Já se jinak omlouvám, že jsem až příliš neodbytná...ale chtěla jsem se zeptat, zda bude ta funkce, že diskuze mi skočí tam, kde jsem ji naposledy četla...?
Já se jinak omlouvám, že jsem až příliš neodbytná...ale chtěla jsem se zeptat, zda bude ta funkce, že diskuze mi skočí tam, kde jsem ji naposledy četla...?
kometa:Ale tady upozornění chodí taky.
Vpravo nahoře u mého jména (nicku) obálčička, která se pohybuje a píše malou jedničku, když přijde zpráva.
Já myslím, že byl myšlen e-mail...a Vy asi myslíte SZ...? Nebo se pletu?
bery25:dobry večer,tak musim si zvykat no,a v mojom veku
všetko je tu ine ,trošku viac neprehladne,ale lepšie ako nič
Áááá, Bery25, Vy se té stíhačky nezbavíte!!!
kometa:Možná HA, kterou pijou ve vodě...
I to je možné...
Ale nezapomínejme, že ne všechny ca prsu jsou hormonálně dependentní.
Kilian:..no to asi ne, maminka chodí pravidelně od doby, co měla po autonehodě problém.....a to už je teď dobrých 40 let.....ano i muži mohou mít nádor prsu....
Přesně tak, každý rok to jsou cca desítky karcinomů prsu u mužů...
lesnizinka:Není to o velikosti prsou, to máte pravdu, ale o velikosti prsní žlázy. Znám ženské, které mají nikterak malá prsa, ale mléko nikde. Bolí namáčknutí žláz, ne toho sádla kolem
Jani když přijdeš do lékárny s propadlým e-receptem, už je ti k ničemu, to už ti neprodlouží. Prodlužuje se nejspíš, když tam přijdeš, položku nemají a musí se na ni čekat. Protože to není tvoje chyba. No a když přijdu i třeba poslední den jako Bobiš, nemusí mi to zase prodlužovat, že áno
Nevím, kolik lidí volá do lékárny na prodloužení receptu a jestli to vůbec po telefonu jde, protože jinak to ztrácí smysl.
Kočice ani včera nechtěli ven, protože bylo mokro a chladno. Nakonec šli až někdy ve 20h. A o půlnoci už byli nastoupení u dveří, že jdou chrnět do pracovny, protože venku to stojí z prd
Dneska je tak nějak polojasno, tedy sluníčko zatím nevylezlo a možná ani nevyleze, je pošmourno.
Raduš, právě ten poslední den platnosti e-receptu Ti jej v pohodě prodlouží (když třeba lék není skladem). Já jsem chronický zapomínač... Po telefonu to jde, řekneš jim ten alfanumerický kód... Ale je fakt, že obvykle volám do lékáren, kde se s farmaceuty znám...ale i jinak by to mělo jít.
No a mamo a mínus jedničky? :-)
To má moje teta. Říká, že si vždy připadá trapně, ptž laborantka jí tam pořád ty mínus jedničky "natahuje", ale zatím se vždy zadařilo. Paradoxně mnohem hůř vyšetřitelná jsou právě velká prsa. Ony se rozlišují dle žlázy do několika kategorií, no a nejhorší jsou taková ta "žlaznatá" - nevím, jak lépe to popsat.Jsou prostě špatně přehledná.
Ano Bobi, smajlíky už mám...
Ono v době, kdy jsem je já postrádala, tak tu ještě nebyly. zdejší admini jsou prostě super!👍
Nechci rozpoutávat boj PP vs. bPP, ale víte jak?
Předpokládám, že to asi nebude PP... Mýlím-li se, hluboce se zadavatelce omlouvám.
bambule:Poděkování posílám Phíkovnice, pokašlávání přestalo, přišlo proto posmrkování, popotahování, pýma. Přesto pořád polepší. Procházky protahuju. Psice přibrala, potřebuje pohubnout.
