Ty starší fotky si dobře pamatuji. Malá doga je prostě nádherná 😍
Ty starší fotky si dobře pamatuji. Malá doga je prostě nádherná 😍
Šmankote, žádnou ránu jste doufám na Gučkovi nenašla? 🫣 Chrupe? Musí být z toho střetnutí unavený fyzicky i psychicky, pacholíček…
V tom 2.odkazu iberico dál píšou:
Minimálně 70 % čerstvého hovězího masa 🙈
Bezobilné složení, důležité sacharidy dodávají sušené brambory
Díky obsahu sušeného rybího masa a lososového oleje (i dalších za studena lisovaných olejů), slibují granule optimální poměr omega 3 a 6 mastných kyselin
Přidali jsme pivovarské kvasnice pro lepší trávení, mořské řasy nebo taky semena ostropestřce pro správnou funkci jater
Složení je vhodné pro aktivní psy všech věkových kategorií
Granule balíme do alu-foliových pytlů, které zachovají čerstvost a vůni do posledního sousta
…Ach jo, ani nedokážou napsat pořádně to složení, když je to iberijské prase…🤷♀️
Taky u nás napadnul snížek…a napadli tady taky i sněhuláci…jeden a jeden jsou dva a ten další je kolik paničko?? Nemůžu si vzpomenout 😄
Běloušek tentokrát je ve sněhu rád, ťapinky od soli teď nepálí. Myslím, že předtím to bylo mazáním na tlapky s trochou toho domácího konopí od kamarádky pejskařky….no a to konopí, to mu nedělá dobře. Měl kůži mezi tlapkami od toho podrážděnou a pak tam měl i puchýřky, sůl ho do toho pálila, zvedal nožky a teď v pohodě… 🤷♀️..vůbec nic. Takže mazadlo s konopím vyhazuju a budu používat to, co mám od minule.
Samozřejmě se stále soleným místům co nejvíc vyhýbáme pořád…
Dobrá cesta🍀držím palce!
Nezkusíte ty alergo potravinové testy? Nevím teda, kolik to dneska stojí, už si nepamatuju kolik stály testy pro bělouše…Kortikoidy bych já dala až fakt na posledním místě..
S tím by i mohlo souviset i to ucho-kvasinky. To u nás občas taky bělouš drbe a klepe hlávkou….já mu ale musím občas i vytrhávat chlupy z uší, u nás nutnost.
Přéésně….Bobča Bobča Bobčáá 🍀
A nepozdavá se mi Boženka…
😉nejprve mě napadlo, že Canka píše o Vás, ale hned další slova vše osvítila pravým významem a jde o kozenku…a Vy hned napíšete, jak se cítíte nanicovatě. Chápu Vás, to čekání je na prdlačku a ještě k tomu doma sama. Zkuste si to otočit a říkat si, že již brzy!!! Brzy budete mezi lidmi, brzy budete po operaci a brzy budete lepší 🙏🌷čtěte, luštěte, plánujte si čas, co kdy budete dělat-ukliďte si do foroty, co zvládnete, uvařte si s přestávkama to, co máte ráda. Pletete? Háčkujete?
Sama sobě byste měla naordinovat pozitivnější náhled, taky se o to snažím…a jde to, jak kdy…jááá víím…myslím na Vás Bobi 🍀
Může jít i o plíseň aspergillus fumingatus nebo i jiný druh plísně. Výborně fungují humánní léky, osobní zkušenost se psem, který měl pořád dokola hnisavou rýmu a pak z nosu i lehce krvácel. ATB několikrát-bez efektu.
Rozpadl se mu v čumáku cizí předmět zřejmě(tráva/ list/cokoli) napadené plísní a ta mu rozežrala úplně skořepy. Pes je v pořádku už několik let díky-humánním lékům a tomu, že byl mladý.
Nejprve podstoupil rinoskopii a histologii.
