Aktuálně: 2 210 inzerátů287 652 diskuzních příspěvků20 591 uživatelů

Tři psí kusy

efe
efe 28.07.2026, 13:03:23 xxx.xxx.212.193

Pozor, hlásíme příchod! 

Jsme organizovaný gang s krycím názvem Tři psí kusy. 😎 

Naše specializace? Obsazení 3 gaučů ze 2, hypnotizování jídla a hlavně – neustálý a systematický nápor chlupů v celém baráku. Chlupy máme v kávě, v pračce, na čistém prádle a upřímně podezříváme služku, že je má i v DNA. 🐕‍🦺💨 

Úspěšně se nám podařilo ovládnout celou domácnost. Naše služka už pochopila, že vesmír se netočí kolem Slunce, ale kolem naší misky, našich procházek a našich venkovních (a vnitřních) výtvorů 🚽. Ona sice platí hypotéku, ale my tu šéfujeme! 🐾

Pokud chcete sledovat naše každodenní loupeže, lumpárny a zoufalé pokusy naší služky o zachování zdravého rozumu, načuhujte pravidelně právě SEM!

Obrázek
Zrzavci
Zrzavci 28.07.2026, 13:05:50 xxx.xxx.226.6

No tak konečně! Budem to mít centralizovaný. A už nikdá nic nepřehlídneme. Když už se pořád nedaří najít prostor zkontrolovat celou smečku osobně.

efe
efe 28.07.2026, 13:06:30 xxx.xxx.212.193

PŘEDSTAVUJEME ŠÉFOVOU: Seznamte se s Baruškou! 

Ahoj všichni pejskaři i nepejskaři! 👋 Než vám ukážeme všechny naše psí kusy, musíme začít pěkně od hlavy. A tou hlavou (a krkem) celé naší smečky není nikdo jiný než já – Baruška. 💅Je mi asi 5 let, vážím poctivých 12 kilo (momentálně v dietním módu a hubnutí do plavek) a v mých žilách koluje krev charizmatických teriérů. Služka o mně říká, že jsem ta nejchytřejší a nejrozumnější holka pod sluncem. A má pravdu. Někdo totiž tu naši bláznivou domácnost kočírovat musí! 🤷‍♀️Abyste rozuměli, zbylí dva členové gangu jsou mopsi. Takže si asi dokážete představit, kolik práce mi dá udržet mezi nimi aspoň trochu disciplíny. Zatímco Eliška lítá jako motorová myš a Vasil žije ve svém vlastním mopsím vesmíru, já jsem ta, která s nadhledem hlídá gauč, rozdělování pamlsků a klid v domě…

Obrázek
efe
efe 28.07.2026, 13:08:56 xxx.xxx.212.193

DÍL DRUHÝ: Eliška – polomopsí střela a profesionální roztomilouš! 

Ahoj lidi! Baruška včera tvrdila, že tady tomu velí, tak jsem ji nechala mluvit... ale dneska si beru slovo já! Já jsem Eliška! 🥳👋 Jsou mi dva roky a oficiálně jsem kříženec mopse. Neoficiálně jsem ale spíš kříženec rachejtle a motorové myši. Zatímco Baruška tráví půl dne hlubokomyslným přemýšlením na gauči a pozorováním teritoria, já žiju na plný plyn. Miluju akci, běhání, skákání, kousání, štěkání a vymýšlení věcí, ze kterých má služka občas šedivé vlasy. 🏃‍♀️💨 

Služka říká, že mám neuvěřitelně fotogenický kukuč a pidi podkus, ze kterého mi občas koukají zoubky. Prý se na mě kvůli tomu nejde zlobit. No jasně, že nejde! Stačí nahodit ten můj mopsí pohled číslo 5, trochu vycenit zub a projde mi úplně všechno – i to, když omylem „uklidím“ Barušce její oblíbenou hračku. 🦷😇 Mám ráda dlouhé procházky, rychlý běh podél plotu a vyštěkávání sousedů - lidských i psích. Baruška mě sice občas srovnává do latě, ale já vím, že mě tajně zbožňuje. Někdo tu nudu v téhle smečce prostě rozbíjet musí! 💥

Obrázek
Zrzavci
Zrzavci 28.07.2026, 13:09:49 xxx.xxx.226.6

Milá Baruško, máš tak hluboký pohled, že doufám, že se mi jednou podaří do Tvých krásných očí nahlídnout naživo. Jsem moc ráda, že nakonec se podařilo tehdy a klapnul Tvůj přesun právě k téhle Služce, protože líp, líp sis vybrat nemohla. Dobře sis to načarovala.

Zrzavci
Zrzavci 28.07.2026, 13:11:39 xxx.xxx.226.6

Neoficiálně jsem ale spíš kříženec rachejtle a motorové myši.

Pomoct!!!!!!!!!!!😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Éliško, praštěná Éliško, já úplně vidim, jak jsou z Tebe vyřízení

efe
efe 28.07.2026, 13:13:07 xxx.xxx.212.193

DÍL TŘETÍ: Jsem Vasil. CEO. 👑🐾 

Jo, ten řetěz je pravej. Moje ego taky. 

Narodil jsem se na Ukrajině a ještě jako štěně jsem utekl před válkou. Takže než se většina psů naučila sedni, já už měl za sebou mezinárodní kariéru. Zakotvil jsem v ČR. Pak přišlo období, na který moc rád nevzpomínám - ubytovna a dlouhý hodiny o samotě. Ale to už je minulost. 

