No já jsem s Falcem fakt nikdy neměla problém, hovězí a chrupavka bylo vždycky fajn, jejich maso byla kvalita, ale co z toho udělali teď, to je teda něco. No prostě holt už tam nic brát nebudu.
No já jsem s Falcem fakt nikdy neměla problém, hovězí a chrupavka bylo vždycky fajn, jejich maso byla kvalita, ale co z toho udělali teď, to je teda něco. No prostě holt už tam nic brát nebudu.
🙂 no můžu to zkusit nabídnout sousedům, ale voni mají bohužel ten přístup takovej jinačejší.
Jo fakt mě bába naštvala. Jako jasný, nějakej zákazník je dneska každýmu u zadele. Tak si prostě musí člověk zvykat. Já tenhle dnešní přístup, kdy nikdo nemá za nic zodpovědnost a vše nastaví tak, aby jen zvedl ruce a řekl já nic, tak to moc nedávám.
dík. No jo, budu muset inovovat. Ale mám tam toho v mrazáku požehnaně, proto mě reakce té dámy dost nadzvihla. Můžu to fakt vyhodit. Tak je evidentní, že na zákaznících jim nezáleží.
No tak to vypadá, že pravdu má janaa s těmi droby. Jsou tam a asi to nebude kvalita, kterou by byl RUmíček ochoten akceptovat. S Falcem končím, protože mi bylo řečeno, že reklamaci nelze uznat na základě toho, že to zvířata nežerou. Že to smrdí nikoho evidentně nezajímá. Tak halt smolikof.
Já to mám jako bobřika vodolnosti! Ale ……pravda, vobčas teda nevodolám 😀
Mrzí mě to, že nemůžu. Já bych ráda svoje malý hospodářství, ale na to to bohužel ani po přestěhování úplně nebude. Budu ráda za ty čtyři slípky.
Já teda mám za to, že to povinnost je?😲
Hárá podle mě bulda - to je ta mladší. Zadavatelka píše, že to dělá ta starší.
No já bych doma zavedla trošku víc disciplíny, trošku víc práce, poslušnosti, aby starší fena neměla moc prostoru dumat nad tím, že mladá už je velká holka. Mimochodem tou prací a poslušností je to cíleno na obě, protože ona mladá může starší dávat něco najevo, zadavatelka nejspíš nebude mít úplně oko na to co probíhá. Dvě feny, můžou hrozit strkanice, je tam velký rozdíl váhový. Holky nejsou zase tolik od sebe….
Každopádně ano, feně nedovolit přístup do postele. Ale to ani jedné v tomhle případku, protože jinak se začnou hádat.
No třebas jednou na ten skleník dojde a cimprdlínu tam nastěhuju. Prozatím doma vybrakuju skříňku, kde mám schovaný sama před sebou čekulády, co jsem dostala 😀
Úplně jako bych u toho byla co? Lepší než to vzít foťákem 😀
Espiroooo?? Coto je toto? Jdu zkoumat, ešivá se to dá vysadit u nás na zahradě.
edit aha, už to vim, čekuláda mi prozatím na zahradě nevyroste :-/
🙂
Vokamžitě přestaň bejt tak přízemně praktická!!! Představ si, že deš a urveš si tabulku čekulády!!! 😀
tak nakonec Atheira? A byla ona tady někdy?
Aj , jste moc hodná za nabídku, ale u mě to nepůjde - protože nemám dostatečný prostor. Vážně bych to i myslela, ale protože nejsem nezodpovědná, tak to nejde. Kdyby to bylo na chalupě, tak supr, ale tady je opravdu pozemek malý na to, aby měly holky dobré žití. Navíc zahrada je teď jedno velký staveniště - nebezpečný pro malé kozenky. myslela jsem to spíš do budoucna. Ale i tak prostě ta zahrada na to nejspíš nebude.
No vida! My tu ifaunu a její archiv nepotřebujem! 😀
díky dámy. Je to krásná rostlina.
akébie? Akébie, že by to byla?? jdu se podívat. Mučenka ne, tu znám a ty ostatní, krom Mudlocha znám taky. jdu se podívat, díky.
edit- JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO JE TO AKÉBIE, DÍKY VARAXI, ulevilo se mi!
Varaxi:Tak to fakt nevím. 🙂
Dřín? Kdouloň? Mučenka? Muďoul?
Nevzpomenete si na něco víc?
No to bohužel nevím, jsem blbá. Já jen že……….tjo…… a byla jste to Vy, kdo o tom psal? Nebyla to nakonec Ahteira?? Mně napadlo teď. Pokud jste to byla Vy, psala jste právě nadšeně, že jste tuhle rostlinu objevila . Má nádherný květy a myslím, že je pnoucí?
😀
celej Rumouš 😀