Červnová teplákovka

Máme tu červen. Krásný měsíc. Nejdelší dny v roce, příroda svěží, plná energie. Škoda otálet na gaučíku u PC. To by Přemysl Olympionik První, zakladatel slavné Teplákovky, koukal, kam až jsme došli. devil

Včera bylo zase 12 vajíček od 12 komtes. Jsou to údernice, které strčí hybridky do kapsy. Kloaky jim rozhodně nezahálejí. 

• Obrázek
  • Obrázek
  • Obrázek
  • Obrázek

Tak na ifauně zablokovali veškeré vkládání příspěvků. Kdyby bývali aspoň necenzurovali odkazy sem:/

Phorum:

Tak na ifauně zablokovali veškeré vkládání příspěvků. Kdyby bývali aspoň necenzurovali odkazy sem:/

A tak jsme si poradili, ne?

kometa:

Joo, teď už z toho mám po posledních událostech a zjištěních dobrý pocit:)

kometa:
Phorum:

Otázka je, jestli jsme si poradili všichni....já to zjistila zcela náhodně, mohlo se úplně klidně stát, že bych dorazila na faunu až v pondělí a vůbec bych nevěděla, kde všichni jste....angry

Olive s modrou hlavou, protože si před měsícem o něco rozsekla krk a měla to šité Jedna ze dvou HG olive v čr. Náhodný nález v nákupu z Francie.

• Obrázek
Zdravím domácí a přeběhlíky. O chovzvirat.cz jsem se náhodně dozvěděl včera a hned jsem se tu zaregistroval. Je to tu skvělé. Dnes jsem několika lidem poslal odkaz sem, tak snad se nás tu sejde co nejvíce.

dobry večer,tak musim si zvykat no,a v mojom vekulaughvšetko je tu ine ,trošku viac neprehladne,ale lepšie ako ničwink

jéé, Bodlinka! A bery!

Je to tu čím dál lepší :-)

Já snad ze všeho nastartuju foťák a pořídím nějaké momentky svých hybridních údernic, které nesou zuřivě 3/3 :-D

Dneska prý 17týdenní hybridka první minivajíčko :-) juch!

Já myslel, že se Slováci pochlapí a založí iFauna.SK a vono ne.

Zase jsou tady!

Já se snad kouknu do Mapy, kdeže jsou ty Tatry nebo co!

• Obrázek
neregistrovaný Anonymní neregistrovaný

ne,ne,sa spieva,mna sa nezbaviš, som tvoj ....mužlaughtie tatry by som vam odporučal,ako som už spominal,sprievodca zadarmo,tažko sa mi to piše,ale ked som to už raz slubillaugh

prečo som už anonymnilaugh

Tak už jsem tady taky a to ani nejsem ze Slovenska devil

• Obrázek
Odpověď na příspěvek uživatele JardaPecival z 27.05.2023, 09:47:57

Hlásím se. 

• Obrázek

Krása střídá nádheru, Javorko.

Já dnes byl za naší předsedkyní květinového výboru.

Ta má skalku! Taková krása a nádhera.

No, já se tam snad vtírnu znovu, s aparátem. 

Má úcta. 

Tak jsem se tu opět sešli. Snad nás tu příjmou a nebudou zase hned prodávat seveřanům...

Krásný den všem. Honzíku PM díky za tip !

Všechny zdravíme a máváme.

Javorko, nejela jste letos na Chelsea?

Proč vono je to vždy v termínu, když líhnu kuřata?

Ach jo. cheeky

Phorum - a kdo vy vlastně jste? Já jsem zvědavej.

No nazdar emigranti! devil

Phorum - a to já jsem taky teda zvědavá, kdo vy vlastně jste :-P 

Tak jsem začala mládky pouštět z jejich pravidelně přesouvaného výběhu k večeru na volno (k večeru proto, že tam jsem a můžu hlídat, a také proto, že večer jsou přeci jen už takové klidnější, tak se nerozeběhnou po krajině).

A včera už byly nějaké otrnulé, a vyrazily na špacír, za vedení jedné staré slepice (určitě té problematické, která mi vodí ty ostatní až k sousedům!). Naštěstí se byly podívat jen tak jako dvacet metrů podél stromů, a moc se nerozvášňovaly. Potěšilo mě však, že se za půl hodiny (v obvyklý zavírací čas) spořádaně vrátily ke kurníku :-)

Nasadila jsem jim do kukaně v kurníku nějaká ta vejce (podkladky nemám, snad to nebudou jíst), a už je tam vysezený důlek od nějaké čekatelky, tak se těším, že je to snad zaujalo a pokladou tam. To ještě s vypouštěním na volno počkám, než se seznámí s tímto režimem, aby si nechodily klást, kam jim libo.

Položek na stránce: 10 20 50 100
Zobrazené záznamy 1 - 20 (celkem 66)

Přispět do diskuze
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Fotografie: