návod na druhé straně toho archu říká, 15-20 cm od sebe, na kritických místech 10 cm. o tohle okno už se nějací kosové zabili, tak jsem to pochopila jako kritické místo.
No já vím. Ale když to s prominutím nase.u takhle nahusto…tak to už si tam můžu pověsit tu záclonu, kterou ale nechci, abych hezky viděla ven, protože pro krásný výhled jsem si ta velká okna pořídila. Kosové by mi až tak nevadili, u nás jsou to spíše drozdi, ale ťuk, ťuk ani ti už teď ne. Je to vždycky nějaké blbé období, myslela jsem, když umyju okna, no letos snad nejhnusnější v historii, protože je strašně sucho a prach…a zabije se dlask a žluna😢
tak to jste někde z východu Moravy. Tak to se připravte na záplavy, je tam ta situace tak vážná?
Ano, úplný jihovýchod, slovenská hranice. Nás se to netýká, spíš až Beskydy. Při posledních povodních, které překonaly všechny rekordy, byly vyplavené sklepy, nějaké škody byly, přišly jsme ve vsi o most, ale znáte to: když nejde o život jde o ho.no😉Ještě ráno bylo na dnes hlášeno 30mm, na zítra 50. Už je to sotva 30 celkem, takže jako vždy, my tady budem rádi za tu trochu vody, na kterou čekáme od toho loňska.