Terven, co takhle zkusit dávat občas do misky maličký kousek ananasu, podle toho, co zrovna v misce je? Ten přeci pomáhá s trávením, mimo jiné a psi ho můžou (individ. vyzkoušet). Bez toho středu ananasu, ten se dávat nemá. Já občas dávám k tučnějšímu žvýkacímu masovému pamlsku kousek sušeného ananasu bez cukru a jiných blbostí (od Grizlyho), ale fakt maličko a můj cíťa to snáší dobře. Syrový ananas jsem zatím nezkoušela.
Také mám venčení omezené, asi covid s lehčím průběhem, ale i tak ležím už několikátej den. Ještě že je ochoten venčit i páníček. Je super, že pes funguje i s ním, že ho může pustit na volno. To předchozího psa nemohl.
Tý brďo lítá to všade…uzdravte se brzy, ať Finn nejni smutnej …ale píšete, že chodí s pánečkem navolno…a tak dobrý, že se páník neztratí 😀😀..a teď vážně, je to úspěch a mám radost….když se ještě před rokem venčil Finneček sám …
Mamka nejni smutná, mamka se rozptyluje, resp. je rozptýlená 😀 , doslova. Jezdíme tam každý rok “na návštěvu". Aby nebyla vo Vánočkách ”sama" Což pochopitelně nejni a teď je na mě věřím moc pyšná. Což si může dovolit, protože v jejím případku už nemůže bých pýcha hřích.
Aha, jo taklenc, taky jedu takhle za našima a za bráchou, strejdou atd. zítra “na kafe” tomu říkám. Na Vás je Vaše maminka rozhodně pyšná, naše milá Zrzavcová, to je na beton!!
Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 14.12.2023, 11:29:01
Tak to já čtu s přestávkama radši hlavně teď, protože o svátcích tu bude furt někdo nasáčkovanej nebo naopak my někde jinde a mezi svátky musíme do práce, páč na ouřad přijdou především Ti, kteří mají mezi svátky volno 😀
Ano, to číslování stránek je dokonalé! Megi, to Vy? 👏
A jestli teda jo, neispirovala jste se náhodou tady Šutříkovic raptorem Bonnie? Ta hrozně ráda noruje treperenda a vtipnej pes je to…noruje do listí, do sena a taky se ráda plazí….byla to tahle inspirace nebo náhoda? Já si na ní, při pohledu do knihy, hnedle vzpomněla 😁
Čtu, mám poslední den doma, bělouš mi hřeje bůček a já si to pořádně užiju s ohaříky, páč cukroví mi peče už mnoho let moje kamarádka🌞
Sim, tak já už ty ohařiska čtu🎁manžel mi je vyzvednul..rozpočítala jsem knížky, jednu ze dvou vybrala(druhou zabalím k narozkám kámošce), zandala jsem do ní mou oblíbenou záložku s Vincentem a uvařila jsem si dobrou kávěnku☕…a čtu a slzím, jsem z toho fakt dojatá🤧…to jsou letos tak hezký Vánoce🎄, ale né venku, tam je bláto, ale tam uvnitř, mý duši je hezky, a to díky naší svatý trojici tady 👏
Odpověď na příspěvek uživatele Doron z 12.12.2023, 23:06:58
Krásne foto Doron, on je táák kouzelnej 🤗 a z těch všech fotek dýše, že je to fakt moc hodnej a rozumnej pes…tak, aby mu to vydrželo i nadále 🍀posílám pohlazení všem třem hafikům
Určitě na veterinu s pejskem dojděte co nejdřív. Snad se mu dýchá dobře. Může mít totiž čumák oteklý nejen zevně…
Neměl přístup, když jste nebyl doma, k něčemu, co by mu mohlo způsobit tuhle reakci? Popřemýšlejte, na totéž se bude pak asi ptát i veterinář. Snad už to horší nebude.
Odpověď na příspěvek uživatele Plaka z 09.12.2023, 21:43:59
Plako, jsem moc ráda, že máte nový psí kukadla 🐶 podobný, že jo 😊 že Vám ho snad Vořechus 1 přihrál…..
tak ať se daří a všichni jsou spoko….přeji velkou dávku něhy a legrace👍ať jste všichni zdraví, užívejte si, zasloužíte si to! Máte ještě fenku, že? Přijala ho snad dobře a budou dobrá dvojka 🙋♀️
Odpověď na příspěvek uživatele balu z 09.12.2023, 15:26:19
S dovolením OT.
Balu, nezlobte se, něco jsem Vám slíbila, vím, ale rozmyslela jsem si to, nechci se v tom už patlat. Neva? No a taky se omlouvám, že jsem byla na Vás taková 🙈
No právě! Studenti jsou pomalu posledním smyslem mého života…
Ale takto to už dál nejde…
Milá Fíkovnice, teď to tady všechno čtu, hrůza. Jestli máš vyhlednutý místo, kam to půjdeš zkusit, určitě to udělej a zkus. I kdybys nové místo nevzala, nebo Tě nevybrali, je to dobrá zkušenost, která Tě posílí. Znám to, mně výběrko dodalo pozitivní náhled a cítila jsem se líp, že prostě výběrko zvládnu…před lety.. jsem na jednom místě bez mála 30 let, rozumím Tvým “odezdikezdi” pocitům. Jsem ale o něco starší než Ty, takže Ti stejně držím palce i pro změnu, zasloužíš si víc, opravdu a s Tvým vzděláním!!!….možná bys měla šanci využít…já už to doklepu, ale být mladší, ale víš co, já nemám VŠ.
Na druhou stranu, máš spoustu vážných zdravotních problémů, tak jestli Ti najdou u Vás místo, kde budeš sama, vzala bych asi stávající místo na milost a neměnila bych (ale výběrko bych zkusila) a jestli děláš stejně víc než máš, tak proč to nezměnit na plný úvazek? Nic by se nezměnilo prakticky, tedy podle toho, co píšeš…kamarádka by Ti nepomohla vystěhovat to staré působiště? Nebo někdo tady, kdo je od Vás?