Aktuálně: 5 564 inzerátů168 389 diskuzních příspěvků17 660 uživatelů

Zajistěte svým mazlíčkům dlouhý a zdravý život!

Reklamní sdělení
Zajistěte svým mazlíčkům dlouhý a zdravý život!
Meradog.cz   13.10.2015, 14:05
1 589 4 minuty čtení

Jste to, co jíte! Toto jednoduché pravidlo se ale nevztahuje pouze na Vás, ale i na Vaše čtyřnohé miláčky. Kvalita stravování ovlivňuje zvířecí zdraví stejným způsobem jako to lidské. Je totiž prokázáno, že vhodná a vyvážená strava je nejúčinnější prevencí vzniku nejrůznějších zdravotních komplikací u Vašeho zvířecího společníka. Strava má tak významný vliv nejen na kvalitu, ale i délku jeho života. A co může být krásnějšího než zdravý, veselý a vitální zvířecí kamarád, který nám každý den přináší jen a jen radost?

Výběru krmiva se tedy rozhodně vyplatí věnovat pozornost. O kvalitě stravy nerozhoduje její cena, ani dobrá reklama, ale vždy a pouze její složení. I při pečlivém prostudování ingrediencí však může být pro laika velmi těžké vybrat krmivo, které obsahuje přesně to, co jeho mazlíček vzhledem ke svému věku, zdravotnímu stavu a životnímu stylu potřebuje.  Sázkou na jistotu se tak stává nabídka specializovaných výrobců, kteří splňují nejvyšší požadavky na zdravé a odpovědné krmení domácích mazlíčků.

Příkladem takového výrobce je německá značka Meradog, která již více než 60 let produkuje vysoce kvalitní a chutné krmivo pro psy, a to dle nejnovějších vědeckých poznatků o výživě psů. Receptury Meradog jsou vyvinuty ve spolupráci s předními odborníky na výživu a veterinárními lékaři. Výsledkem pak je krmivo obsahující jedinečné kombinace kvalitních přírodních ingrediencí, které se přesně vztahují na specifické potřeby psů v různých etapách jejich života. Kvalitu produktů Meradog dokládá i skutečnost, že obsahují pouze maso určené pro lidskou spotřebu.

Zajistěte svým mazlíčkům dlouhý a zdravý život!

Dopřejte svému pejskovi to nejlepší a vyberte mu krmivo šité na míru!

Pro zdravý a bezproblémový vývoj štěňátek je tu řada High Premium Aufzucht. Dospělým psům pak zachutná krmivo z řady High Premium ODOR-STOP, které navíc zcela přirozeně reguluje psí pach. Široká nabídka této řady zahrnuje produkty pro psy s nejrůznějšími nároky a chováním – od vysoce výkonného psa, přes aktivního dobrodruha až po klidného seniora. Meradog nezapomíná ani na nutričně citlivé psy se zvláštními nároky na chuť a stravitelnost krmiva – krmivo řady High Premium Pure obsahuje pouze jeden zdroj masa nebo ryb a jeden zdroj sacharidů pro zdravé a snadné stravování. Navíc je obohaceno o kolostrum, které posilní imunitu Vašeho pejska.

K vyváženému každodennímu stravování dospělých psů jsou speciálně vyvinuty produkty řady Premium Line, která přináší krmiva profesionálně přizpůsobená různým úrovním aktivity. Na www.meradog.cz si vyberete i v případě, že hledáte chutné a zároveň zdravé pamlsky a odměny, které si Váš miláček určitě zaslouží.

Profesionálním chovatelům by pak neměla uniknout nejnovější řada od Meradog MERA EXKLUSIV. Krmiva MERA EXKLUSIV jsou určena pro psy se zvýšenou i normální aktivitou; ideální jsou též pro nutričně citlivé psy. K dostání jsou také v bezlepkové variantě.

Nezapomeňte na kočičky!

Pokud chcete stejně zdravou stravu dopřát i svým kočičkám, sáhněte po produktech značky Meracat. Meracat je kompletní krmivo vhodné pro dospělé i starší kočky, a to i v období březosti. Krmivo obsahuje optimální poměr bílkovin, sacharidů, tuků, vitamínů i minerálních látek, který dospělá kočka potřebuje. Naopak v něm nenajdete žádné chemické konzervační látky, umělá barviva či ochucovadla.

I ty nejmlsnější kočičí jazýčky uspokojí špičkový produkt Wahre Liebe. Toto luxusní krmivo je výsledkem inovativních receptur, kombinace nejvybranějších ingrediencí a přísné kontroly jakosti. Ať už máte koťátko, nebo starší kočku, ať už s Vámi žije v bytě, nebo radši loví venku, Wahre Liebe pro ni bude to pravé. Jen s Wahre Liebe komplexně chráníte svou kočku s každým jídlem. Produkty Meracat i Wahre Liebe jsou 100% vyráběny v Německu a splňují nejvyšší mezinárodní standardy kvality.

Starejte se o své mazlíčky stejně jako o sebe! Chraňte to nejcennější, co mají – jejich zdraví!

Podělte se s námi o názor na tento článek →

Meradog.cz  

Autorem od: 13.10.2015

Podobné články

Může vás také zajímat