Aktuálně: 2 260 inzerátů288 826 diskuzních příspěvků20 745 uživatelů

Renal dieta a pamlsky

JanaJanaJanaJana
JanaJanaJanaJana 12.08.2026, 14:38:20 xxx.xxx.27.179

Ahoj, tak mojí bambuli dohnala renal dieta. Bude jí v prosinci 13 let. Vet nabídnul buď renal granule + vařená strava (poradil) anebo renal granule+renal konzervy  s tím, že se přiklání k variantě B, jelikož máme za měsíc dělat další testy a vet chce mít 100% jistotu, že pes bude opravdu žrát, co má. Čili zde vím jistě.

Kde si ale nejsem jistá, jsou pamlsky. Můj pes má rád žvýkací kostičky, vepřové uši sušená masa, blablabla. To je teď tabu. A zde jsem si přišla pro radu - máte někdo psa s touto dietou a jaké pamlsky používáte? Jak ty na slupnutí hned, tak na ty co se dají žvýkat a vydrží dýl? Existuje něco takového? Je mi jasné, že to nemusí mít hned nálepku Renal, ale prostě co do této diety sedí.

Vřelé díky za jakýkoli point.

kometa
kometa správce
12.08.2026, 14:59:33 xxx.xxx.147.163
»
Odpověď na příspěvek uživatele JanaJanaJanaJana z 12.08.2026, 14:38:20

Zkušenost s ledvinovým kocourem.

Byl na renal kapsičkách a granulích (které asi po dvou letech přestal konzumovat). K dietě stejně dostával pár kousků masa, jenom na chuť. A když měl nežravé období, klidně jsem mu nabídla i velmi nezdravou tlačenku.

Na téhle dietě-nedietě fungoval pět let. Dožil se devatenácti.

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.