Ano, take jsem to zvazovala jako variantu 😀 to hlidani 😀 ale nevim, jetsli na to uz pak zbudou penize.
No opravdu vsem diky za podnetne reakce!
300 m bahnem k závoře? To je součást výběhu? A ta závora je uprostřed výběhu? To je vostrý.
Asi neuvažujte a stěhujte, tohle vám to malé dítě ani v bahně neujde a kočár tam rvát si neumím představit.
A nebo (!) si prostě zaplaťte hlídačku na dítě. Nějakou študentku, maminu na mateřské, čilou důchodku. Nebudete muset zpevňovat, hlídačka se bude hodit i na jiné aktivity než na koně a dítě bude pořešené. A vy můžete dál amazončit 😀
Ano, take jsem to zvazovala jako variantu 😀 to hlidani 😀 ale nevim, jetsli na to uz pak zbudou penize.
No opravdu vsem diky za podnetne reakce!
Já vám k tomu řeknu jediné (a už jsem to tady kdysi říkala)… vlastnictví koně je častokrát psycho samo o sobě…..pokud máte pocit, že je to zbytečný stres nad rámec, změňte to. Koně nám mají dělat radost s ohledem na jejich potřeby. Pochybuji, že tohle je na dojezd jediná stáj, kde Váš kůň dokáže být spokojený, už nejsme v devadesatkách a osvěta je už velká.
Jen se nebát udělat změnu, znám to, také to zrovna řeším. Ale údělem koně v ustájení je prostě čas od času změnit lokál. Zas na druhou stranu se jim kolikrát horší věci nedějí a jak říkala moje máti, živit není peříčko, pro lidi ani pro koně.