Aktuálně: 5 058 inzerátů173 492 diskuzních příspěvků17 743 uživatelů

Kráska červenozobá prodám statné jedince - samce i samice

Prohlížíte si archivovaný inzerát!
Přejít na aktuální inzeráty
Prodám 868
Cena: Dohodou
Kráska červenozobá prodám statné jedince - samce i samice
Kráska červenozobá prodám statné jedince - samce i samice Kráska červenozobá prodám statné jedince - samce i samice Kráska červenozobá prodám statné jedince - samce i samice Kráska červenozobá prodám statné jedince - samce i samice Kráska červenozobá prodám statné jedince - samce i samice Kráska červenozobá prodám statné jedince - samce i samice Kráska červenozobá prodám statné jedince - samce i samice Kráska červenozobá prodám statné jedince - samce i samice Kráska červenozobá prodám statné jedince - samce i samice Kráska červenozobá prodám statné jedince - samce i samice Kráska červenozobá prodám statné jedince - samce i samice

Kráska červenozobá prodám statné jedince - samce i samice

Kráska červenozobá - Urocissa erythrorhyncha na prodej letošní přepeřený odchov ( silní jedinci, samce i samice - pohlaví určeno z DNA - sourozenci z jednoho hnízda). Páry nesestavuji.
Aktuálně na prodej letošní odchov Krásky červenozobé ( Urocissa erythrorhyncha ), silní, otužilí, přepeření jedinci obojího pohlaví. Tito krkavcovití ( čeleď Corvidae) exotičtí krkavcovití pěvci vynikají svou bystrostí jsou chytré až vychytralé. Stavbou těla se podobají našim strakám. Velice aktivní a atraktivní pták - "modrý sen". Horní strana těla je v různých odstínech modrá, spodní bílá, hlava černá až po prsa. Zobák a nohy jsou sytě červené. Jedinečný odchov. Všežravec, nenáročný na krmení. Nový majitel dostane krmení do začátku a veškeré instrukce o chovu, chovatelský servis samozřejmostí. Ptáci jsou celodobě venku, otužilý venkovní odchov. Je možné ji držet celoročně ve venkovních voliérách větších rozměrů. Odběr možný ihned.

Cena:
Dohodou
Inzerent:
archivováno
Zveřejněno:
11.12.2021, 13:31
Lokalita:
archivováno

Aktuální inzeráty

Z kategorie Krkavcovití ptáci