Cha, tak jsem úspěšně přeléčila min. týden zánět moč. cest antibiotiky, čtvrteční testy čisté. Dneska u doktora preventivka a hlásím, že od včera večer zase pálí při močení, tak doktor říká, asi máte písek v ledvinách, měli jsme tam nějaké zvýšené hodnoty k tomu, tu máte nějaké bylinky na vylučování a hodně pijte, za měsíc přijďte zase s močí na kontrolu. Tak se mám na co těšit.
Buggyro, dejte si aspoň obden 1 plzničku a ledviny budou propláchnuté raz dva. Mezi to teda i ty bylinky a bude dobře. Mamča dělala až do důchodu na urologii 30 let sestřičku a švagrová je tam vrchní. Je to doporučení od zdroje, máte-li v pořádku jatýrka. ☝️
Já už nemůžu dlouho ani hlt 🫣 nevadí mi to. Spíš mi vadí, že nemůžu jíst všechno, na co si vzpomenu.🤷♀️
Jsem z toho vedle tak, že jsem nenapsala svůj názor na použití paralyzéru. Nevím, jak dlouho trvá vteřinové ochromení zastaveného psího agresora, ale k tomu, aby byla akce úspěšná, přeci potřebujete majitele, který si psa odchytí, připne na vodítko, jako tomu bylo u Sutříka a tady to fungovat nebude, bohužel.
Odpověď na příspěvek uživatele Aluška z 09.05.2026, 20:22:43
Aluško, to je síla! Chirurg? Neskutečný, že takový magor je lékař, fuj. Na Vašem místě, máte-li auto, našla bych si jiné místo, kam bych vyjížděla s pejsky. Máte jich víc a to si nedokážu představit, jak je všechny ubráníte před takovým psem a chlapem, který je regulérní blázen. Nešla bych tomu znovu naproti. Přistěhoval se nebo si pořídil nového psa? Kde se tam tak najednou vzal, když jste se doteď nepotkali? Policii i obec bych do toho zapojila, aby mu to určitě neprošlo a pak se vyhnula pomstě tím, že bych jezdila jinam. S jedním psem je to jiné než se smečkou, no. Myslím na Vás Aluško, jsem zděšená, jenom to čtu!
Kometo, hlásím mimo téma, že další melanom to nebyl a nehet odrostl. Dermatoložka říkala, že melanom pod nehtem, vychází z lůžka nehtu. Tohle bylo mimo lůžko a bylo to teda z bot díky operativně zkrácenému palci a jeho jiné poloze v botě 🤷♀️🫣
Odpověď na příspěvek uživatele Xerxova z 08.05.2026, 19:02:22
Taky držím palce! 🌷 U bělouška bylo CRP naposledy vyšší, cca 25, přesně už nevím a byly to zuby a dásně. Paradentóza a 13 předních šlo ven. Do hubiny jste se dívaly s vet asi že jo?
No v tu dobu taky bělouš víc pil a chladil si hubinu. Moc nechtěl jíst.
Slibuju tímto bělouškovi, že to, jak jsem si odskokla na 3,5 dne do Arles, se už nebude opakovat, co bude bělouš živ. Byl to můj dlouholetý sen a když mi ho dcera chtěla splnit ke kulatinám, tak jsem neodolala. Příště po stopách Vincenta jedině v bezpsím období…
Jak píše naše zdejší milá Zrzavcová, citím se taky nejlíp se svým psem, páč je to tak, že se uvnitř cítím též, jako pes a po jeho boku přemýšlím, jako pes. 😜 …naštěstí nemám srst 🫣
Dnes jsme trochu chodili a trénovali na moravskou dovču. Jen 9 km a bělouš už znaven vychrupuje…i opožděnou hranici těsně před zapálením jsme viděli. Překvapili jsme srnce, vyrazil z křovíčka a náš běloušek si ho ani nevšimnul 🤷♀️ já to říkám pořád, že máme doma kočkopsa.