aktivni latka je tam zazvor😇
Je levnejsi koupit zazvorove gumove medvidky - nekdy zaberou, nekdy ne. Nemela by videt z bocnich oken.
Stenatum do cca roka dozrava rovnovazne ustroji, proto se casto “vyjezdi” a prejde to 🙏
Ahoj,jdu si pro radu. Máte něco osvědčeného proti cestovní nevolnosti? Nikdy jsem to nemusela řešit,bohužel Divoženka blije ve velkým, a tím,že jezdíme hodně,je to docela problém. Nepotřebuju nic na uklidnění, ona nehyperventiluje,neklepe se,není to psychika,prostě jako dítě bleje. Jezdí v kufru, v boudičce,bez boudičky,výsledek stejný. Teď už jí musím dávat doma na vodítko,do auta se jí nechce,což se jí nedivím. Dík za zkušenosti
Bohužel nám nic nepomohlo, ať jsme dali cokoliv, výsledek stejný, jeden z bráchů blil a blil. Jediné co pomohlo, tak, že vyrostl, cca v šesti až osmi měsících velký zlepšení a pak jak když utne, přestal a teď už přes pět let nezvracel ani jednou a že jsme těch kilometrů najeli a fakt i cestou necestou. Ale třeba někdo má dobrý tip.
Dublinbarzoj:Bohužel nám nic nepomohlo, ať jsme dali cokoliv, výsledek stejný, jeden z bráchů blil a blil. Jediné co pomohlo, tak, že vyrostl, cca v šesti až osmi měsících velký zlepšení a pak jak když utne, přestal a teď už přes pět let nezvracel ani jednou a že jsme těch kilometrů najeli a fakt i cestou necestou. Ale třeba někdo má dobrý tip.
Jj,pamatuju z dětství kokřici,to bylo to samé. V to doufám,ale kdyby náhodou někdo něco věděl.
https://www.vseprozvire.cz/cestovni-nevolnost/gastrovom-pes-a-kocka-50ml---podpora-zaludecni-funkce/?utm_source=seznam&utm_medium=cpc&utm_campaign=N%c3%a1kupy:+Vseprozvire.cz&utm_content=SakariPET+Gastrovom+Pes+a+ko%c4%8dka+50ml+%e2%80%93+podpora+%c5%bealude%c4%8dn%c3%ad+funkce
Používám u Siriuse tohle. Zatím ťuk ťuk dvě delší jízdy bez zvracení. (Produkt jsem našla náhodně máme jej z jiného e-shopu)
Jani, u Cherry mně taky nic nepomohlo, bleje doteď a to je jí 7 let. Ale odbourali jsme odpor k autu, kdy do něj ani nechtěla. Teď už jsem zvyklá, že do auta dám vetbedku a do rohu ručník, do kterýho to ona udělá, to máme nacvičený, pak ručník sbalím a dám čistej. Prostě jezdím se zásobou ručníků podle délky cesty, někdy stačí dva, někdy musím mít i čtyři. 😁
bambule:https://www.vseprozvire.cz/cestovni-nevolnost/gastrovom-pes-a-kocka-50ml---podpora-zaludecni-funkce/?utm_source=seznam&utm_medium=cpc&utm_campaign=N%c3%a1kupy:+Vseprozvire.cz&utm_content=SakariPET+Gastrovom+Pes+a+ko%c4%8dka+50ml+%e2%80%93+podpora+%c5%bealude%c4%8dn%c3%ad+funkce
Používám u Siriuse tohle. Zatím ťuk ťuk dvě delší jízdy bez zvracení. (Produkt jsem našla náhodně máme jej z jiného e-shopu)
Ten mi pomáhá na blití obecně,ale ne na to v autě
Sarah01:Jani, u Cherry mně taky nic nepomohlo, bleje doteď a to je jí 7 let. Ale odbourali jsme odpor k autu, kdy do něj ani nechtěla. Teď už jsem zvyklá, že do auta dám vetbedku a do rohu ručník, do kterýho to ona udělá, to máme nacvičený, pak ručník sbalím a dám čistej. Prostě jezdím se zásobou ručníků podle délky cesty, někdy stačí dva, někdy musím mít i čtyři. 😁
Ježiš,neděs mě. Za týden výstava,asi vezmu mrak dek a ručníků a budu se modlit
Aha tak nám právě pomáhá na to uklidnění žaludku v autě (píšou v informacích že by měl být právě na tu kinetózu). Já ho měla pro Bambuli a zbyl mi po ní doma, vyzkoušela jsem ho a zabral.
U Barči pomáhá prostě jezdit - s vyšší frekvencí jízd se to zlepšuje. Divoženka je malá, třeba si jen tělo potřebuje navyknout.
aktivni latka je tam zazvor😇
Je levnejsi koupit zazvorove gumove medvidky - nekdy zaberou, nekdy ne. Nemela by videt z bocnich oken.
Stenatum do cca roka dozrava rovnovazne ustroji, proto se casto “vyjezdi” a prejde to 🙏
Měla jsem jednou štěně, co blilo snad už po 5km.Veterinář mně tehdy říkal, že štěňata ještě nemají úplně vyvinutý rovnovážný systém v uchu a že z toho většinou vyrostou, že ho nemám alespoň 6 hodin před cestou krmit, v autě zabezpečit, připoutat aby nemusel vyrovnávat balanc a nejlepší aby nevidělo ve z postranních oken, v autě raději chladno a často dělat zastávky. Bylo to pak někdy úplně dobrý, někdy se na delší trase poblil třeba jen jednou, ale postupně z toho vyrostl.
Zkuste vyzkoušet Alavis CBD KAPKY
Mě je jasný,z čeho to je, a že z toho s největší pravděpodobností vyroste,jen mě napadlo,jestli někdo nemá něco osvědčeného. Rada nekrmit xx hodin před jízdou je hezká,ale u štěnda těžko proveditelná. Dneska žrala tři hodiny před a stejně zeblila celej kufr. Ještě nás to čeká odpoledne😂
CBD ale na kinetozu fungovat nebude,pokud není způsobená stresem