Moc ráda bych pomohla, mrzí mne, že má Váš-náš zdejší Jack takové trable…
Moc ráda bych pomohla, mrzí mne, že má Váš-náš zdejší Jack takové trable…
Tenurri, co třeba přidávat tento doplněk? Samozřejmě po konzultaci s vet… pročtěte si prosím popis
https://www.krmivahulin.cz/p/protein-mix-86-high-power-pro-osvaleni-rekonvalescenci-a-ledvinove-diety#9283
Nebo po delší procházce přidat toto, jestli by to nebylo nic proti ničemu??? Zase raději s vet, když má kortikoidy…
Mám to stejně…včetně Vaší čtyřky 🤗
Yoda zkouší na cestě kotrmelec? Zajímavá póza 😉
To uhubnul opravdu dost. 😔Jsem zvědavá na ty alergo testy, jak dopadnou. Jackovi posílám pusu, myslím na Vás, ať je už líp 🙏 však je to už doba, co se to celé rozjelo…v roce věku?
Moc hezky vysvětleno. Jistě ocení i další, kteří budou hledat odpovědi. Díky Bodlinko, označila jsem si, kdybych někdy potřebovala.
Bělouš to tak jednou měl, byl nachlazený, to jsme zvládli sami bez vet a nějak těsně po nemoci jsem nechávala nabírat krev preventivně a tohle jsem nevědéla, že bych měla počkat.
Doktorka se mě právě s výsledky ptala, jestli nebyl nachlazený v poslední době a že uděláme test opakovaně za 14 dnů a ten už byl v normě.
Chingis, to je fakt strašný, mladá pejsa! Je mi to moc líto, držte se pro ostatní pejsky🙏
Určitě se to zlepší, ale teď je počochněná chuděrka Bobi, tak to hodně bolí…myslím na ni moc🌷🙏
acher:Člověk nemusí být přímo věřící ,ale to se špatně vysvětluje někomu,kdo se nesetká s něčím, co je mezi nebem a zemí. Potom získá úplně jiný pohled.
Ano Acher, je to tak….pak člověk získá úplně jiný pohled. Mohu bez dalšího potvrdit.
Prostě vnučky…🤷♀️
Výborně! Díky žínko za zprávu od Bobi 👍
Je to hrozná situace s těmi volně pobíhajícími psy, snad se Vám vždy podaří se jim se smečkou vyhnout….doufám v to. Vzpomínám, jak jsem držela bělouše nad hlavou a jeden bull pes po mě šplhal a druhý přibíhal, ale mít 3, jak Vy…
Taky jsem se chtěla zeptat….kolik za to?
Díky Dájo 🙋♀️ těch pozitivních i starostlivých myšlenek, co Bobče všechny posíláme….bude z nich mít naducaný polštář 😊
Čekám taky na zprávy od Bobči…zatím nic, co? Nebo jsem něco přehlédla?
Jak jsem jela v létě za odrovákama do Mělníka, tak jsem vezla granule a piškoty, co jsem byla schopná vlakem dovézt s manželem. Každý jsme měli batoh. Peněz jsem posílala méné
Náš předchozí pes bral Eurhyrox a snášel ho velmi dobře hned. Po 2 dnech neskutečně ožil a určitě se výrazněji nedrbal ani žádné zvracení nebo tak něco. Po 2 letech pak dostal na srdce Cardisure a současně byl zjištěn nádor na plicích. Hubnul a dávka euthyroxu musela být snížena, to snížení už snášel špatně a dostal i srdeční záchvat, který se potom už neopakoval.
Náš předchozí bělouš-normálka byl nežravka, po kortikoidech přibral. Furt by jedl. Nevím, jestli je to tak vždy? Pamatuji si, že dávka se navyšovala zpočátku postupně a když jsme po pár měsících s veterinářkou zase vysazovaly, tak taky pozvolna.
Já bych, za tohoto stavu, rozdělila krmnou dávku a krmila 3x denně. Kvůli té Helicobacter pylori. Píšou, že se mají krmit menší porce. Jak to má Jack? Co myslíte Vy, mohlo by to být pro něj lepší?
Já sem hodím pro vyvážení + a - něco pozitivního a hezkého 😍 🙋♀️