Odpověď na příspěvek uživatele Horsana z 15.09.2023, 08:41:50
Já vlastně ani nevím proč ty vlky chovali-jestli to bylo součástí něčeho jinýho. Vím, že některého měli z Plzeňské ZOO, kde by jinak asi nevím jak skončil, protože o vlčata asi mezi ZOO nějak extrémní zájem není. tak to možná nějak pomáhali řešit? Netuším.
černobílá páskatá mikina - jste možná míň viditelná - viz pruhy tygří?
Liška mi smrdí, vlk ne -ale může to být pouze osobní vnímání - je tedy cítit jinak než pes, to si pamatuju. Nicméně, co jako pan myslivec blbne? je to prostě přirozené - potenciální kořist cítí lovce, to je přeci běžné? a nemyslím si, že by to nějak významně mělo ovlivnit říji, páč jinak by tady za ty staletí, kdy předtím býložravci s predátory žili, asi žádnej býložravec nebyl, když by se kvůli tomu, že tu jsou predátoři, nerozmnožovali 😀
To ticho muselo být zajímavý. Na druhou stranu - jsou i u nás na chalupě - na samotě momenty, kdy si uvědomím, že není nic slyšet. A predátorem to není, prostě to najednou utichne.
Jdu si zjistit čo to je hrdziak, na to moje slovenčina zo základnej školy bohužial nestačí 🙂
Jaj a brhlíka na ruce závidím. Je to jeden z mých oblíbenců, ráda je pozoruju. já měla v ruce zatím jen sýkorku a pěnici černohlavou - mláďata, ale moje drahá půle držela v ruce paní jestřábovou, když jsme ji zachraňovali.
https://img32.rajce.idnes.cz/d3202/0/974/974007_ac46929c91dc6c376168ffba9d36ebb0/images/Obraz000.jpg?ver=2
a v ZOO Vyškov se s náma kámošil krkavec, který se nechal krmit povoleným krmením. jak já se bála, že mě cvakne! Necvaknul, byl jemnej. Jen mi pak chtěl ukrást ten pytlik celej 😀
Ještěrky miluje můj muž, bude Vám nebetyčně závidět, až mu tohle řeknu. Já měla jen myš kamarádku v lese pod chalupou, nosila jsem jí tam jídlo, zvykla si na mě.
edit - je hrdziak rejsek?