Taky se hrozně moc těším na fotky miminek❤️, ale zatím musíme jen tak špitat potichu, aby bylo vše ok🍀✊️
Taky se hrozně moc těším na fotky miminek❤️, ale zatím musíme jen tak špitat potichu, aby bylo vše ok🍀✊️
Přišlo mi podle fotky, že je hubenější totiž…🙂
Moc moc držím palce, ať je vše ok a všichni včetně Cherrynky jsou v pořádku a zdraví. ❤️✊️myslim na Vás! 🍀
No ale fakt, že jo, je to vidět hnedka a MÓÓC mu to sluší ❤️ kolik Vasilek zhubnul??
Taky bych potřebovala trochu brát od huby 😅 můžu k Vám? ( úsměv prosím)
Jsem laik, ale zdá se mi, že se povedlo natočit kvalitní dokument. Že jo?
My byli jen na našem malém ostrově a vyfotila jsem ho u vyvráceného velkého stromu, aby byl bělouš ještě menší než je 😊
Všechny fotky jsou dokonalé a náádherné 😊 díky za zprostředkování. A Yoda si to krásně užil, smála jsem se tu zase těm jeho uším a tajtrdlíkování a tak vůbec..Yoda je velmi fotogenický aneb páník umí…díky moc 🙋♀️👍
Sbohem Idorku💔, byl jsi statečný, vyjímečný chlapík a měl jsi štěstí na prima paničku. Pozdravuj všechny chlupáče, kteří byli naši a předešli tě.. ať Ti to za duhou běhá a dávej na všechny zeshora pozor….🐾
Aluško, je mi to moc moc líto, Idorek byl vyjímečný člen Vaší rodiny 🐾🐾🐾🐾👣 Držte se! 😪
Úžasný 😊 a Vaši kozlíčci taky 🥇
Děkuji moc! Supr 👍
No to je pravda, děkuji za připomenutí! očkovák (pas), klidně oboje 🤦♀️
Do starého očkováku si píšu, kdy jsem odčervovala a dávala tbl. na blechy a klíšťata.
To se taky těším, že Vás obě neminu.🙋♀️
No budete muset být první a hovíšo zabavit. Zakázat. Náš předchozí bělouš jako štěně žral ta cizí, teda chtěl-zasáhli jsme. V pubertě se občas v cizích 💩 válel… no to bylo taky něco! ☝️
Naučí se a bude úplně zlatá ❤️ nemůžu si pomoct, tu hlavinku má jako Dafi, jen v bílé…takovou užší a tu čupřinku nahoře..už jen ty vousiska delší…je prostě úúžasná 😘
Tak ještě nevím, který den, ale pojedeme s běloušem. Dostane košík nebo žlutý šátek s nápisem kardiak po běloušovi č.1, když bude nervózní. Není kardiak, ale jiný žlutý nemám. 🐾 vezmu kočárek, to bude taky fajn na schovku.
nové balónky totiž dorazily v balíčku dnes a vydržte to do Vánoc…🤷♀️
Vánoce v září 😅
No to byste byla moc hodná…tak až budete mít čas, prosím Vás o info 🙏 abychom věděli, kdy bude nejlepší přijet. Jestli teda ukecám muže na jednodenní výlet vlakem.🤷♀️ Můžu vzít s sebou možná trochu neukázněného bělouše? Za jídlo bude doufám šlapat jako hodinky 😊 nemohu ho nechat doma samotného a nikdy jsem na takové akci nebyla a nevím, jak to chodí…nabízela jsem i dceři, jestli by to neodřídila se mnou a vnučkami bez psů, ale starší má zápas, tak tam nic no.
Už vím…na stránkách mají totiž ilustrační leták z roku 2025 a tam ta jiná data, zprvu jsem si toho nevšimla 🤦♀️🙈 už mlčíím
Dublinbarzoj:Sobota a neděle mezinárodka v Olomouci. Moc hezký výstavy dělá místní pořadatelský tým. 👍Super atmosféra, krásný prostředí, když vás přestanou bavit hafíci, tak můžete skáknout do skleníků, třeba na kaktusy.
Můžu se zeptat, kdy ta akce probíhá? Na stránkách je na letáku, že se koná 13.9-14. 9. 🤷♀️
Jak to je prosím?
*…adoptivní…
Alánek je výbornej adotivní taťka nebo jak ho nazvat 😁
Moc hezký interakce ☝️