Aktuálně: 4 944 inzerátů174 406 diskuzních příspěvků17 752 uživatelů

Komentáře uživatele Jaroslav Nádeníček (jerrys)

Zobrazeno 7 komentářů

jerrys
Dobrý den,



článek o holubech je velice pěkný, zajímavý, ale dle mého názoru pokud se ke skupině hmyzožravé a plodožravé ptactvo přidají i holuby, tak specializace na tyto stránky přestane mít význam a bude také třeba změnit již tak dlouhý název!! Myslím, že to sem prostě nepatří, ale je to jen asi na aktivních přispěvovatelích. Časem někdo může přijít s myšlenkou, že se sem přihodí i drobotina (protože v době odchovu je krmena hmyzem) a stránky ztratí zcela význam!! Myslím, že to by byla škoda. Jinak mě osobně je to uplně jedno, záleží jen na členech, tímto jsem jen chtěl vznést do diskuze i nějakou negaci a to zařadit holuby do této skupiny ptáků.
jerrys
Ahoj Zdeňku,



tak koukám, že se z tebe stává velký turakozavislák a už přemýšlej kam se půjdeš léčit :-D Ostatně já už se léčím roky z drozdoinfekce, ale nějak to nepomáhá :-D


Moc pěkně napsaný článek a chovatelské zařízení pana Kohouta je velice vkusné. Velice mne zaujala sojka běloocasá a také kombinace turak s kraskou, kde bys mi mohl alespon trošku poradit nebo objasnit jak velké pan Kohout má tyto voliery? Jinak je super kolik chovatelů chová tyto krásné ptáky, je to dobře, aspon se z našich chovu jen tak nevytratí tito krásní ptáci.
jerrys
Zdeňku ten skalník je nádherný, tipnul bych Monticola rufiventris, jsou to zajímaví drozdi. Jinak Adame na druhé fotce je Zoothera dohertyi, drozd lombocký, ale spíš to tipuji :-)
jerrys
Nazdar kluci tak podle článku a fotek, jste museli být uplně nadšení. Na fotkách mě hodně zaujali hnízdící krystáčci jsou to velice zajímavý ptáci, jak způsobem stravování tak i povahově. Z drozdovitých (kromě bulbulů) tam bylo také něco? Mějte se super a at se daří v chovech nejen hmyzáků :-)
jerrys
Ahoj Zdeňku,



tak si myslím, že Karel by z tebe měl radost, tvoje zapálení k hmyzákům je úžasné. Ty to někam dotáhneš!!:-)
jerrys
Zdravím Vás Adame,




díky za pěkný článek a hezké fotky. Touto cestou bych Vás chtěl pochvalit za to jak se snažíte o rozkvět klubu, realizaci exkurze do ZOO.
jerrys
Dobrý den pane Zdeňku,



Váš článek je zajímavý, věřím, že jen co půjdou vložit fotky bude to uplně perfektní. Mimochodem článek je napsaný na jedničku, pěkně jste to vystihl!! Vše je jasné, zřejmé. Jen tak dále :-)