Nechcete ten song napsat do nějakýho vlákna? Já jen abych měla novýho červa, melodii si vymyslím.
29.12.2025, 16:04:02 xxx.xxx.147.163
nemůžete už sjednotit
Však momentálně sjednoceno na Písničku. 😉
nemůžete už sjednotit
Však momentálně sjednoceno na Písničku. 😉
že byla na podzim na oblastce a pes, kterého drželo na vodítku dítě, napadl její štěně.
Kdyby ho nedrželo dítě, ale vodítko u plotu, nikoho by nenapadl. - Vtip.
P.S. Jen na té Brněnské výstavě ( Mezinárodní asi ), málem někdo uvařil psy v autě, sháněl se řidič, a někomu, cestou z výstavy, psa přejelo auto. A u krátkosrstých kolií posoudili psa mezi fenami, protože majitel špatně nastoupil k posuzování.
Z mé strany asi tolik, ten člověk, co má těch hodně přezdívek, má asi málo práce a příliš volného času, že se dokáže zaobírat s takovou vervou prkotinami.
Bodlinka:Z mé strany asi tolik, ten člověk, co má těch hodně přezdívek, má asi málo práce a příliš volného času, že se dokáže zaobírat s takovou vervou prkotinami.
Bodlinko, teď jste uhodila hřebík na hlavu. Ale to já..a…a…- dosaďte si koho chcete - taky. A prokrastinace se tomu říká.
orionka-2:že byla na podzim na oblastce a pes, kterého drželo na vodítku dítě, napadl její štěně.
Kdyby ho nedrželo dítě, ale vodítko u plotu, nikoho by nenapadl. - Vtip.
P.S. Jen na té Brněnské výstavě ( Mezinárodní asi ), málem někdo uvařil psy v autě, sháněl se řidič, a někomu, cestou z výstavy, psa přejelo auto. A u krátkosrstých kolií posoudili psa mezi fenami, protože majitel špatně nastoupil k posuzování.
Ano, ti uvaření psi byli labradoři, jedna fena opravdu uhynula, chovatelka měla zákaz chovu, ale už nevím, na jak dlouho. Ono to není tak jednoduchý něco porušit. Když se na to přijde, tak následuje trest od klubu, ale co je horší, ČR je malá, to se roznese a už se to s váma táhne, to prostě nikdo nechce.
Sarah01:Ano, ti uvaření psi byli labradoři, jedna fena opravdu uhynula, chovatelka měla zákaz chovu, ale už nevím, na jak dlouho. Ono to není tak jednoduchý něco porušit. Když se na to přijde, tak následuje trest od klubu, ale co je horší, ČR je malá, to se roznese a už se to s váma táhne, to prostě nikdo nechce.
Uvázané u plotu, by bylo líp. Končím, nebo z toho bude černá kronika. Už nebudu reagovat.
dělám měsíční uzávěrku, děsně mě to nebaví a čekám ještě na nějaký doklady, jakou výmluvu máte vy ostatní?
ale prostě hrotit věc, co se možná stala před několika lety a jde v ním o prd, mi připadá hrozný a je to vizitka toho člověka, že se mu neděje nic zásadnějšího.
Moje výmluva? Zvíře dostalo písničkovou knížku a teď už po patnácté poslouchám fenomenální song o mouše, co se vylíhla z hovínka. Tak abych úplně nezblbla a nezdálo se mi pak o tom, chtěla jsem si hlavu zaplnit něčím hodnotnějším. No a skončila jsem tady. 😀
Nechcete ten song napsat do nějakýho vlákna? Já jen abych měla novýho červa, melodii si vymyslím.
Já mám dovolenou a až po poledni jsem byla ostříhat jednoho pejska na výstavu, pak nakoupit a na poště, vařit naštěstí nemusím. 🙂
My klidně o psech něco napíšeme.
Naši mladí odjeli s partou do kina na Avatar.
Neviděli jsme ani jeden díl, proto jsme stále tak úžasní.
No a hlídáme jim psa.
Ten tak strašně smrdí, furt se k nám lísá.
Je vůbec chovatelsky etické, aby nějaké zvíře takhle smrdělo?
Třeba pravidelně vypopelená slepice nesmrdí vůbec, kočky také ne.
Proč psi tak hrozně smrdí? Nemůžou se eticky vypopelit nebo volízat?
Někteří psi smrdí. Ale zásadně ti cizí.
Není mokrý?
Taky granuláři smrdí - zubní kámen.
pes, který strašně smrdí, aniž by se předtím vyválel ve shnilém tolstolobikovi nebo aspoň v pořádným hovně, není pes zdravý. ano, takhle jednoduché to je.
pes má takový svůj pach srsti, stejně jako když čichne člověk ke slepici taky to má osobitý pach, ale “děsný smrad” je většinou něco nenormálně shnilého. shnilá huba. shnilý kožní záhyby, shnilý uši, plný žlázky, kvasinková infekce nebo prostě jiná shnilotina.
orionka-2:Taky granuláři smrdí - zubní kámen.
Ale to nesmrdí celý pes, ne? Většinou smrdí těm malým z tlamky, protože se jim začínají brzy kazit zuby. Ale žádný velký pes mně nikdy nesmrděl, spíš naopak.