Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 07.09.2026, 11:23:23
Běloušek taky miluje jablko, ale právě, aby mu neskákalo z krku, tak dostává mrňous z jablka jen 2 slabý plátečky…tuhle měl ždibec nektarinky, banánu, ale i ostružiny, pár borůvek, trošku melounu a určo jsem ještě něco zapomněla. Má rád mrkev, okurku (pár proužků), salát….nezmar😊 večer zašustím pytlíkem s chlorellou a už ho mám za zády a připadá, že už umí i počítat a dává pozor, jestli jsem mu dala 8 kusů 🤦♀️
A teď už mi dlouho neudělal loužičku, vydrží to…..zatím.
Odpověď na příspěvek uživatele DafiŽeryková z 04.09.2026, 11:27:20
Krásný fotky, usmívám se skrze obrazovku na Maxe, jak mu to sluší 🌷a Jessynka na pařezu s Žerykem…no tak ti mne úplně dojali 🥰 Jessynce to jde skvěle 🐾
Odpověď na příspěvek uživatele janaa z 29.08.2026, 13:57:29
Tak divoženku jste si vybrali, že zůstane z té party doma? To je skvělé! Nadání jí kouká z očí, je vážně rozumná a odvážná…. Já už ji úplně vidím s bažantem v tlamině s vítězným výrazem….🫡
Moc děkuji, to je od Vás tak milé🌷nakonec bohužel nebude nic a budu doma. Chytla jsem nějakou virózu a mám neschopenku 🤧 tak snad nějdy jindy… mějte se hezky!
Můj měl jednou taky vlastně tu slinnou žlázu na jedné straně hubiny “divnou”. Projevovalo se to výrazným sliněním. Vyloženě naslintal louži. Dostal jen masičku. Nevím jakou, ale pomohla. Uvidíte…držím palce🍀
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 25.08.2026, 09:55:02
Náš první bělouš měl třeba prasklu stoličku..nebylo to vidět na první dobrou. Mrkněte raději důkladně. To bolí dost. Krev jste asi měli dělanou, kdyby něco? Jinak bych taky radši broučkovi Dráčkovi vařila…