Odpověď na příspěvek uživatele impact z 15.07.2023, 17:40:42
Mne ta popsaná situace nepřekvapuje. Vím, že se opakuju, ale nechala bych nabrat krev na testy alergií a intolerancí, ať se máte od čeho odpíchnout bez experimentů u hodně citlivé Mercinky, která je na to taky už stará. Její střívka už nejsou v kondici, jako zamlada a drážděním nevhodnou stravou se jejich stěna ztenčuje a stávají se propustnými, a to je teprve problém! Myslím si jakožto laik, předesílám.
Odpověď na příspěvek uživatele Bodlinka z 14.07.2023, 20:22:53
Jo, tak takhle by mi moje veterinářka taky odpověděla, ale hned ve druhé větě by následoval její názor na věc, jistě i uklidnění a objasnění situace. Naali je momentálně v cizině, tak by jí, Váš názor na věc, asi docela bodnul 😉
Intoleranci jsme taky vzali v potaz. Že se to tam mohlo těmi problémy rozjet. Ale vyřadit ji na eliminační dietu by znamenalo, že přestane žrát úplně.. A to já nedám..😕
Radši budu tím otrokem. Měla to ode mě leta slíbený a tak to teď má se vší parádou. 😍
Impact, chápu, že eliminační dieta by v případě Mercinky byla spíš ke škodě než k užitku, ale co krevní testy na alergie? Třeba by Vám to pomohlo najít tu správnou cestu? A vůbec, drbe se třeba Mercinka nějak víc teď? Nelíže si packy? Já vím, že Vy máte spoustu zkušeností z praxe, ale ono někdy člověku nepřijde na mysl všechno to, co by mohlo pomoct, všechny souvislosti… A jak se Vám daří s tím zažíváním v tom horku, co teď panuje?
Tohle jsou prosím Vás ty nejhezčí a zároveň nejsmutnější očička, který jsem v poslední době viděla 😔 já Vám nevím, proč na ten pesweb pořád koukám, když dalšího pejska mít nemůžu 🤧
Nemáte někdo doma a v srdci malé místečko pro tuhle holčičku krásnou? A omlouvám se, že tu agituju, ale řekněte, není sladká a ten smutnej zrazenej pohled, že jo?….ach jo
Tohle jsou prosím Vás ty nejhezčí a zároveň nejsmutnější očička, který jsem v poslední době viděla 😔 já Vám nevím, proč na ten pesweb pořád koukám, když dalšího pejska mít nemůžu 🤧
Nemáte někdo doma a v srdci malé místečko pro tuhle holčičku krásnou? A omlouvám se, že tu agituju, ale řekněte, není sladká a ten smutnej zrazenej pohled, že jo?….ach jo
Odpověď na příspěvek uživatele efe z 04.07.2023, 08:35:42
Připojuji se k ostatním a skládám poklonu až k zemi před Vámi. 🌹 Váš příběh je velmi silný. Udělali jste FAKT všechno, všechno, co šlo a byli jste pro Šťopinku andělé v lidském těle po všechna ta léta u Vás a nejen pro ni…byla s Váma šťastná, nemáte si co vyčítat..bože Šťopinka byla úžasná 😢
Když ona Mercinka na té fotce kouká, že bych jí taky snesla modrý z nebe. Vyměknu lehce s psím jídlem, takže rozumím Vašich radostem a strastem ohledně misky, obzvláště, když je furt ještě pohublá. Taky jsem si myslela, že se vše vrátilo do normálu potom, co pes odešel a Merci měla už klid. Vařit jí, to jste určitě zkoušela…a co nějakého hodného submisivního pejska k ní, to by nepomohlo? Konkurence u misky a taky jako podpora psychiky? Ale třeba Vás má radši sama pro sebe? Prdelka je nádherná, člověk by se přetrhnul, aby jí pomohl, viďte 🌷