Sardullah:Miluju slunečnice 🌻
Taky miluju slunečnice a k tomu ještě Vincenta. 😊
Nevenčím, jsem u zubaře 🙈
Sardullah:Miluju slunečnice 🌻
Taky miluju slunečnice a k tomu ještě Vincenta. 😊
Nevenčím, jsem u zubaře 🙈
Ronjo a Chloupě, je mi to strašně líto, že se vaše společná cesta musela dnes rozdělit…💔 myslím na vás…Ronjo, držte se!
Bělouš mě včera v té tlupě psů taky párkrát hledal, ale naštěstí ještě slyší dobře. Jak je přítmí, vrká mi na cizí lidi, dokonce i na ženy, které jinak miluje všechny a já se omlouvám, že je bojínek a špatně vidí…🤷♀️ kombinace hluchoty a slepoty musí být pro psy hrozná…promiňte Zrzavci, radu nemám. Sama ji budu časem potřebovat, nemám zatím zkušenosti. Bělouš č.1 slyšel a viděl dobře než musel být uspán.
Holka to je a bude jí rok. Je vedle z paneláku a taky sem chodí prý často. Zítra jdeme znova. Běloušek spal jako Budulínek.
Feně budou tři roky a evidentně je zvyklá na psí společnost. Byla naprosto v poho a velmi hravá.
My byli dnes zase na hřišti a byla tam krásná skladba plemen a skoroplemen. NO třeba je krásná fena s PP ❤️ a malý shiba inu nebo dalmatinka…no nádhera
No ty bláho to jsou věci 🫣 ať to dobře dopadne Šutříku 🍀
Miláček ❤️ a co říkal na bouřku?
Byly fakt nádherné 🥰 dostaly od tetky sušené vepřové plíce…po dovolení u jejich pánečka 🤷♀️
Zrzavci:Taky máme okna bez záclon. Jen v ložnici jsou zatmaovovací závěsy, aby se mi líp spalo /blbě spím, jinak by to tam nebylo/ . KOukám, že mám samý kočičí záběry, jak si tam Mouses vyvaluje pupek. To poslední okýnko je v kópelce. Mám hrozně ráda ten pohled z něj, když kvete stará třešeň a nebo ráno s červánky- to je jak obraz od impress malíře
edit - mám taky takovou podobnou vánoční hvjézdu, kterou jsem někde zachránila jako skomírající. Pak se zvetila na Vánočky, ale už se mi nepodařilo, aby se zabarvila. Je pořád zelená a teď, teď si děsně užívá tábor pro pokojovky pod starou třešní, kam jsem je všechny vykopla. Tetička Klivie se tak rozdováděla, že z toho celá kvete 😀
Bydleníčko i okna náádhera! Hezky jste to přebudovali 👍🥳 tam fakt záclon netřeba.
To je krása Dafi👏
Venčili jsme dne s vnučkami ve Fajnparku v Chlumci a musela jsem tuhle sešlost vyfotit 😂 náš bělouš je ten prcek vpředu, ostatní jsou 3 cizinky a ptaly se bělouška na cestu…úsměv prosím 🥳
Je mi to moc líto, držte se! 🌷Určitě a natuty se u Vás měla královsky☝️…Belinko, pozdravuj za duhou našeho 1. bělouška, včera to bylo 7 let, co odešel.
Tohle vzpomínkové foto 1.bělouška nám visí doma jako obraz
Taky samo gratuluju k bezva výsledkům🌷
Moc hezky napsané…👍
A kolik že to je Vašemu bělouškovi roků, že se takhle dokonale zasekává? Kdybyste od něj poodešla, teda bylo- li by to bezpečné-auta a tak, tak co by udělal? Ani sušený plíce nezabírají? Můj bělouš by se za plíce přerazil, ale někteří pejsci ofrňují, to je pravda. Je pro něj něco NEJ?
A fotečka, jak je načančanej, by byla prosím?
No že jo, viď! Taky bych takhle dopadla 🙈
Vždycky, jak vidím tuhle boxerskou hvězdu, slzím dojetím 🙈 jak on kouká, božínku! Prostě miláček 😍❤️🥰
😂 děkujeme
Je jak Keliška, že? 😅 pls nezaměňovat s mistrem Kelišem 😉
Tady prosím “chladící” šátek…tedy plátěný se jménem bělouše a máčený v H2o 😅
Néé nechodíme tak po ZOO Brno, to je jen paráda pro foto 😘
Taky chodí pěšky….