Je to prostě terapeut v kožichu a má krásný úsměv 😀
Je to prostě terapeut v kožichu a má krásný úsměv 😀
Chudák Linda! 🙈CT hlavy by možná ukázalo víc než běžný RTG? To si tak myslím, jako laik…ale chápu, že je s velkým koněm náročné všechno, a to fyzicky, duševně a hlavně finančně. Přispěla bych Vám, když by Vás to neurazilo, co mi péža dovolí. Když tak mi napište SZ s č.ú. 🙋♀️
Díky moc
Sarah, copak dáváte psům na otlaky prosím? Mám pocit, že jste to byla Vy, kdo to řešil? Běloušek má zarudlý lokty..až nebudou vedra, dostane návleky z rukávů spojené na zádech, ale mázla bych mu to zatím něčím 🤔
Verun:To je dost.žes mě mámo taky vyvezla…😂
No vida 😊 další kočárek. A jak se jí to líbilo, že jo…😀
Dráčkovi❤️ všechno nejlepší k narozkám! Hlavně hodně zdravíčka, to Ti přeje tetička! 🥳
Nádhera! Ta první fotka je jako z pohádky O princezně v modrém 😊 všechny fotky a šaty, kůň, psi, foto s mužem…všechno krásný! Dafinka hezky vyplazuje jazýček…no prostě paráda ❤️👏
Ani jsem ještě nešla spát, abych fotky viděla. Nemohla jsem se dočkat 🙈 🙋♀️
No a účes taky moc pěkný ☝️
Je mi Lindy moc líto, že takhle zkouší chuděrka 🙈 kde se to nasbíralo. Doufám, že jí na klinice brzo pomůžou a bude v pořádku! 🙏 Je moc krásná 🌷
Tak to je krásný dárek ke kulatinám! 😊
Tak to při této příležitosti jen zmíním, že my s mužem měli zase po mnoha letech 2. svatbu v kostele. Před pár lety a taky to bylo kouzelné… tady běloušek očichává svatební kytici. To jsem si přála, aby byla stejná, jako ta první….a fakt byla 💐
Moc gratuluju, Dafi! Sluší vám to oběma a samo i koníkovi💐
Hezoučký fotky a moc se těším na další 🌷
Dafi, jestli teda jako fakty fakt máte dneska svatbu Vy, tak si to krásně dnes všichni užijte a do dalších let jen spokojený hezký život 💐moc gratuluji!!!
bambule:😳 jako ona jenom mezi řečí, jen tak zmíní, že se zítra (jako dnes) vdává. No aspoň jsme z toho neměli nervy😃.
No taky koukám jako blázen 😊, ale jestli to tak skutečně je, tak mají dnes na ten šťastný den krásné počasí 🍀a budou hezké fotky. Už se na ně těším 😊
Jjo, Sardullah je naše dobrá dušička! Tvoji chlupatci Tě dostali za odměnu a stojí se na Tebe psí fronta tam, kde se čeká na otevřená srdce těch nej pánečků 🌷
stejně tak se snad znovu jednou otevře srdce i Ronji pro dalšího chlupatce, aby zaoblil ty trny bolesti po ztrátě….
Neverende, to jste napsal moc hezky 🌷 jak je vidět, umíte ze sebe vykřesat i teplé lidské slovo…mile jste překvapil 👍
Včera jsme venčili u nového bistra. Bylo tam i dost páníčků s pejsky, protože mají rozhozené posezení i na trávě. Tam budeme chodit častěji 🙋♀️
Božan je to ❤️ návštěva u štěňátek….to bych zase chtěla někdy zažít 🥰
Je krásná a jak by se mohla jmenovat, když by přišla? A to se ví, že přijde 😅 můžu se vsadit? 🙋♀️
Dobrej nápad, jsem pro 😀 to se bude drobečkovi líbit ❤️
Moc gratuluji Sarah Vám i Dráčkovi 🥇🥳
Bolet to bude jenom peněženku. Vydat za psa 6 tis. je pro mne lehčí než je vydat za sebe samu 🤦♀️ čekají mě další dvě návštěvy a pak ta cca platba…njn…korunka, neřku-li implantát je dražší, takže ještě dobrý
Já nevím jak Vy děvčata, ale zubaře prostě nemusím 🤷♀️