Aktuálně: 4 802 inzerátů175 962 diskuzních příspěvků17 777 uživatelů

Komentáře uživatele Daniel Židek (Daniel Ž.)

Zobrazeno 36 komentářů

Daniel Ž.
Máte krásné přírustky,to je radost se koukat,nám kachna pořád sedí, chtěli jsme si ještě podsadit liliputku jenže najednou přestala sedět,tak kuřátka mít nebudem,škoda.Paní Karen,kdybyste náhodou chtěla nějaká kuřátka těch araukán prodat,tak mi napište.Pořád jsem je ještě nesehnal.
Daniel Ž.
Paní Karen,to je krása a to kuřátko jak se tam vyjímá!Nevíte kde by se daly sehnat ty araukany?Stačily by mi tři,čtyři slepičky.
Daniel Ž.
Musím se pochlubit,že kačka nám už sedí šestý den,tak jsme všichni zvědavi jak to dopadne.Paní Karen bych se chtěl zeptat jak to vypadá s jejími vejci od araukan?Budou nějaká kuřátka?Já jsem měj kdysi,když jsem byl malý jednu slepičku araukany,měli jsme podsazená vajíčka a vylíhli se samí kohoutci a jen jedna slepička.Už ji bohužel nemáme.
Daniel Ž.
Tak to jsem asi špatně pochopil,tak dáme vejce do hnízda,ale chodí tam i slepice,snad to nebude vadit?
Daniel Ž.
Tak teď teda nevím,paní Karen i Hanka tu psaly vejce odebírat a někdo říká že ne,tak jsem na vážkách.Už máme 15 vajec,kachna snáší vesele dál,ale hnízdo zatím nevystýlá.Mám už teda dát vejce do hnízda?Nerad bych,aby nenasedla,co potom s vejci?
Daniel Ž.
zakrslé rousné
Daniel Ž.
ještě jednou
Daniel Ž.
vyhřívají se na sluníčku
Daniel Ž.
Zdravím všechny,tak už máme 14 vajec,jsem zvědav kdy nám kačka zasedne.Přikládám nějaké fotky našich kaček a zakrslých rousných.
Daniel Ž.
Tak dnes jsme našli druhé vejce,ale nebylo snesené v hnízdě ale mimo něj,je to možné,že by nenosila na jedno místo?
Daniel Ž.
a další..
Daniel Ž.
Toto jsou někteří z mých tedíků.
Daniel Ž.
Tak se mi podařilo zaregistrovat se sem,tento týden taky něco vyfotím a skusim tu dát pár našich fotek.Daniel