No ty bláho..jste výborní 👏🍀🍀🍀
No ty bláho..jste výborní 👏🍀🍀🍀
Pejsa je jako lvíče 😁 Vy jste to nějak přehnala s mytím oken nebo tak něco? Jestli si nejste ničeho vědoma, tak bacha. U souseda podobné příznaky a byl to infarkt. Buďte na sebe opatrná!
No právě, to by byla občas voňavka doma, s tím sušením, to je další věc.
Jj, Chloupěti můžete koupit ta králičí ušiska taky tam, ale samozřejmě i jinde, když na to přijde. Jsem jen spokojený zákazník, nejsem tu nasazená volavka 😁
Však máte můj obdiv, co všechno zvládáte…rodina a trpaslíci, dlouhatánské procházky, domácnost a samozřejmě práce, atd….a ještě sušíte dobrůtky pro Yodíčka, má se u Vás skvěle! 👍 a jasně, máme taky diametrálně odlišnou spotřebu u psů. Takže já s pidi psem 7,5 kilo se rozšoupnu a nechám si nasušit od jiných a bez konzervantů. Piškoty pes nemůže, i když by je chtěl, on by vůbec chtěl všechno, ale pak to stojí za šišku. Břichabol, nadýmání a průjem. Sušičku stejně nemám a ani nevím, kam bych jí dala. Mám panelové 2+1, takže nic moc místo. Spíš nic než moc 😄
Krásný den přeju! Nesněží u Vás?
Je nádherná 😍 fotka se teda povedla..jedno sluníčko vedle druhého 😉
Dájo, moc Vám rozumím a ta Vaše popisovaná péče je extrémně náročná. Musíte taky někdy odpočívat, máte se s kým vystřídat? Nechala jste dělat Batulkovi odběry v poslední době? Když žere a hubne, nejsou nemocná játra a nebo ledviny třeba?….možná by potřeboval upravit stravu? Nechce se mi číst Vás zpětně, možná to někde píšete nevím.
Možná ale Batulínek hubne, že už tolik neťape a ztrácí proto svaly? 🤔 posílám pohlazení oběma pejskům 🍀
Napadá mne, že asi bude dobré častěji prát pelíšky a když přijdete z venku, umyjte jí radši hvězdičku mýdlem, ať se to nešíř…ty bakterie vylučují spory a mohou se dostat i do prostředí.
Může se přemnožit i u lidí a způsobit patálie, ale netuším, jestli jsou jiné než ty psí. Nejsem žádný znalec.
Moc hezká je, anděl nohatý… a jak kouká….posílám pohlazení 😍
Však je to taky velká událost, zvedat noženku 👏
Je to milouš roztomilouš 😍
No je to záslužné, že ji vzali k sobě dožít, to zase jo.🥇
A jak dlouho žila s nimi a s čívou?
….
Kdybych měla dům se zahradou, vzala bych si tam leona z rodiny, protože teď je ta naše chlupatice větší chuděra než byla do léta…vůbec nevím, jak to s ní bude dál…přestalo tam fungovat úplně všechno a mezi všemi 😔
😮 stíháte i něco jiného mezitím? No to byla jen řečnická otázka…😄 ale ušetříte dost peněz zase….s běloušem chodíme za 2 nebo za 3 měsíce a když jdeme za dýl- za ty 3m., stříhám packy, u čumáku, uši a okolo očí, prostě, co je potřeba.
Jste dobrá!
To jsou panečku kouličky za půl ročku…stejně je miluju 😁…chuděry nevidí ani na oči, to se určitě nestává často.. 🙈 a stříháte prosím normálka pudlinky v jaké periodě?
To je mi moc líto 😔 kolik babušce bylo let?
Hlavně, že se dál zbytečně netrápila, že ji nakonec nechali vyšetřit….
Dneska přišel balíček dobrůtek a bělouš má v tlamině zrovna první kuřecí pařátek 👍
Tak to je mooc krásný a velký překvapení!!! Objednala a zaplatila jsem přes QR kód hnedle 2 knihy, z čehož jedna bude dárkem pro moji kamarádku. Má před Vánoci narozeniny a já furt ještě neměla dárek a díky Vám ho teď mám 🥳 děkuji Vám i Megí, jste skvělé a šikovné 👏👍
Blahopřeji Vám milá Zrzavcová ke knižnímu počinu a jen tak dál 🍀👏
Zabrousím do staré diskuze, abych nezakládala novou…
záleží mi na tom, co běloušovi dám, protože je alergik a cokoli je jinak, tak se drbe a na hrudi má pupínky. Vřele doporučuju tento obchod, je to rodinný podnik, suší sami a nabídka je velmi pestrá. Možná jsem si o něm přečetla tady, ale jde mi o to, aby to nezapapadlo. Rypáček na kousky, jazyk proužky, vepřové uši proužky nebo celá ušiska, různé pařátky, vše podle libosti a velikosti psa atd. Pes je nadšen! Ceny super.
Včera jsem objednala, dnes už má balík zásilkovna a zítra je to doručené.
Mrkněte, boží ne? 🌞
Taky pes v médiích, jak zní téma a vyblesknutý přes apku na hlídání 😉 čumák spinká na mém místě a na mé noční košili, kterou jsem tam pro ty účely nechala…a vyšlo to 😍 ráno ale občas vypravuje u dveří, že jsme ho doma zapomněli….
Zajímavý nápad s ponožkama hlavně proti kuličkám ze sněhu v srsti…bělouš v zimě ve sněhu se furt zastavuje a musím mu je sundávat 🤦♀️ ještě, že sněží v Polabí tak málo a sníh málokdy vydrží…nemáme to za holčičkama daleko 😉😊
Já si fólie všimla hned a krásné jsou obě 🤔..tééda vy mi dáváte děvčata! Už mně svrbí ruka na klik, ale teď už nesmím…nenene 🤦♀️
Kdybych neodolala, dám vědět 😁
Leithian:Holky ahoj všem. Byla jsem poprosena známou o malou pomoc. Není již nejmladší a zemřel jí manžel. Bohužel měli smečku mopsů. Naznala že sama se dostatečně kvalitně o všechny postarat nedokáže. Nejsou s pp. Kdybyste věděli o někom kdo by sháněl socializovaného a na smečku zvyklého dospěláčka… přidávám pár fotek.
Jo můžu si o tom myslet leccos ale chápu minimálně to že když nic jiného je minimálně toto rozumné. (Minimálně se pak nestane průser jako viz kauza jorkové). Když by předám kontakt na majitelku i dodám detailní info a fotky. Nechce dát pryč všechny, ani de facto konkrétní ale jak kdo si s kterým si sedne.
Krásní mopslíci, snad se na ně aspoň mrkne Efe, ale tuším, že je asi příliš brzy po poslední milované mopslince Beunce…💔
stejně myslím na to, jak se to tak stane, že se hnedle takhle podbízí noví mopslí živočichové, aby se na jednu stranu někomu trochu ulevilo a na druhou stranu, aby nebylo někomu příliš smutno…a to prostřednictvím anděla Leithian 💫 🤔😉