Aktuálně: 4 949 inzerátů174 083 diskuzních příspěvků17 750 uživatelů

Komentáře ke zvířeti

Outloň váhavý

Vaše jméno:
Text komentáře: *
Napsáno je 0 a zbývá 500 znaků.
Zájemcům o chov outloňů doporučuji následující video
https://www.facebook.com/100001798176556/posts/1881529535250301/
Fakt proberte se už kvůli lidem vymírá každý týden jeden živočišný druh
https://www.facebook.com/VeganHezkyCesky/videos/1378447765510777/?pnref=story
lidi no tak... Nebudte hloupy.. To zvíře patří do přírody :/
Vy někdo kde outlon koupit?
http://kukang.org/cz/i-am-not-your-toy
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Outloni patří podle CITES do kolonky: Absolutně chráněný druh. Podle tohoto zákona je jakékoli obchodování s tímto druhem zakázáno. Před samou myšlenkou pořídit si tento ohrožený druh domů, zamyslete se odkud je koupený. Již v minulosti bylo prokázáno, že outloní odchovny a zverimexy slouží pouze zástěrka pro pašování volně žijících outloňů. Z čísel CITES a obtížnosti odchovu outloňů je velmi vysoce pravděpodobné, že pocházejí přímo z volné přírody a byli nelegálně dovezeni
Nejsou určené k chovu!!!! Lidi proberte se a něco si o nich přečtěte alespoň. Fakt IQ tykve tohle :-(:-(:-(
https://www.youtube.com/watch?v=3KVHlD0v_zI
da sa zohnat na ciernom trhu..nebrat patri do lesa.... odporucam pozriet video a este jednou zvazit ci vam nieco take svedomie dovoli.. este pridavam stranku kde je presne napisane ze to nieje pes ani kralik... aleziva zakonom chranena bytost!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.kukang.org/cz/
prosim napiste mi na gmail:bb.danisova@gmail.com
Mam zaujem o outloňa ale dal bi sa zohnať aj na slovensku ? najlepsie bi bolo aby mal dake 1,2,3 roky
Víte vůbec, že outloň má jedové žlázy a jedná se o zvíře s noční aktivitou?citace: Outloňovití tvoří zvláštní a jednoznačně definovanou skupinu poloopic starého světa. Jde o tvory zhruba velikosti sviště, kteří jsou typičtí nočním způsobem života. Řada druhů vlastní i na savce poměrně zvláštní způsob obrany: jedové žlázy, které ústí do jejich tlamiček.
Chov outloňů je v soukromých chovech možný, ale jedná se o KRITICKY OHROŽENÝ DRUH, takže budete potřebovat k chovu (držení) outloně z chovu v zajetí spoustu povolení a samozřejmě CITES. Sehnat se dá, ale v zajetí se množí dost špatně a mládě stojí cca 60-70 tis. Kč a budete na něj dost dlouho čekat. Pokud máte skutečný zájem a podmínky k držení a znalosti a v neposlední řadě i finance, napište zde a já Vám předám kontakty na několik málo chovatelů, kteří občas mládě k prodeji mají.
Mám velký zájem o chov tohoto krásného a chytrého zvířete Prosím kontaktujte me na tel. 723 518 141
Mel bych zajem o toto exoticke nadherne zviratko urcene k chovu shanim ho uz dlouho a protoze je to ohrozeny druh velmi tezce se shani kdyby nekdo o nem vedel nebo ho prodaval prosim ozvete se mi na tel 723527555 Dekuji