Aktuálně: 2 476 inzerátů • 293 247 diskuzních příspěvků • 21 494 uživatelů

slepice nesnáší

⋮
anonymní (neregistrovaný) 01.07.2010, 09:55:03 xxx.xxx.148.219
mám problém.Mám 2 roky staré slepice a ty už 2 měsíce nesnáší maximálně tak 1 nebo 2 vejce za týden,bylo mě řečeno že jsem jim v zimě neměla dávat kukuřici že ztučněli a proto nenesou.Slepice jsou na zeleném dostávají zbytky,skořápky máčenou pšenici no prostě vše.A ani neztrácejí peří.Myslíte že to může být tou kukuřicí?Že by byli tlusté mě nepřipadá.Díky za odpověd .Dana
⋮
anonymní (neregistrovaný) 01.07.2010, 14:28:31 xxx.xxx.162.216
zkuste jim dávat vitamíny a míchanici pro nosnice a možná se rozjedou.
⋮
anonymní (neregistrovaný) 02.07.2010, 10:08:33 xxx.xxx.148.219
No to jim vše dávám a nic .Včera opět žádné vejce nebylo.Dana
⋮
J.Marková (neregistrovaný) 02.07.2010, 23:07:04 xxx.xxx.105.3
Dano, nevím, zda dobře rozumíte předchozímu komentáři. Tou "míchanicí pro nosnice" zřejmě autor míní " Kompletní krmnou směs pro nosnice v drobnochovu", kterou je možné koupit pouze v prodejně Zemědělské zásobování a nákupu a.s. Připojuji se k názoru a k doporučení předchozího komentátora, protože pouze v té "Kompletní krmné směsi ..." jsou všechny ke snášce potřebné živiny, minerálie a vitaminy. To, čím krmíte, je krmení chudé na bílkoviny ! Takže pokud tak budete krmit dál, tak musíte alespoň přidávat vařené mleté nesolené hovězí maso, nebo tvaroh, vyrývat pro slepice žížaly. Zbytky z kuchyně (nebo z jídelen od lidí) mohou slepicím dokonce škodit tím, že jsou solené, mastné, plesnivé, nebo obsahují zárodky infekčních nemocí. Dejte u veterináře vyšetřit trus Vašich slepic, možná u nich zjistí salmonely, kokcidie nebo jinou nemoc, která způsobuje, že nenesou. Pozor na syrové skořápky! I ty mohou obsahoval bakterie salmonel. Nutné převařit a pak usušit a rozdrtit. Můžete mi napsat na můj e-mail.

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.