no je to ještě brzy se ptát ale vzhledem k tomu že kolem nosních dírek to vypadá že ozobí světlá tak spíše samička.
Tipuji samečka.
Tipuji samečka.
Podle mne je to samice.
no je to ještě brzy se ptát ale vzhledem k tomu že kolem nosních dírek to vypadá že ozobí světlá tak spíše samička.
Dobrý den, mám dotaz bude to kluk?
Myslím, že to bude kluk, samice namají modré ozobí.
Zdravím, ano je to 1.0 sameček. S pozdravem Zappe
Kluk z něho nikdy nebude! Ale je to 100% SAMEC.
Děkuji moc
Dobrý den děkuji co znamená 1.0
To si nemyslím
Anonymní:Dobrý den děkuji co znamená 1.0
1,0 znamená samec. Zápis skupiny jednoho samce + jedné samice + tří mláďat s neurčeným pohlavím bude vypadat takto 1,1,3. Zápis stejné skupiny skupiny ale bez samce 0,1,3. Jiná skupina pouze pěti samců 5,0 , samic 0,5 , neurčených mláďat 0,0,5 . U skupiny neurčených mláďat se však častěji používá označení mláďata i když v případě číselného vyjádření každý ví o co jde.
Anonymní:To si nemyslím
Zdravím, tak J5 to vypsal na 1*👍
No a teď by mě zajímalo, jak jste napsal “To si nemyslím" s čím jako nesouhlasíte? Vámi přiložené fotky = 1.0 sameček a na fotce na kterou reagoval jara.t 29.05.2024, 20:56:24, tak to bude 0.1 samička od Jindřiška z 29.05.2024, 20:27:35. A nebo jsem se ztratil? S pozdravem Zappe
Zdravím, i já budu řešit příští týden tento problém.
Jedu pro Výstavní Andulku, bude z budky tak 5 dní.
Potřebuji samce. Bude mít as modrou nebo fialovou barvu. Už jednou jsem se spletl, a mám doma holku. Asi by se moc nemuseli.
Díky za radu, s pozdravem Koňařík Ladislav
Zdravím, opravdu perfektní, tak Vy už teď předpokládáte, že budete mít problém! No a co očekáváte od nás? Píšete, že bude modrá nebo fialová a že potřebujete samečka, ale to musíte říct tomu chovateli! A nejste sám co máte doma holku i hodně z nás má doma holku nebo-li dceru? U papoušků jen sameček a samička! S pozdravem Zappe
Tu jsou fotky z 1.3 první den doma
Anonymní:Tu jsou fotky z 1.3 první den doma
Zdravím, tak ty 3první fotky, tak to se chybička vloudila, asi? A teda co my s tím? Můžete se rozepsat, nebojte, pořád je to zdarma! Jinak to vypadá, že to bude 1.0 sameček a může být i v pořádku a v pohodě, ale to budete muset odstranit z té klece ty tyčky na kterých sedí, chudák… a vyměnit je za přírodní(černý bez, vrba, bříza, jabloň, třešeň). Ale už o tom tady bylo napsáno až dost! S pozdravem Zappe
Dobrý den to byl na kleci jen na první fotku jinak už má vše a ano ostatní fotky se tam dali omylem 👍🤣 nevím jak to vymazat
Tak na editaci nebo-li opravu svého příspěvku máte určitý čas! Na fotce jsem označil, kde to najdete 👍 Ale po nějakém čase ta “tužka” se ztrácí a pak už není možné editovat! Jen autor webu má tu možnost i nadále. S pozdravem Zappe
Tak Vás zdravím.
I jsem se zasmál. Máte pravdu, mám 3 dcery a 2 syny. Tak mě jedna Andulka nevyvede z míry.
Příští pátek to nějak dopadne.
Ale žádný fígl jste mi neporadil. Hezký zbytek dne přeji.
Anonymní:Tu jsou fotky z 1.3 první den doma
A jaký máte obraz?