😉nejprve mě napadlo, že Canka píše o Vás, ale hned další slova vše osvítila pravým významem a jde o kozenku…a Vy hned napíšete, jak se cítíte nanicovatě. Chápu Vás, to čekání je na prdlačku a ještě k tomu doma sama. Zkuste si to otočit a říkat si, že již brzy!!! Brzy budete mezi lidmi, brzy budete po operaci a brzy budete lepší 🙏🌷čtěte, luštěte, plánujte si čas, co kdy budete dělat-ukliďte si do foroty, co zvládnete, uvařte si s přestávkama to, co máte ráda. Pletete? Háčkujete?
Sama sobě byste měla naordinovat pozitivnější náhled, taky se o to snažím…a jde to, jak kdy…jááá víím…myslím na Vás Bobi 🍀
Může jít i o plíseň aspergillus fumingatus nebo i jiný druh plísně. Výborně fungují humánní léky, osobní zkušenost se psem, který měl pořád dokola hnisavou rýmu a pak z nosu i lehce krvácel. ATB několikrát-bez efektu.
Rozpadl se mu v čumáku cizí předmět zřejmě(tráva/ list/cokoli) napadené plísní a ta mu rozežrala úplně skořepy. Pes je v pořádku už několik let díky-humánním lékům a tomu, že byl mladý.
Odpověď na příspěvek uživatele Doron z 25.01.2026, 11:46:18
Tady je taky zase ledovka, věděla jsem to a stejně jsem si zhmoždila 14 dní bolavou zadel odminule a k tomu zápěstí. Bělouš se mi naštěstí nemotal kolem nohou, tak přežil 🙃
Hýbat s tím všim jde, tak dobrý
Někdo mne tu přivedl na domácí agillity…asi Zrzavci?
No jsem fakt ráda, že se Gigouškovy polepšilo, my byly s toho fakt prdnutí, manžel ho strašně litoval. Od zítra už foukáme jen jednou denně a za měsíc pokud vše bude OK tak 2X za týden.
Dájo, to je fakt skvělý!!! 👍🍀 mám velkou radost s Tebou!🌷
Odpověď na příspěvek uživatele Bobca z 21.01.2026, 08:17:42
Bobčo, mrzí mě, že to teď neklaplo a že máte posunutý termín…ale ještě Vás teď trápily ty oči a tak, tak se dáte do pořádku, budete opatrná na sebe 🍀 a pak, pak už bude brzo jaro a Vy budete štrádovat po venku💃
Včera jsem potkala tu paní od nás z domu po operaci bederky a vona šla z kráámu 😲 no šla s berlema s asi lehkým batohem, ale dolů po schodech k výtahu! Máme asi 10 schodů. Říkala, že doma chodí bez berlí! A je 6 týdnů po operaci!!! Má 8 šroubů a 5 destiček říkala…
Matka nejdřív zabila dcerku a chtěla se taky zabít, ale nevyšlo ji to. Holčičce bylo asi 7 let a chodila do 1.třídy zvláštní školy. Zřejmě to taky nezvládala? ….víc nevím.
No von ten sníh za chvíli sleze, na pár dní se má oteplit a pak zase má trochu přituhnout a když bude mráz a sucho, tak minimálně jeden bílej pes bude spokojenej a zase bude házet zadkem, tajtrlík 🙈
Odpověď na příspěvek uživatele sutrik z 12.01.2026, 13:30:17
Máme stejné nápady 😉Tenhle obvaz jeden mám a říkala jsem si už včera večer, že zkusím nejdřív boty a pak obvaz…no zkusím obvaz dnes večer, když to půjde, třeba pak vezme boty na milost? 🙈 jsou to ty walker. Odpo venčí muž, přenese ho na sníh, to nějak zvládnou..já jsem v práci dlouho dnes.
Odpověď na příspěvek uživatele sutrik z 12.01.2026, 11:30:02
Děkuji…kdepak, jsem středočeška. Nějaký botky doma mám, když měl operovanou nohu mezi polštářky, tak jsem koupila rovnou 4 ks. S jednou botkou na zadní ( ne mushgo) chodil tenkrát dobře…no ale na všechny 4 😴 taková chůze.. to je zatím scifi. Sháním pawz návleky, ale nějak nejsou.
Odpověď na příspěvek uživatele Fiona.Praha z 11.01.2026, 20:40:07
U nás taky tak Fiono, bělouš se snaží být co nejdříve vytentovaný a co nejrychleji po třech doma, protože sídliště je posoleno, kam se jen podíváš a už má popálené tlapky a mezi polštářky už puchýřky, i když mažu mastí určenou na tlapky. Včera večer bohužel hopsnul nožkou do solné louže a zaječel, nohu vytrčenou….tak jsem ho šupla do sněhu…Nožky mu doma pokaždé procbázce myji ve vaně, aby sůl dál nedráždila. Bude na to po procházce dobrý sudokrém, nevíte někdo?
Auto a řiďičák nemáme, nepopojedeme nikam. Jiné roky házeli štěrk nebo písek a teď solí o stopéro 😣 jáá nevím, kdo to zase vymyslel, že letos “vyhrála” ta sůl….my chceme sucho a nebo rovnou jaro 🙏
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 09.01.2026, 13:19:55
Takovýhle teplo, jako šála před větrem a chladem či mrazem to určitě pomáhá, aby to bylo snesitelnější. Já měla na mysli vyšší teplotu třeba z toho napařování nebo hodně teplého čaje-to je blbý..
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 09.01.2026, 09:25:00
Buggyro, špendlík ne proboha, co párátko? No ale lepší bude to prstem stahovat k dásni, ať to povolí, když už, ale asi to dost bolí i tak…chůdě zlatý ❤️ nenapařovat, moc nezahřívat, nepít horký….rozjede to ještě větší zánět. Že je to tak, děvčata?
Já totiž jednou napařovala bolavý ucho a po kolapsu doma jsem skončila na týden na ORL a 2 měsíce pak ještě chodila kukat do té budky- jsem neslyšela…rozjelo se to moc ten zánět tehdy.
Taky se těším domů ☃️ budeme se honit sněhem… včera jsem běloušovi ostříhala-zarovnala chloupky okolo pacek a taky chlupy, co přečuhovaly polštářky, aby se ten sníh tak nelepil, to on nerad a musím pak kouličky sněhu sundavat…