Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 28.01.2025, 07:43:34
Rusko bylo agresor už za druhé světové, je agresorem i dnes a to co předvedli po válce s gulagama daleko předčilo nacistické koncentráky. Zvát je na oslavy osvobození Osvětimi by byl výsměch všem obětem nacistů.
No on Osvětim nebyl jediný koncentrační tábor a Američani jich taky pár osvobodili, například Dachau a Buchenwald. Takže adorovat Rusy za osvobození Osvětimi je úplně mimo.
A taky je třeba připomenout, že za a Rusové za druhé světové nebyli jen osvoboditelé, ale také útočníci, Finsko by mohlo vyprávět a za b mohli bojovat proti nacistům jen díky velké materiální pomoci z USA, bez té by si ani neškrtli.
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 27.01.2025, 09:50:07
Mě taky zajímají ty nové diskuze, ale mám zakliklých hodně diskuzí a když přijdu po víkendu, hledat to na třech nebo čtyřech stránkách mezi desítkami jiných diskuzí je fakt vopruz, proto mě přijde ideální mít moje diskuze nahoře a pod nima ty nové.
Já teda nevím, ale mě prostě nejvíc zajímají moje už zakliklé diskuze a až po přečtení nových příspěvků v nich koukám na nové diskuze, jeslti se nevyvrbilo něco zajímavého.
A pro člověka, co tu nevisí hodiny denně, je tohleto pak problém.
Odpověď na příspěvek uživatele drvodelkafialova z 26.01.2025, 22:13:36
No když psa nahlásíte na někoho jiného, tak třeba po udání bude na vás dokázat, že ten pes není váš a jen ho pár dní hlídáte a pokud mají sousedi za posledních pár týdnů fotky, že u vás ten pes byl, tak smolík. Stalo se kolegyni v Praze, pokutička.