Perfektní! Pambule popisuje polepšení problémů! Postupně přijde polepšení paranasálu! Phíkovničin Phido potřebuje protikladně přibrat, pořád pokračuje pohubnutí...😢
Pravda?
To je zajímavý, jak si člověk dělá představu o lidech, s nimiž roky komunikuje, ale nezná je vizuálně. A já Vás právě tipovala na postavu vyšší. Fakt zajímavé...😄
Anonymní:Phíkovnice Pronju prokoukla :)
😄👍
Pravda, prokouknutí proběhlo poměrně prosto problémů...
Doron:Tak to jsem ráda :), já dost věřím na to, že jméno psa předurčuje :).
Ale mám první starost, Fram žere věci nepoživatelný, zejména hlínu a popel :( a trávu.
Myslím, že mu schází nějaký minerály , vápník, křemík nebo něco.., nepřijde mi to normální.
Já nejsem kdejaká odbornice, ale to štěnda dělají. Že pojídají všehochuť. Buď ráda, že nepojídá hoviša!
Rezzzy:Mila Fikovnice, poslala jsme Vám fotky na Messenger
Děkuji moc a ráda kouknu!!!🌹
Odpověď na příspěvek uživatele Doron z 05.06.2023, 18:31:06
Hele, ale Elf je také pěkné jméno!👍
Ty chceš od "E"? Předtím jsi tuším psala Efram...?
Počkej, máš jej pár dní a už hlídá??
Moje Elsa slyší na kdeco, asi nejvíc na ni stejně volám:"Elíííí!" :-)
Bobi, a Tobě radu (sic nevyžádanou): E-recept lze prodloužit na jeden měsíc. Může to udělat lékárník. Pro příště stačí i telefonicky, tedy alespoň v mém případě to stačilo telefonicky. Ale právo prodloužení platnosti na měsíc farmaceuti mají.
Niki, já si teda nemyslím, že bolestivost mamo záleží tak úplně na velikosti prsou. Záleží, ve které fázi MC na mamo jdeš. Před menzes jsou prsa obecně bolestivá, takže obzvlášť ty, které na toto trpí, tak pak vyšetření v této fázi MC pro ně bude bolestivější...
Ale tedy nevím, byla jsem na mamo už celkem hodněkrát a nikdy to nebyla nějak extra velká bolest - jako jo, někdy to bolelo, ale vůbec nic nesnesitelného.
zbynek:V podstatě je to jak psal Mastnacek, prvně jsem napsal jemu, zda by se nedala najít nějaká forma spolupráce s malochovem, ale jelikož mi neodepsal, jak sám píše, tak jsem zkusil oslovit přímo majitelku. Ta mi sdělila, že chcou jet po svém, nic špatného, tím komunikace skončila.
Děkuji moc za odpověď, navíc tak rychlou!🌹
Doron:Já to neumím :(.
Musím počkat, až mě to někdo naučí :).
Doron, i z té jedné fotky je jasné, že je to sympoš každým coulem! Moc Ti jej přeji! A jemu Tebe jako jeho paničku!🌹
Bobca:Jani,kytiček je tu v nabídce spousta
..dole na posledním řádku..
Bobčo, v té době ještě nebyly...;-).
bambule:Pán přinesl plán procházky. Paní, potomek pochybují. Plány podivné. Pan pochopitelně pohotově papuč, paní přemluvila potomka, pro potěchu pána, procházce přikývla. Procházka pitomá, pitomá, peklo pekelné. Pokulhávající psice poponasena paní, posléze pánem. Potomek povykuje po polích. Potřebuje politovat. Paní proklíná pana potichu. Pan pochopil, pokukuje po paní. Prosí prominutí. Příště procházku plánuje paní.... Jinak všem přeju, aby se Vám čtyřnozí kámoši uzdravili co nejdříve.
Pambule, poděkování posílám.🌹
Plus při pondělku poptání po Pambuliných problémech - pořád Pambule pacient?