No, asi tady nebudu oblíbená…
Tak to se nebojte, Buggyro😊 to, co popisujete, je přeci potravní řetězec a náhodou se Vy zase hezky staráte o své slípky, koně….co by ty děti, které za Vámi a koňmi chodí, co by si bez Vás počaly? 🍀
No, asi tady nebudu oblíbená…
Tak to se nebojte, Buggyro😊 to, co popisujete, je přeci potravní řetězec a náhodou se Vy zase hezky staráte o své slípky, koně….co by ty děti, které za Vámi a koňmi chodí, co by si bez Vás počaly? 🍀
Sardullah, Ty jsi taková hodná dušička 😊 jako nasmála jsem se, protože mi to okamžitě běželo před očima, jako film…je to hezké, ale kdyby Tě některá ňafla, tak je to i nebezpečné. No, ale já vím, že mít dům, auto a papíry, asi by jsem to dělala podobně 🙈
Viděla jsem už 2x dokument na Netflixu- Poslední slova Jane Goodallové, který se záměrně natáčel s tím, že ho lidé uvidí až po její smrti. Bylo to krásné, a připomínáš mi ji svým přístupem k živočichům.
Vyprávěla, jak v mládí, když přijela do Afriky, hodiny, týdny a měsíce pozorovala v pralese zvířata, třeba i mravence, hovnivály, ptáky a jejich chování vůči sobě, jak si pomáhají a tak. Když se dostali s reportérem na téma, co si myslí, že bude po její smrti, řekla, že doufá, že jí tam na přivítají její pes z dětství, oblíbení šimpanzi, kteří jí byli nejbližší, maminka a na chvoji pak byli 2 předemřelí manželé. A že je mnoho druhů lásky a já s ní souzním. Říkala, mimo jiné, že svými přednáškami mladým lidem, se snažila “vychovat” novou generaci soucitných lidí…ano, to svět potřebuje. I Sardullah potřebujeme 😉☝️
Jste úžasné bojovnice! Obě 👏 gratuluju a mám radost s vámi 🍀
😂😂 on tak ale opravdu kouká, odezírám mu tu větu ze rtů….totiž z pysků 😉
Už se malinkýmu božánkovi prodlužuje čumákovník 😜
ten je okouzlující ❤️👏
Tenurri a Aluško,
oba klucíí jsou v tom žlutém listí naprosto dokonalí krasavečci ❤️
Taky právě vidím maminky výraz 🤗😉
Když si vzpomenu, jak dlouho trvalo než bělouš přijal vnučky(1 a půl roku), tak musím říct, že dívat se na foto z víkendu, je prostě krásné a hřejivé.🤗❤️ Na rozloženým gauči takhle ve třech 😉 vlastně ve čtyřech…za vnučkou je ještě ten náš velký plyšoun Bady 🤭
Zanedlouho budeme slavit 6 adoptiny 🎂
Krásný pes 😍
Napadlo mne Dájo, jestli bys nezkusila dát chlorellu i Chulimu před Gigouškem, jestli by mu chutnala a že by se pak chytil a dal si sám. Myslím, že u nás hrálo roli to, že bělouš viděl u mne, jak to do sebe hrnu, byl zvědavý, rozkousnul ji, zachutnala mu a teď nasypu do misky a ve vteřině je má v sobě..
Navýšila jsem teď běloušovi dávku na 7 ks, protože jsem mu včera nasáhla ve svalech u ramene bouličku, velikostně malý hrášek. Není hned pod kůží.
Objednám ho k vet, co nejdřív a jestli to bude možné, boulička půjde ven. Před měsícem měl průjem, zvětšenou uzlinu a teplotu. Vet říkala infekce a dala ATB a já se teď bojím, aby to nebylo jinak.
No tohle je zelená sladkovodní řasa, takže zelenina..😃
Snad to brzo pomůže 🍀🍀🍀🍀 držím palce! S tím gastro vyšetřením ještě chvíli počkáš nebo už máte termín?
