Ajo! 👍
Ajo! 👍
Minule jsem čekala před školou,
😀 😀 úhyl čeká s čekuládou, Rezzy se štěnětem 😀
Jediti! Vy si pořizujete bavlníkovou koudel? Mocinky krásnou koudel.
Gdo má v hlavě EMPTY
má leckdy víc než tamty,
tamty co maj v hlavě plno.
Jenom je to často seno.
To máte špatně diagnostikovaný, to neni koňská ruka, ale koňská hlava, páč tu ruku řídí mozek. Ešivá ho teda máte. Máte?
Koňská noha je talisman, kterej každej správnej jedinec nosí v kapce
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSwlGh48YlfK7WkP45Fc2Zn1tFHefFtd42O4A&usqp=CAU
Děkuju vám milé dámy, tak se o tom pak pobavíme s panem dochtorem. Já jsem měla strach, abych tím nasazením třeba brzo, nezpůsobila, že by to pak nemělo takový účinek, až by bylo hůř třeba. Protože si nejsem jistá, jestli to vyhodnocuju správně. Díkec. A Agapurin neznám, pozeptám se pana dochtora, dík.
Prohlídku měla nedávno, před tou operací, te´d náš čeká kontrolní RTG. Já se bojím abych ten karsivan nedala třeba zbytečně brzoK, že jako abych si nevystřílela náboje zbvytenně no brzo,
Bubrdle je stará až starší ohaří dáma. V době, kdy jsme ji odváželi z útulku říkali, že má min. 11 let. S tím asi souhlasím. Takže teď by jí mohlo být min. 12 a víc. Spíš asi možná ale víc, podle jiných projevů. Je ale vitální - fyzicky určitě. A! Teď právě přichází to, proč píšu. Nikdy jsem neměla pejska, který by se choval ve stáří takhle. Podle mne a podle projevů, není až tak “zastaralá”. Ano má těch min. 12 let, ale ujde v dost velký rychlosti, kterou si řídí sama, služnou vzdálenost v kopcovité terénu - tedy se neplouháme po rovině.
V pohodě stíhá ty dva mladší draky.
Ale!
Občas mi - opravdu sem tam, není to setrvalý stav - přijde, že je mimo, možná ve svým světě, nevím.
Myslíte si, že je už čas na karsivan? Ona nemá problém v provozu, ale někdy -sem tam - mi trošku přijde mimo. Kdybyste šli s námi dnes na procházku nepoznáte nic, stopovala, šlapala rychle , chápala. Ale doma mi přide -sem tam jako když se vypne. Mám jí to začít dávat? - myslím Karsivan - nechci si vystřílet náboje moc brzy.
krmení pro hady☹️. A asi dokážou sehrát stejně dobrý etudy, jako u psů. Na bazoši bych prodávala až v nouzi,
Potíž je, že je na bazosi může někdo koupit jako krmení ☹️
Nezajímalo, protože já mám kozí nohy plnou zahradu úplně celou na chalupě, na kterou nemám čas. Bohužel. A moje záhony se v ní brzo tratí ☹️
Počkaj, takže neni zač. 😀
Aha, tak teď uvidíme, ešivá bude mlčet Mastňáček.
Co to chcete namalovat?
edit dva už to vim. Vydržte, chtějí po mě práci - trapnou papírenskou.
Taky máte koňskou nohu?
My fšichni máme koňskou nohu?
Megi má taky koňskou nohu?
Jo, pro Bohnice. Jinde to nechtěli.
ne, nekreslím, to je jen takovej relax malování v počítači dětinských obrázků. Co potřebujete? Já neumím nic složitýho, jen to, co umí tříletý dítě. Retardovaný
Teď jsem jich pět udala, další nechci. Resp. teda nakonec se kupodivu udala ta koťata tak jako sama, ale to nebudu řikat, přišla bych o zásluhy, nicméně do útulku nemusí a zařizuju jen kastraci jejich maminy.
edit - nauč jí, že ty dvířka má tím hlazením zavírat, to se hodí, mám takhle naučený ohaře, zavírají kuchyňskou linku. Bohužel občas i když v ní mám třeba hlavu.
edit dva - chtělas radši místo následků teda ten nefunkční termofor?
Sama sis o to řekla….