Pro Vaši spotřebu tohle asi nebude. Potřebujete něco lepšího 🤷♀️
Pro Vaši spotřebu tohle asi nebude. Potřebujete něco lepšího 🤷♀️
Zrovna Váš příspěvek 27.05.2024, 20:44:40 jsem si chtěla označit. Kopíroval jste něco z iF….a nejde. Počkáme, já si to zase najdu, až to půjde.
To je moc fajn, ta srdíčka. Díky, už jsem využila. 👍 Jen je škoda, že to nefunguje na starší příspěvky, datované před zavedením srdcí 🤷♀️
Tak a je to. Díky. Požmoulala jsem to s tím sádlem, nehtem trochu stáhla, pročesala a pár chlupů to odneslo. On tu tak pochodoval a viděla jsem, že ho něco štve. Asi ta chuť borovicové smůly nic moc 🤦♀️
Máslo bohužel nemůžu, je to u něj alergen. Zkusím sádlo nebo olej. Děkuji
Zkusím ten olivový olej nebo sádlo. Máslo patří mezi alergeny u něj. Děkuji
Jdu si prosím Vás pro radu. Hráli jsme si dnes s běloušem se šiškama a byly nějaký “ubrečený” a bělouš má tou smůlou sem tam slepený chlupy na hubině až u pysku. Čím bych to dostala šetrně dolů? No při nejhorším to ustřihnu no…tyhle věci pouští lihem, ale to v tomto případě nepůjde 🙈
Jj, novinka…Raven to psal před pár dny
No a když přidáte příspěvku Acher o Dubovkách srdíčko, tak ten příspěvek budete mít u svého profilu v oblíbených. Je to přehledný a byl to dobrý nápad s těmi srdíčky. Kdybych si tenhle tip na dubovky někam napsala, už to asi nikdy nenajdu, ale tady dycinky vše najdu u sebe v oblíbených 👍
Tón v tónu 🍀 dnes prší a prší….
Náádhera 😊 na Veselém Kopci jsme taky byli před pár lety a líbilo se mi tam moc!
Však lhát se taky nemá 😉
No tak už jsem vystydla z toho naštvání, venku prší, tak není kam spěchat a zkusila jsem nastrouhat 2 jablka na skleněném konferenčním stolku a ani se to nehnulo. Takže pro strouhání na malém udělátku, musí být nekompromisně hladký povrch. Vezmu ho na milost. Nám to bude stačit, je nás málo a pes je taky malej.
Ale třeba můj papiňák Emsan z roku 1995 nás přežije všechny. Vařím v něm furt a asi je fakt (ťuk ťuk) nesmrtelnej…máte ho taky někdo takhle dlouho??
Aluška:Vahine, dejte vědět, až ho budete mít, jestli je opravdu tak super, jako to vypadá na tom videjku
Tak už jsem strouhala svazek mrkve z billy, nevím kolik jí je, moc ne. Udělátko na strouhání je lehké a malé, kompletace blbuvzdorná a každý to zvládne, při připevnění k podložce, viz šipky na obrázku, to drželo. Celkový dojem je takový, že skoro s jistotou vím, že tohle struhadlo umře o dost dřív než já.
Tak jsem začala a po první mrkvi to zafixování k podložce povolilo, tak znova otočit krutidlem a znova a za chvíli znova. Už jsem si říkala, že to dám snad vnučce na hraní, když jí to někam přilepí lepidlem na jeden furt, ale v tom mi došlo, že to musím zkusit ještě jinde, protože naše krásná nová pracovní deska na kuchyňské lince není úplně rovná. Prostě, když přes ní přejedu rukou, cítím, že není hladká jako sklo třeba. Tak se ještě dnes přihlásím, asi večer….první nezdar mě totiž nakrknul. Viz foto naší desky a z netu stažené foto struhadla
Ta Eli se snad opravdu někde v předcích potkala s tím boxerem, jak jste psala 😃 jo hrudníček má pěknej 👍 ale ocásek je mopslí, že?
Taky si myslím, že to bude chtít ATB a čistila jste doufám betadinou?? Ta je nejlepší. Co tetanovka, kdy jste měla? Já vím, že je to Váš pes, ale i ten oblízne kde co a budou se Vás na to ptát, kdy jste měla naposledy. Jestli je to zarudlé, jeďte k doktorům. To bych udělala teda já no…
Držím své zdravé palce na rukou, ať to dobře dopadne! 🍀
No ta mikča ve vel. 35 má hrudník v tabulce do 50 cm a bělouš má hrudník 53, takže jsme taky mezi velikostmi…ještě, že jsem nepodlehla, když byla mikča horkou novinkou a nekoupila ji 🤔
ELIŠCE by byl na tuty ten overal, co máme ze zoohitu, potažmo bitiba. S velikostí 35 nešlápnete vedle. Není ale až na krk, řeším to přešitou čelenkou po dceři 🙈 víc, jak 25 let mi bylo líto je vyhodit a teď mám dvě přešité na střídání a na tuhou zimu jsem sešila 2 kožešinové parády z rukávů své staré bundy…běloušek má krček akorát a kožešina je to pravá 😃, takže hřeje jako blázen…
Délka zad odpovídala, předpokládám správně? Takže i tahle mikina má hlubší hrudník? Kdyby to byla 35, koupila bych jí, abyste mohla vzít něco jiného, kdybyste chtěla….ale Baruš má od pohledu aspoň 40? Dá se to u ocasu stáhnout?
Edit: ale jako Baruš ta barvička moc sluší! A ona to ví 👀
Taky se podělím..
efe:Já už třikrát sáhla vedle…. teda ne jen na Temu, my prostě troskotáme na tom hrudníku. I když uvedenýma rozměrama by jí to mělo sedět, tak jí do toho nenarvu, protože se nevejde hrudník. Minule jsem objednala Samohýla, super čuper elastickou šprcku, která by se měla natáhnout ve velikosti mini i na bernardýna. A prdlajs, nenarvu to na ní…
Efe, to bude chtít ještě jednoho menšího pejska s drobným hrudníkem a je vyřešeno, ne?? Co? (úsměv prosím) 🤭🫣…..😂 nejste sama. Jeden náš obleček šel do útulku, jeden šel dočaskám a jeden šel tady jedné kolegyňce z diskuze pro útuláka…taky měřím, měřím…a pak ču.ím
efe:Tak já včera vyměkla a objednala jsem ještě Elišce - taky Hurrtu - ale mikinu Midlayer warming - je z druhý ruky a i tak za 1200,- tvl. tak drahý hadry nekupuju ani sobě 😀 No tak snad jí to bude a budeme mít konečně šatník komplet.
A dobře jste udělala a když Elišce bude sedět, chceme to tady prosím vidět 😊 taky sobě tak drahý věci nekupuju 🙈 ale hlavně buďte ráda, že když z druhý ruky, tak že k tomu nemáte ještě vyluxovanej účet, jak se to dnes a denně děje. ☝️