Výborný Sardullah, to by šlo 🤭😂
Daja:Hlásím, že Gigoušek ode dneška bere Chlorella, ozvala se Raduš ( lesnížíňka) , že má doma a že mi pošle. Raduš ještě jednou děkuji jak za sebe tak za Gigouška a hlavně za rychlou reakci děkují👏.
👏 lesnížínka je moc hodná 🌷a chutná mu to nebo musíš kamuflovat a nebo strkat do krku?
Jj, má do 8 kg 😊
To jsou věci teda 🤔 dobře Vám děvčata poradila…
Před lety jsem ve vlaku našla lékařskou zprávu, holčina nikde. V něčem lítala. Jí jsem nenašla, ale rodiče ano, tak jsem to vložila do obálky a poslala. Nemohla jsem to v tom vlaku nechat, bylo to obsáhlé, nečetla jsem to celé... on ten vlak z Prahy vyjížděl a holčina se asi rozhodla, že zůstane a domů nepojede, to mě tak napadlo…dlouho jsem z toho byla rozhozená….
Děkujeme 😊 dneska odpoledne si běloušek užil společnost 3 japanek…teda vlastně ten jedinej blonďák je kluk ☝️ to je chumel, nedali se moc vyfotit…
A zase snad o fous povyrostl, krasaveček ❤️ já sama sebe venčím teď tady. Poznáte někdo, kde to je? 😉
Když začne být chladněji, běloušek má rád v misce vlažnou vodu namísto studené, tak se snažím, jak to jde, vyhovět, jeho veličenstvu 😃 2. foto z víkendového venčení
To bude na jistotu, chápu. Kolik let je Gigouškovi? Ptám se kvůli narkóze…
Kousla ho shora do toho krku, krátce, když ji chytil za ruku, dá se to při přehrávání zvětšit. Pes nebyl rozzuřený doběla. Tou holí ho pak držela od těla, pes byl trochu zaskočený, tak vrtěl. Majitel a čumilové totálni debilové. Ach jo!
Jestli je to reflux, tak by se Gigouškovi ulevilo, kdybys mu rozdělila denní dávku na 3, kdyby zhubnul a pokud to snese, aby nejedl naposledy třeba o půlnoci. Ten sirup je dvousečný. Na jednu stranu pomáhá a na druhou stranu sirup zvyšuje zahlenění. Nedávala bych ho na noc.
Běloušovi pomáhá už skoro 6 let DEGAN na motilitu žaludku, už roky. Tzn., že potrava se z žaludku dostane rychleji a nevrací se do jícnu nebo až do tlamky. Dává se nalačno 30 min. před krmením. To bys musela konzultovat s vet, zda to zkusit a jak dávkovat. Možná žaludek i věkem leniví a může to dělat potíže, si myslím.
Chlorellu bych na Tvém místě zkusila, mají pro psy třeba na Krmiva Hulín. Je to zelená řasa, přírodní záležitost.Rozhodně neublíží! Naopak bělouš tolik nekašle a výrazně ožil. Je zásadotvorná. Bělouš má do 8 kil a dávám mu 4 tbl. večer, jako poslední dobrotu do misky. Baští ji sám, těší se na ni. Je nutné ji dávat s odstupem minimálně 1-2h od léků. První chlorellu ochutnal, že ji rozkousal a teď už, jak vezmu pytlík do ruky a zacinká v misce, vrhá se na misku a v tu ránu je prázdná. Jiné tablety tak nadšeně nezobe 😀
Běloušovi dávám v 18.30h degan, následně v 19h poslední krmení a po 21h tu chlorellu a pak dávám i spirulu. Stačila by ta chlorrella a po čase uvidíš. Jasně, že to nemusí být reflux, ale ta chlorella má spoustu pozitiv na zdraví nejen psů, tak bych jí dala šanci třeba na 14 dní…Je mi Gigouška líto, že ho to tak trápí i v noci nebo hlavně v noci….🤔 držím palce, ať na kápneš, co ho to trápí…🙏
A už mlčím a budu čekat, jak to s Váma bude pokračovat…