💙Každá stavba vyžaduje projektového manažera. Ještěže jsem šel kolem!
Váš Vasil, CEO 💙
💙Každá stavba vyžaduje projektového manažera. Ještěže jsem šel kolem!
Váš Vasil, CEO 💙
Ještě, že jsem sem koukla před poradou 😀 😀 budu tam mít asi díky tomu podobný výraz.
Díky pane projektový managére!
Nikdo vás nepřipraví na to, bejt Vasilova 💙holka. Fakt nikdo...
Eliška ❤️
Nechcete ho někdo na víkend?
Nikdo vás nepřipraví na to, bejt Vasilova 💙holka. Fakt nikdo...
🤣 tohle vlákno si otevřu jako první, až se budu vracet po dovolený a budu v deprézi.
Eli - musíš mu říct, že v kůchni v rohu, je ukrytej pamlskovej poklad… a máš klid 😀
Efe, na Elišku v těch ksichtících fakt nikdo nemá 😅
Vy se “chca/nechca” musíte s nima furt smát 😜 no s Eli určitě
Spíš se častěji chytám za hlavu 🙂 ale neee, jsou boží - nejvíc, když večer popadají po gaučích a křeslech a je KLID 😍
a je KLID
😀 😀 😀 😀 😀 to je u nás tak vzácný, jako spatřit v obýváku bource morušovýho. Dneska ráno mě Rumóšu před pátou hodinou honil kolem kuchyńskýho ostrůvku s obřím plyšákem v kušně a já musela volat :"Pomóóc honí mě péf!"
Až teďka jsem si všimla, že je tu tohle vlákno…tak holky je to boží…sice mám poprskanej monitor kafem, ale tuhle zpruhu jsem fakt dneska potřebovala…ať už veselá trojka a nebo Zvíře.👍😂❤️
I my máme heslo pomooooc honí mě chchrrrrrrt! Akorát, že minule, když jsem na louce řvala tuhle hlášku a banda za mnou běžela jak houpací koně,(normálním během by mě totiž nehonili, ale mizeli by mi v dáli), tak jsme zastavili provoz na silnici. Zírali fakt jak puci a doteď mi není jasný, jestli mě chtěli zachraňovat nebo zavřít do Šternberku do blázince🤣🤣🤣
“Houpací koně”… dovedu si tu “ rychlost” představit živě v barvách 😂
Víkend sice teoreticky skončil, ale jeho praktická část stále pokračuje...
❤️Eliška & 💙 Vasil, CEO
Taky jste dnes v pozici Manager rekonvalescence senior?
Ten duch tam sedí 🤣👍 super.
💙CEO Vasil osobně dohlíží na interní audit jogurtu. Výsledek zhodnocen jako nadstandardní 👌
Venku čtyřicítky. Háčkovanej šátek. Nechci nic říkat, ale naše služka občas ztrácí soudnost a kontakt s realitou...
Vaše chudák Baruška 💜
A jaký outfit volíte v tomhle počasí vy?
Baruško, jsi chudák - ale Yoda je ještě větší. Poprvé jsem koupila psí pláštěnku a v těch vedrech mu ji zkusila. Neprodyšnou, pogumovanou. Tvářil se podobně jako ty. (Tou koupí se snažím na zářijovou dovolenou přivolat lepší počasí, než bylo na podobném místě před deseti lety… - cílem je alespoň nějaký den bez deště. Tehdy Night neuschnul přes den za celých 9 dní - jen večer u krbu se usušil a prospal noci pod duchýnkou)
Milej Yodislave - jako kdo vymyslel focení (a zkoušení) podzimní a zimní kolekce v srpnu, fakt nemá všech pět pohromadě. Drž se. Tvoje Baruška 💜
Jestli si myslíš, že mi jednu vezmeš, tak hodně štěstí... 😁
❤️Eliška
Víkend byl náročný, odpočívala jsem o sto šest. Ale ještě pořád to nemám hotový!
Baruška 💜
Tak to s tím pondělkem nepřehánějte!
Těžký je život psa 😅