kometa:Dobře. Zněla velmi optimisticky, chrlila na mě informace jednu přes druhou. Reoperace se povedla a chodí! Bez bolestí.
To je super zpráva, mám velkou radost! 👏🥳 hlavně, že může Bobi chodit a je pozitivní…uf, díky kometo za informace 👍
kometa:Dobře. Zněla velmi optimisticky, chrlila na mě informace jednu přes druhou. Reoperace se povedla a chodí! Bez bolestí.
To je super zpráva, mám velkou radost! 👏🥳 hlavně, že může Bobi chodit a je pozitivní…uf, díky kometo za informace 👍
Kupte si do vany esompskou sůl, ta pomůže s regenerací svalů.
🤣😂 Buggyro, mohla byste se živit psaním povídek. Pobavila jsem se na Váš účet. 🫢😉 Snad ty svaly brzy přestanou bolet…
Tak ať je Jackovi už jen dobře a po snížení dávky korťáků, přibere! 🌷🍀
Hned mi byli jasný co se stalo, divočák ho dostal a hrdina Gučák zemřel statečně a bez hlesu.
Doron, mě ho teď někdo natočit, tak ho tam mám, jak jsem se hned vyděsila!!! Než jsem to dočetla…uf!🤯😲
Jsem moc ráda, že to dopadlo dobře a ještě máte špagát na okurky 😀
bramborovo-batátovo-mrkvovou kaši
Však to jsou taky sacharidy mmj. a jednoduchá kombinace…držím palce
Dnes ráno za tmy na čerstvém snížku…fotka je upravená od AI, na původní fotce byl bělouš blbě vidět.
Já bych taky prosila od paní Zrzavcové popisek, prosíím 🙏 mohu-li?
Moc ráda bych pomohla, mrzí mne, že má Váš-náš zdejší Jack takové trable…
Tenurri, co třeba přidávat tento doplněk? Samozřejmě po konzultaci s vet… pročtěte si prosím popis
https://www.krmivahulin.cz/p/protein-mix-86-high-power-pro-osvaleni-rekonvalescenci-a-ledvinove-diety#9283
Nebo po delší procházce přidat toto, jestli by to nebylo nic proti ničemu??? Zase raději s vet, když má kortikoidy…
Mám to stejně…včetně Vaší čtyřky 🤗
Yoda zkouší na cestě kotrmelec? Zajímavá póza 😉
To uhubnul opravdu dost. 😔Jsem zvědavá na ty alergo testy, jak dopadnou. Jackovi posílám pusu, myslím na Vás, ať je už líp 🙏 však je to už doba, co se to celé rozjelo…v roce věku?
Moc hezky vysvětleno. Jistě ocení i další, kteří budou hledat odpovědi. Díky Bodlinko, označila jsem si, kdybych někdy potřebovala.
Bělouš to tak jednou měl, byl nachlazený, to jsme zvládli sami bez vet a nějak těsně po nemoci jsem nechávala nabírat krev preventivně a tohle jsem nevědéla, že bych měla počkat.
Doktorka se mě právě s výsledky ptala, jestli nebyl nachlazený v poslední době a že uděláme test opakovaně za 14 dnů a ten už byl v normě.
Chingis, to je fakt strašný, mladá pejsa! Je mi to moc líto, držte se pro ostatní pejsky🙏
Určitě se to zlepší, ale teď je počochněná chuděrka Bobi, tak to hodně bolí…myslím na ni moc🌷🙏
acher:Člověk nemusí být přímo věřící ,ale to se špatně vysvětluje někomu,kdo se nesetká s něčím, co je mezi nebem a zemí. Potom získá úplně jiný pohled.
Ano Acher, je to tak….pak člověk získá úplně jiný pohled. Mohu bez dalšího potvrdit.
Prostě vnučky…🤷♀️
Výborně! Díky žínko za zprávu od Bobi 👍
Je to hrozná situace s těmi volně pobíhajícími psy, snad se Vám vždy podaří se jim se smečkou vyhnout….doufám v to. Vzpomínám, jak jsem držela bělouše nad hlavou a jeden bull pes po mě šplhal a druhý přibíhal, ale mít 3, jak Vy…
Taky jsem se chtěla zeptat….kolik za to?