Dobrý den, prosím vás, stalo se vám už někdy, že vám veterinář řekl, že spešl dietu nebo léky pro psa nemají a musíte čekat do příštího týdne? My teď řešíme chronické ledviny a stalo se mi už podruhé, že jsem musela obvolávat půl města, protože veterinář měl zavřeno/vyprodáno. Jak to řešíte vy, kupujete raději zásoby dopředu na e-shopech, nebo máte nějaké místo, kde je spolehlivě všechno skladem i o víkendu? Díky 😀
Leky musim zarizovat vcas - nenechavat na posledni chvili, casto se stava ze objedu 2-3 lekarny, nez je sezenu. Pripadne je musim objednat, nebo nechat nakapslovat a to trva i nekolik dni/tydnu
Diety jednoznacne e-shop. Nevim, co presne Vas pes zere - ale dost diet ma i Alza, tj. doruceni v radu hodin.
Když jsme řešili dietu, měla jsem vždy dostatek krmiva dopředu. U nás na vesnici je o víkendu problém se vším, takže člověk musí myslet dopředu. Stalo se mně, že 17. 11., kdy je svátek, začala fena kulhat a fakt brutálně. Po dřívější zkušenosti u dřívější feny, kdy se z blbýho kulhání nakonec vyvinul osteosarkom, jsem chytila rapla, že prostě musíme na veterinu stůj co stůj. Neměla jsem auto ani řidičák, obvolala jsem všechny rodinné příslušníky i známé, nikdo neměl čas nebo nebyl doma. Pobrečela jsem si a pak mně došlo, že si prostě musím pomoct sama. Takže jsme se na tu veterinu nakonec dostali a problém vyřešili.
Ľadvinovú dietu som kupovala normálne na alze, keď sa mi stalo, že bola nejaká akútka. alebo spokojenypes, tí tiež doručovali do druhého dňa. Lieky holt iný veterinár a celoživotne prepočítavať, aby som sa nedostala do situácie, že mám prázdno. Pokiaľ to už nie je nejaký extrém, akože nejaký vyšší stupeň zlyhávania, tak sa to dá vyriešiť aj domácou stravou. Nákupu u veterinára so sa vyhýbala, málokde k jedlu nemajú vysokohorskú prirážku.