. Moji psi si ani nesmí hrát s klacky, jsou fakt hrr a je to o oko druhých psů nebo o vražení do krku.
Bacha na to, Idorkovi se šprajcnul kousek klacku mezi stoličkama. Bohužel nedal nijak najevo, že tam něco má a během týdne mu vyhnisala díra až do nosu. Dělali mu plastiku z kůže ze tváře.
Díky, už to je ohrazené starým plotem a je klid. Stejně je divné, že je to baví, když je to nebezpečné.
Proč by je to nemělo bavit? Oni neví, že je to nebezpečné. Děti taky spolykají bobulky rulíku nebo tisu.