Orina03.11.2011, 09:57:27xxx.xxx.86.15Vážení chatři (neplatí pro většinu) někteří z vás tvoří svoje webové stránky. Uvědomte si prosím, že webová stránka je prezentace nejen vašeho chovu, ale i vědomostí, které v chovu získáte a chcete se s nimi podělit s dalšími chovateli. Není proto možné aby vám při tvorbě vašich stránek a psaní článků radil jiný chovatel, už jen proto, že s jeho chovatelskými postupy nemusí další chovatelé souhlasit. Pište na svých stránkách to co sami v chovu používáte s čím s setkáváte a co doporučujete, protože se to ve vašem chovu osvědčilo. Může se totiž stát, že se setkáte s jiným chovatelem a ten bude chtít něco z vašeho uvedené článku na webových stránkách objasnit, zkonzultovat, poradit nebo si jen tak o dané problematice popovídat. Jak chcete potom diskutovat o něčem co jste sami nevytvořili, s papouškama neprodělali a vlastně o svém uvedeném článku nevíte prakticky nic, protože ho napsal někdo jiný.
Prosím aby každý vztahoval můj příspěvek jen pokud na něho patří. Ostaním se omlouvám za zdržování zbytečného čtení příspěvku.
Orina (neregistrovaný)03.11.2011, 18:00:07xxx.xxx.86.15astrilde 22.10 jsem dávala fotku s košíkem jablek. K dnešnímu dni dávám fotku jak se mění jablka ve vybarvení
Orina (neregistrovaný)03.11.2011, 19:17:42xxx.xxx.86.15Filipe, snažila jsem se s tím vypořádat jak jsem nejlíp uměla. Holt já vždycky napíšu co si myslím i když se to někomu nelíbí. Tak nevím jak to vezme.
astrild (neregistrovaný)05.11.2011, 14:49:49xxx.xxx.136.1835. listopadu sběr jahod,ale počasí už asi nedovolí další sklizeň,ještě tam pár načervenalých je tak se uvidí