assil:Ono Fitmin má lepší a horší řadu, tohle je složení tý horší.
Můj pes dostává všechno tak různě na střídačku a žádný zažívací potíže nemá, ty vidím jen u psů co jsou striktně jen na granulích.
Bohužel můj pes je děsná vybíravka, nežere co nezná, a to ani maso, někteří lidi by mohli vyprávět jak si nevzal ani párek nebo sušený maso, takže když přestali dovážet mnou preferované granule, byla to celkem katastrofa a nakonec žere prostě jen Fitmin, tak právě alespoň kupuju tu lepší řadu.
Ale štěně bych fakt radši naučila na něco jiného.
No myslím, že je dobrý když je pes na granule alespoň trochu zvyklý, ono se to občas může hodit.
Mám známou, jejíž golden maso nepozře. A to vyzkoušela všechno možný. Nakonec má pes granule k dispozici celej den v misce, aby vůbec něco sežral, a i tak je hubenej, podle mě. Já toto třeba nesnáším. Přijela jsem k jednomu odchovu na návštěvu asi po dvou letech, pes tlustej jak sud a granule samozřejmě v misce. Naběhla Cherry a celou misku sežrala, než jsem si toho vůbec všimla. 😂 Jenže když pes nežere, tak co dělat, že jo. Možná by pomohla žravá konkurence (u nás to pomohlo), ale každý nechce dalšího psa.