YT mi vyhovuje, děkuju. Krása…dobrá práce!
kdyby to uměl, tak by vám sám čáp všem poděkoval 👍
YT mi vyhovuje, děkuju. Krása…dobrá práce!
kdyby to uměl, tak by vám sám čáp všem poděkoval 👍
To je moc milý přistup na té Vaší veterině 😊
Počkat…jaké video prosím?
Coudas, to je špica!!! 🤠Jste nejlepší! 🥇 🥳 mám s Vámi velkou radost a hned budu mít fajn den! Díky, že jste se podělila o krásný a záslužný čin. Dobrých zpráv obecně je poslední dobou, zdá se mi, pomálu…
Nemohu tomu ani uvěřit💔to je rána z čistého nebe….co se to té Lindě Probůh hrozného v té hlavě dělo? Myslela jsem, že je to od toho zubu….Ach jo? No to byla jen řečnická otázka…Šutříku je mi to tak líto!!! Lindo, stala jsi se strážným andělem své paničky, opatru ji i s Bonnie 🙏
Věřila jsem s Vámi, že se z toho dostane….kdybyste pitvou zjistila, o co šlo a podělila byste se, taky by mě to zajímalo, ale chápu, že by to byla velká rána do rozpočtu.
Plíseň aspergillus fumingatus umí takové hrozné věci u lidí i zvířat. Vetky kamarád na to umřel, náš rodinný pes se z toho dostal díky lidským cíleným ATB.
O tom CT jsem psala já, ale nevyznám se. Byl to jen laický nápad. Ale výborný nápad má kometa. Zkonzultovat stav Lindy s Horsanou. 👍
Mám radost, zítra jsem si dohodla v práci, že můžu přijít i s bělouškem 🥳 super! Můžu vstávat o hoďku dýl, bělouš bude víc venku a na obědovou pauzu půjdeme dřív - podle počasí a do parku. Panička bude na dohled a tety budou drbat kožich …. Bájo!
Fujky 🥵 a pevné plochy-chodníky, parkoviště atd. mají pak na slunci ještě minimálně o 10 st. víc 👣🐾🐾…v tomhle počasí se fakt nedá venčit 🙈
označkovala jsem si srdíčkem do oblíbených zpráv. Může se mi ohrádka v budoucnu hodit 👍🙋♀️
Kdybych nemusela do rachoty, tak venčím v noci a ve dne spím 😜 v tom teple nejde spát, jen se převalovat a teď sotva čučím….
Já chci Bože dobrý do důůchodůů 🙏 a bělouš si to přeje taky 🐶🙏
Yoda na křesle jako velectěný Franz Josef s licousy 😜👍
Měla jsem Vás i s Yodou ve snu. Potkala jsem vás u nás ve městě a Yoda se ke mně v tom snu rozeběhnul tak, až mu vlály uši i hubina, jako to bývá často zachyceno na Vašich fotkách. Zabrzdil těsně přede mnou a nechal se ode mne hladit a drbat…i pusu dostal. 🐶 To byl táák hezký sen! My jsme si spolu o něčem povídaly, už nevím o čem a dál už nic nevím. No, večer jsem prohlížela chovzvířat včetně fotek a tak to asi vzniklo 😊 minule se mi takhle zdálo o Dráčkovi od Sarah, toho jsem ve snu hlídala u nás doma. Taky hezký sen! 😊
Připadá mi, že právě vzorec chování Orionky se tu v průběhu let mění a protože měnící se zvyky, způsoby vyjadřování atd., mohou značit počínající nemoc a bylo by nasnadě navštívit lékaře a pomocí léků nemoc alespoň pozastavit. Aplikace Terrapino je výborným doplňkem. Aplikace je výborná i jako prevence.
Šutříku, já tomu rozumím, sama bych to taky asi kousala…cítila se všelijak a byla dojatá…na druhou stranu se přeci už nějakou chvíli tady známe 🤷♀️ až to vydýcháte, pošlete nám prosím tu SZ 🙏
Já si to taky vyberu a přijedu (vlakem, busem) si bělušku Lindu pohladit 🙋♀️
👍😜
Zrzavci:Nezdvořák je v tomto případku velmi nadnesený označení, Vahine, je to zkrátka primitivní hovado, který , kdyby tam šel, jak píšu v předchozím příspěvku, stokilovej dvoumetrovej chlap , tak ani nepípne.
Máte pravdu 😜 já jen chtěla zachovat dekórum. A radši jsem si při čtení toho, co se stalo, rovnou odplivla.
Kdyby se to stalo mě, na místě by ze mne vypadlo kde co, co by si za klobouk nedal a asi bych mu svým hlasem vyplašila úplně všechnu zvěř…tydýtovi…bělouš by mě když tak bránil, já se prostě v reálu neudržím a jednou to třeba slíznu ... 🤷♀️
S tou policií se mi to jeví úplně nejlepší
To s policií, jak psala Megí, tak to zabere určitě…nezdvořák je ten chlap!
Efe, na Elišku v těch ksichtících fakt nikdo nemá 😅
Vy se “chca/nechca” musíte s nima furt smát 😜 no s Eli určitě
Zrzavci:Jé! Ano, ano, dva! Už se to pomalu začíná sbírat.
Jo, tak vlastně ještě spolužačkám… za chvíli zase začíná ta škola, že jo, tak se zase sejdeme 🤪😅 (úsměv prosím)
Tak měním počet kalendářů na 4 ks 🙋♀️
Já bych chtěla koupit zase dva prosím 🙋♀️