Nádhera! 👏 moc gratuluji! 🙋♀️
Nádhera! 👏 moc gratuluji! 🙋♀️
Takovýhle teplo, jako šála před větrem a chladem či mrazem to určitě pomáhá, aby to bylo snesitelnější. Já měla na mysli vyšší teplotu třeba z toho napařování nebo hodně teplého čaje-to je blbý..
Tohle jsme oba přežili…brácha pak umřel velmi mladý, svobodný 5 dnů po autonehodě. Viník neměl ani škrábnutí 🤷♀️
Ale to už je jiná kapitola….
Buggyro, špendlík ne proboha, co párátko? No ale lepší bude to prstem stahovat k dásni, ať to povolí, když už, ale asi to dost bolí i tak…chůdě zlatý ❤️ nenapařovat, moc nezahřívat, nepít horký….rozjede to ještě větší zánět. Že je to tak, děvčata?
Já totiž jednou napařovala bolavý ucho a po kolapsu doma jsem skončila na týden na ORL a 2 měsíce pak ještě chodila kukat do té budky- jsem neslyšela…rozjelo se to moc ten zánět tehdy.
kometa:Jo, taky si tyhle hrátky pamatuji. Přežili jsme.
Přesně tak u nás, taky jsme si s těma kuličkama rtuti s bráchou hráli…
Taky se těším domů ☃️ budeme se honit sněhem… včera jsem běloušovi ostříhala-zarovnala chloupky okolo pacek a taky chlupy, co přečuhovaly polštářky, aby se ten sníh tak nelepil, to on nerad a musím pak kouličky sněhu sundavat…
A pesani jsou spokojený 😊👍
Tak ještě jednou, protože jsem se prve nepřihlásila….
A jak Vám je? Přeju Vám, ať je brzo zase dobře.🙋♀️ Vy fakt jinak vůbec nemarodíte, prostě větrem ošlehaná horalka 😉
Chuděrka😔, ale aspoň stačila poznat ruce, které hladí, krmí…i v tom útulku je to pro ně přeci lepší než už té píp…z Odrovic
Taky v to doufám….
BaLu:Vůbec mi ho není líto.
Bohužel mu budeme platit do konce života invalidní důchod.
Tak to mě ho teda líto bylo a hodně úzko mi z toho bylo, když jsem se vcítila do toho sténání z kruté bolesti, že jsem to nemohla ani dokoukat….přestože si za to mohl sám, je soucit s ním v pořádku. Naopak mi nepřijde v pořádku neempatie, kterou jste tu vyjádřila…bohužel takový je dnešní svět, lidé ztrácí soucit s ostatními lidmi, se zvířaty atd. Ach jo!
No budeme mu platit všichni invalidní důchod tak, jako i spoustu jiných věcí…ale on sám je tím potrestán do konce života a bude toho litovat do konce svých dnů.
Běloušek má taky levný bavlněný model na spaní na všechny 4 noženky, aby nemusela panička přikrývat v noci. Ježíšek to přinesl i s polštářkem pro paničku….aby věděla….😛
Sarah01:Zkuste toto https://www.michaelagautam.cz/ a nebo si do vyhledávače google zadejte Michaela Guatam.
Tenhle odkaz už je v pohodě a vypadá to moc pěkně a ještě nákupem přispějeme dobré věci 👍
Můj mobilní antivir vyhodnotil web, jako škodlivý, tak bacha děvčata….🙋♀️
Dájo, doufám, že ten sprej do pár dní zabere a bude to TO ONO, co mu pomůže 🙏🍀
Neuvítal by společnost stejného druhu? Já vím, že si asi myslí o sobě, že je pes, ale…koťátko by nepřijal?
Dájo, nosí Gigoušek kšíry nebo obojek? Doufám, že kšírky?
No mazec to je…..na tohle zelené potraviny nepomůžou a není to reflux, jako u nás, si myslím.
Mooc držím Dáje palce, protože jinak je Gigoušek aktivní, že?
Taky jsem ještě neslyšela psa takhle kašlat, chuděreček malinkej 🙈😒 zní to asi jako astma…nevím no. Dájo, to máte s Gigouškem hodně náročné…mrzí mě to jeho trápení…
Snad mu dokážou na klinice pomoct.🙏 To snad by chtělo i bronchoskopii?? Já nevím, víš, že jsem laik. Zajímalo by mě názor Komety nebo Bodlinky na ten kašel ze záznamu…je to fakt síla! 🙈
Jsem podepsala….už je nás 4050