😍 nádherný hošík, roste do barzojí krásy !
😍 nádherný hošík, roste do barzojí krásy !
Jak má chůdě vyplazený jazýček, to musí taky hodně bolet! Jak je to teď s Merry? Taky mě to zajímá, jestli se operuje nebo jen fixace a klid?
Tak to bylo u nás podobně, akorát vet umrtvila lokálně, trochu rozřízla a šťourala. Vypadalo to jako tenčí jehlice na pletení a “milá” osina se pak otočila směrem dolů a druhý den vyjela vedle polštářku. Původně taky zajela do meziprstí…a bělouš byl náma dvěma se sestrou držen a ječel, jako siréna. Se divím, že to se mnou nefláklo a už to nechci zažít. Nechtěla jsem to psát hned tak nasyrovo, ale to už snad neva….Nejlepší je jít hned, jakmile začne pes kulhat a v noze je vidět vstup.
U Ginušky to snad byl jen ten trn a nic jiného to nebude. Teď má pršet, tak to udržte čisté 🍀 vyřiď pohlazení chlupáčům od tety ❤️
taky jsem před pár měsíci vytáhla trn pinzetou, dávala jsem sem s úlevou fotku. Jo jo, ty tlapičky…🙄
Tak to je mi Ginušky moc líto. My si s osinou užili peklíčko, protože už osina zajela dál a vet musela běloušovi nohu trochu porychtovat. Jenže on je malej a držely jsme ho dvě a doktorka konala.
Tak doufám, že Gina bude mít osinu někde na krajíčku a udržíte ji se sestřičkou 🤷♀️ dej vědět….držím moc palce! 🙏🍀🍀🍀🍀
od té doby, jakmile má bělouš něco mezi polštářky nebo se mu nalepí na tlapku lipový květ nebo žvýkačka, zastaví a zvedne tu nohu a čeká až to zkontroluju a vyřeším…😊
Fakt je na sebe v tomhle hrozně opatrnej, ale až po tom peklíčku to začalo…
Je tam taky Dája a Dájomuž a další povedený obrázky odtud? Asi ne co, když je ohaří…už si nepamatuju, jestli tam má Megí qr kóda, ale snad to bez karty zase zvládnu 🤓
Nepopletla jste to Ronjo. Říkáme mu taky Oldo, tak je tam jako Olda 😊
Taky jsem psa přihlásila, ale jen tak pro týden slávy na netu…nevyhraje tam ten náš bělouš, ale u mě vyhrává na celé čáře 🥇vnučky dávaji hlas, rodina a známí i z ciziny…hezcí jsou pejsci všichni a je to hezká soutěž 🌷
Spletla jsem se, chtěla jsem napsat, jestli by Gučkovi nebyla velikost 45cm délka zad….tu velikost mají v tomto obchodě největší
Perfektní cvik 👍, taky jsem netušila, jak posílit břišáky u psa a chtěla se optat…už mám u Vašeho příspěvku srdíčko, tedy označený. 😉
Jsem unešená ze sýkorky na hrnku❤️ taky mám hrnky takový pelmel a samozřejmě s příběhem…zbožňuju je všechny
acher:Alan by s nikým nešel, on má problém kolikrát i jít s manželem.Zrovna v neděli večer říkám manželovi: “Vezmeš Alana vyvenčit,už mě dneska bolí koleno. Alane běž s pánečkem.”Manžel mu dal obojek,vodítko a vyšli za branku.A už slyším:" Hele,jestli nchceš jít,tak budeš doma.Přetahovat se s tebou nebudu." A vrátili se domů.Pes nechtěl jít.Tak jsem namazala koleno a šli jsme spolu.Syn,který to sledoval,se smál."Táta ho táhne jak kozu a za tebou běží,jak ocásek.""To není ocásek,to je pořádný vocas,kterého mám neustále za sebou."odpovím.Včera se okolo nás blýskalo,ale u nás ani nekáplo.
Na tý druhý fotce je ďábel…🫣
Doron, co tahle mikča 40 cm, byla by mu? Stojí pár kaček a už se asi nedá moc sehnat. Chtělo by to prohledat ty internety…Je teda na sucháče, který se po čase obalí chlupy a nefungujou, ale Vahine sucháče vypárala a přišila patentky-2 varianty- na hubený a tlustý bříško a teď bělouše mikina přežije 🫣 na bolavý záda a na podzim, když neprší, je fajn
Nááhodou skoro…měl je černý a kratší. Malí je má hezčí 😊
Trickyvoo:Dcera má nyní zlomenou nohu, tak jsem v sobotu tuhle nepříjemnost využila a šla Lanškrounskou kopu 30 km, muž hlídal a litoval, že nemůže taky, čímž mě překvapil, nečekala jsem, že by se mu taky chtělo. Sama jsem nevěděla, jak to s Malinou zvládneme. Takové štreky nechodíme. Nahlásila jsem se den předem, takže když ráno pršelo, už jsem nedokázala couvnout a vyrazily. Překvapila mě Malina, jakoby věděla nasadila na začátku tempo, které držela celou dobu. Jen při sestupu z Lázku jsem jí říkala pomalu, abych totálně blátivou cestu nesjela po zadku. Pro mě bylo nejhorších závěrečných 6 km po asfaltu, Malina na mě koukala asi na 29 km, že už dál nejde, ale když jsem jí řekla, že už tam budeme, nasadila tempo a pokračovala až do cíle. Pršet naštěstí přestalo úplně cca na 12 km, takže do cíle jsme dorazili už suché. Já jen měla nohy od bláta až po kolena a v botech s Gore-Texem mokro, takže si budu kupovat jiný.
Furt tu Vaší Malí někde potkávám….pak kouknu trochu odspodu áá není to Malí. I tlapičky měl podobný ten poslední kluk…
Jak na sebe koukají, to je krásný ❤️
Taky chci vidět hrnek 😊
To musíte zvážit, nemladneme, bohužel.
Je to ale strašně moc rozkošnej princ Čumílek čtvrtý 😍❤️
Sarah01:Tak vy byste se kocoura co nejrychleji zbavila, zatímco jiní tady by hledali nějaké řešení, jak situaci vzládnout, když už ten kocour doma je. Já teda kočku nemám a ani bych ji mít nemohla a nechtěla. Mám psy a i kdyby mně 💩 na hlavu, tak je pryč nikdy nedám.
Něco podobného jsem chtěla napsat, ale Sarah mluvíte mi z duše. Můj pes je člen rodiny zrovna tak. Běloušek se mi párkrát za těch 6 let, z důvodu alergie na složku stravy, doma pokadil i počůral. Sice ne do postele, ale ani to by nebyl pro mne důvod se ho zbavit. Naopak bych hledala/hledám příčinu a následně také řešení…UF mají to ti naši psi štěstí, že jsou u nás, že Sarah 😉
Ronjo, kočárek nepereme, to koukala cedulka z dečky, která je pro bělouše místečkem..kamkoli položíme, tam si bělouš lehne….a jak jsem koukla, že to vypadá, že čouhá cedulka z ucha, tak jsem chtěla být vtipná…🙈
My ho tady viděli krásně, melouna. Zrovna jsme vystoupili z vlaku a u nás bez mráčku. Pěšo domů 2 km, tak před domem, než jsme došli, už zase měsíc vykukoval. Tož hezké to bylo, všechno…zoo i zatmění měsíce 🍀
No jasně, aby se nám ještě nesrazil a nebyla z něj čivava ❤️