V podstatě jo, ještě spíš v kombinaci s takovým tím neviditelným “plotem”, akorát hranici neurčuje vodič ale zvolený dosah kolem vysílače v kapse páníčka. Čekala jsem, kdy někoho něco takového napadne. Potíž je s tím stejná jako s el. obojkem…
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 18.03.2026, 13:42:29
Potíž je s tím stejná jako s el. obojkem…
jo.
a jako, že to samo hlídá tu vzdálenost, že člověk jako může jít…. pohodlně jkao hovado čumět do mobilu, psu se nevěnovat a neviditelný vodítko to vyřeší za něj. Výborný, fakt skvělý. chudáci psi.
Tak já nevím, ale pokud si chci na procházce čumět do mobilu, tak na to snad nepotřebuju psa? Nebo se mejlím? A ještě si můžu čumět na procházce jen když je hezky, se psem se musí i když je hnusně… To je nerozum přece.
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 18.03.2026, 13:50:04
No divila byste se kolik zombie se psem na vodítku, který čumí do mobila, byste na sídláku potkala, jojo. Jsou, nečuměj, táhnou psa jak kačera a ani neví, že třeba kadí, nebo by rád kadil, o možnosti si v klidu přečíst Pesemesky jen tak, to ani nemluvím. Hnáty bych jim zpřerážela za tohle. Pes zadřepne a dorota zmalovaná jde dál, protože musí čučet do mobila. Nač toho psa má, naprosto netuším. Teda jo asi - aby se mohla prezentovat na sockách.ble.
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 18.03.2026, 14:04:52
Spíš pár facek dneska. Si pamatuju, jak jsem “oslovila” dorotu, co smažila mladinkýho borderáka el.obojkem. Ještě dlouho se klepala vokna v panelácích, jak jsem ji hlasitě oslovila. Pak pes zmizel. Jestli zmizla i ona, to nevím, já si lidi nepamatuju.
Jo fakt byste se divila, kolik lidí takhle “venčí” psa. Pro mě naprosto nepochopitelný. to ho oprvdu nemusím mít, když nejsem s ním. Nebo jde kočárek, matka, dítě, vzadu za sebou táhne psa - buď ta matka, nebo ho vláčí to dítě, co už není kočárkový, když je to pidipes. A pes zasedne a vzápětí přijde prda, jak s ním ten obojek připojený k vodítku, které vláčí v ruce kdosi, kdo nedbá, trhne a hodí. vždy si tak představím, jak bych to těm lidem /ne tomu dítěti, to netuší/ s chutí udělala taky tak. Nebo…čteš si knihu? prdho, vyrazit z ruky a makej, makej, makej obývákem sem a tam, bezmyšlenkovitě. SEdneš si k novinám? Prdho, vyrazit z ruky a makej, makej do kuchyně a zpátky, bezmyšlenkovitě sem a tam….
Jo, podle celého článku to pípne a nebo zavibruje. Elektrické šoky to neumí. Úplně vidím, jak si to lidi pořizují s tím, že pes to automaticky umí ve chvíli, kdy se mu to připne 😂
Lidi nejsou schopní psa naučit ani jít u nohy, představuji si živě, jak se budou pokoušet pomocí pípáku a vrnítka udržet psa na nějakou vzdálenost.
by mě jako zajímalo, jak to bude majitel řešit, když psovi bude nějaký pípání, vrnění jedno 😀 😀 to mu bude diskretní neviditelný vodítko - všichni víme k čemu 😀 😀 😀
mno, myslím že psa, co se bude chtít porvat, či ucítí háravku neviditelné vodítko nezastaví…
PS.naučit to psa pro 99% lidí neznalých metodiky jak to naučit, to bude nepřekonatelný oříšek a to ještě až se neviditelná vodítka “zapletou” do sebe (neb si nemyslím, že by každé mělo jinou a jen svoji frekvenci) …bude veselo 🤣, a nakonec chudáci psi …😢
Přece vůbec nejde o to, jestli to bude fungovat. Hlavně, že se to bude prodávat. Nereklamovatelné. Pípá to ? Vrni ? Pak chyba není na straně přístroje.