Tady je taky zase ledovka, věděla jsem to a stejně jsem si zhmoždila 14 dní bolavou zadel odminule a k tomu zápěstí. Bělouš se mi naštěstí nemotal kolem nohou, tak přežil 🙃
Hýbat s tím všim jde, tak dobrý
Někdo mne tu přivedl na domácí agillity…asi Zrzavci?
Je to super říká běloušek
Úúžasnej Vasilek ❤️ to zlato kolem krku bylo k tomu??? 😁
Daja:No jsem fakt ráda, že se Gigouškovy polepšilo, my byly s toho fakt prdnutí, manžel ho strašně litoval. Od zítra už foukáme jen jednou denně a za měsíc pokud vše bude OK tak 2X za týden.
Dájo, to je fakt skvělý!!! 👍🍀 mám velkou radost s Tebou!🌷
Bobčo, mrzí mě, že to teď neklaplo a že máte posunutý termín…ale ještě Vás teď trápily ty oči a tak, tak se dáte do pořádku, budete opatrná na sebe 🍀 a pak, pak už bude brzo jaro a Vy budete štrádovat po venku💃
Včera jsem potkala tu paní od nás z domu po operaci bederky a vona šla z kráámu 😲 no šla s berlema s asi lehkým batohem, ale dolů po schodech k výtahu! Máme asi 10 schodů. Říkala, že doma chodí bez berlí! A je 6 týdnů po operaci!!! Má 8 šroubů a 5 destiček říkala…
Boží foto 😁
U nás vloni se stalo toto:
https://www.idnes.cz/praha/zpravy/kolin-zena-matka-vrazda-dite-dcera-obvineni-soud-vazba.A251010_111306_praha-zpravy_pari
Matka nejdřív zabila dcerku a chtěla se taky zabít, ale nevyšlo ji to. Holčičce bylo asi 7 let a chodila do 1.třídy zvláštní školy. Zřejmě to taky nezvládala? ….víc nevím.
Ale je to krásná holka 👍 a moc hezké vánoční přání🎄
No von ten sníh za chvíli sleze, na pár dní se má oteplit a pak zase má trochu přituhnout a když bude mráz a sucho, tak minimálně jeden bílej pes bude spokojenej a zase bude házet zadkem, tajtrlík 🙈
Ale zítra, zítra to bude chtít brusle….
Máme stejné nápady 😉Tenhle obvaz jeden mám a říkala jsem si už včera večer, že zkusím nejdřív boty a pak obvaz…no zkusím obvaz dnes večer, když to půjde, třeba pak vezme boty na milost? 🙈 jsou to ty walker. Odpo venčí muž, přenese ho na sníh, to nějak zvládnou..já jsem v práci dlouho dnes.
Děkuji…kdepak, jsem středočeška. Nějaký botky doma mám, když měl operovanou nohu mezi polštářky, tak jsem koupila rovnou 4 ks. S jednou botkou na zadní ( ne mushgo) chodil tenkrát dobře…no ale na všechny 4 😴 taková chůze.. to je zatím scifi. Sháním pawz návleky, ale nějak nejsou.
U nás taky tak Fiono, bělouš se snaží být co nejdříve vytentovaný a co nejrychleji po třech doma, protože sídliště je posoleno, kam se jen podíváš a už má popálené tlapky a mezi polštářky už puchýřky, i když mažu mastí určenou na tlapky. Včera večer bohužel hopsnul nožkou do solné louže a zaječel, nohu vytrčenou….tak jsem ho šupla do sněhu…Nožky mu doma pokaždé procbázce myji ve vaně, aby sůl dál nedráždila. Bude na to po procházce dobrý sudokrém, nevíte někdo?
Auto a řiďičák nemáme, nepopojedeme nikam. Jiné roky házeli štěrk nebo písek a teď solí o stopéro 😣 jáá nevím, kdo to zase vymyslel, že letos “vyhrála” ta sůl….my chceme sucho a nebo rovnou jaro 🙏