Zachránil mě adopční spolek a tam jsem potkal Elišku ❤️ Neříkám, že se do mě hned zamilovala.... ale já do ní jo!! Nakonec jsme spolu našli domov, kde už na nás čekala Baruška 💜 Beru jí, ale Eliška? To je moje holka. 

A teď něco o mně: 

Jsem generální ředitel oddělení krmení. Nědo tomu říká rozežranost. Já tomu říkám pracovní nasazení. Jakmile zahlídnu jídlo, všechno ostatní přestává existovat. 

Povel? Ne. 

Služka? Kdožeto? 

Ve vesmíru zůstává jedinej cíl: dostat to do huby. Efektivně. Bez průtahů. 

Taky jsem zastáncem nedotknutelnosti osobního prostoru. Když se mnou chce někdo manipulovat bez mýho souhlasu, upozorním ho. Nejdřív diplomaticky - vrčením. Pokud diplomacie selže, nastupuje zubní argumentace. Funguje překvapivě dobře. 

Jo... a prej nosím plínu. Páč značkuju. Pořád a všude. Značkuju dobře, značkuju rád! Nevim, proč z toho dělaj vědu. Každej úspěšnej ředitel přece nechává všude svuj podpis, no ne?

A nakonec moje největší superschopnost: Ovládám mopsí řeč na úrovni C2. Neštěkam. Já vedu jednání. Slouha si občas myslí, že o něčem rohoduje. Třeba kdy se půjde ven. To je chvíle, kdy zahájím poradu: mručení, vrčení, blafání, funění, kňourání, zpěv. Všechno má svůj význam. Že prej odmlouvám. Já tvrdím, že dávám bezplatný kurz komunikace s nadřízeným. 

Takže jo. 

Jsem trochu tvrďák. 

Trochu prase. 

Zamilovanej do Elišky. 

Ukecanej. 

Ale hlavně - nejlepší mops na světě! 

A jestli máte jinej názor, přijďte si o tom promluvit. 

Po obědě. 

Až dožeru. 

Váš CEO Vasil 💙

Obrázek
efe
efe 28.07.2026, 13:16:01 xxx.xxx.212.193

💜Baruška: A tak už nás všechny znáte! Pojďte sledovat naše psí kusy! 

❤️Eliška: Cože? Mám to vyštěkat? 

💙Vasil: Slyšel jsem žrádlo?! 

💜Baruška: Bože to sou paka…

Obrázek
Zrzavci
Zrzavci 28.07.2026, 13:22:26 xxx.xxx.226.6

Jsem generální ředitel oddělení krmení. 🤣

Vážený pane řediteli,

naše čtenáře by zajímalo, jak jste se do tak vysoké funkce vypracoval.

Děkujeme,

Vaši čtenáři.

Zrzavci
Zrzavci 28.07.2026, 13:23:41 xxx.xxx.226.6
»
Odpověď na příspěvek uživatele efe z 28.07.2026, 13:16:01

Baruška: Bože to sou paka…

Baru - naprosto souhlasím, máš to těžké, že?  Jeden se chce zamyslet a v tom mu kolem hlavy proletí štěkající šmouha a díky tomu druhýmu se málem ani nenají, co?

efe
efe 28.07.2026, 13:53:53 xxx.xxx.212.193
»
Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 28.07.2026, 13:22:26

Vážení čtenáři, děkuji za dotaz. 

Na vysoké funkce existují dvě cesty. Buď dlouhá léta tvrdě pracujete… nebo si prostě první ráno sednete do nejpohodlnějšího křesla v domě a tváříte se, že všechno řídíte. 

Já zvolil druhou možnost. Od té doby schvaluji krmení, kontroluji pohyb zaměstnanců po domě, dohlížím na kvalitu gauče a pravidelně svolávám porady u lednice. 

S úctou Vasil, CEO 💙

Obrázek
efe
efe 28.07.2026, 13:55:40 xxx.xxx.212.193
»
Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 28.07.2026, 13:23:41

Přesně. Člověk se snaží udržet v téhle smečce alespoň nějakou úroveň, ale není to jednoduché. Jedna kolegyně lítá jak neřízená střela a pan ředitel má pocit, že každá miska je závod o život. Trpělivost je moje nejsilnější disciplína.

Vaše Baruška ❤️

Obrázek
Zrzavci
Zrzavci 28.07.2026, 14:01:39 xxx.xxx.226.6
»
Odpověď na příspěvek uživatele efe z 28.07.2026, 13:53:53

a pravidelně svolávám porady u lednice.

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

já vím, moc dobře vím, že bych si tohle čtení měla dávkovat, a ne to “sežrat” takhle najednou, jako Vy pane řediteli, šécky pamlsky,  ale to nejde  🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 . Záhy po přečtení prvních slov zde, stala jsem se závislou 😀

Zrzavci
Zrzavci 28.07.2026, 14:02:35 xxx.xxx.226.6
»
Odpověď na příspěvek uživatele efe z 28.07.2026, 13:55:40

alespoň nějakou úroveň,

Uvedu tě do reality, Baruško, tohle je marná lásky snaha, jak chceš udržet nějakou úroveň po štěkající čmouze a nenažranýmu panděru?

efe
efe 28.07.2026, 14:08:34 xxx.xxx.212.193
»
Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 28.07.2026, 14:02:35

To máte pravdu. Ale kdybych to vzdala i já, tak už tu nebude smečka. Jen cirkus….

Vaše Baruška ❤️

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.