Tak tuhle firmu mám vyzkoušenou, prodávají hybridky i na nedělním trhu ve Strakonicích. Naposledy jsem u nich na podzim koupila mamce k narozeninám hybridky různé barvy peří i skořápky vajec. Mamka je nadšená, dobře nesou a na velikonoce nebude muset vejce ani barvit, mají hnědou, bílou a zelenou skořápku.
Já jsem u nich nakoupila loni na jaře holokrčky a ty jsou super. Pěkně nesou i v zimě. A mám od nich i pěkné hybridky vlašek.
..jaké hnědé, nudné hybridky??…já je mám také, 2- 4 leté a radost na ně prohledět😀..jsou pěkně opeřené, čiperné, stále něco shání do zobáku, vesele si krákorají😀…nové, bílé Dekalbky jsou ještě čipernější..k tomu ještě pohazují těmi obrovskými červenými hřebeny😂👍…zatím jsou v teple maštale, v kotci..myslím, že chladné počasí by jim neprospělo.. stále 5-6 vajec denně od 6 ti slepiček 😀👍
Bereme odsud. Kuřice krásné, zdravé a skvěle nesou. Ale jsou to takové ty hnědé, nudné hybridky, nic pro oko.
…ale jestli chcete “něco ”pro potěšení oka, mám krásné Vorwerky…na podzim jsem koupila mladého kohoutka, už je velký fešák 😀👍..slepičky už mám starší, spíš na líhnutí přikoupím vejce…
Dalším spolehlivým zdrojem, kde sehnat slepičky na snášku, je západočeská Farma Hájek. Mají své stránky i Facebook, jejich slepičky můžete koupit třeba když si jedete pro krmiva ke Kvíderovi do Spáleného Poříčí u Plzně. https://www.eshop-farmahajek.cz/