Aktuálně: 2 447 inzerátů • 292 448 diskuzních příspěvků • 21 394 uživatelů

Labutě na náplavce

⋮
Anonymní (neregistrovaný) 30.09.2026, 09:41:46 xxx:xxx.8c95:c4b2
Varaxi:

Ať se tam dělo cokoli, policisté by to měli mít natočené. Takže se to dá plnohodnotně posoudit - jak se chovala, jestli provokovala, jestli byla reakce policie přiměřená (např. ta paní mohla spadnout, oni ji zvedali, ona nespolupracovala, tak má modřiny - ti policisté klidně mohly být dvě padesátikilové ženské, co já vím).  Prostě se ví, co se tam stalo, ale neřeší se to. 

Z toho usuzuju, že pravdu nejspíš mají obě strany. Ta paní asi skutečně byla agresivní a nespolupracovala, což je špatně, policie to už po několikerém řešení nezvládla, což je též špatně, takže… 

Strašně by mě zajímalo, jestli ta paní má nějakou diagnózu. A případně jakou roli hraje v tom mizení labutí.

A hele, tu se píše, že policejní záznam je k dispozici? No tak nic, no. 

Posoudit to můžete z kamerového záznamu sama. Seniorka vypadala celkem agresivně.

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/porady-ve-stinu-rana-pad-a-pak-pouta-kamera-ukazala-zasah-straznika-na-naplavce-315660

⋮
acher (neregistrovaný) 30.09.2026, 10:14:45 xxx.xxx.222.196
»
Odpověď na příspěvek uživatele Varaxi z 30.09.2026, 09:02:49

No nejde jen o krmení ptáků. Lidi jsou prostě čím dál horší. My měli teď výstavu zvířat. Byli tam i minihorse. Kobylka a hříbě. Cedule nekrmit.Kdyby chovatelka  nedohlížela, tak těch, co se jim pokusili něco dát bylo a ještě se cítili dotčení, že byli napomenuti.

⋮
Buggyra
Buggyra 30.09.2026, 10:27:43 xxx.xxx.198.226
»
Odpověď na příspěvek uživatele acher z 30.09.2026, 10:14:45

To je něco, co mi ale strašně pije krev. A dokud to zvíře nechcípne, tak se s tím neudělá lautr nic, prostě soused si může jezdit klidně vaším autem, ale když ho nenabourá, tak vám vlastně žádnou škodu nezpůsobil, a co je vám do toho.

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.