Aktuálně: 2 338 inzerátů269 065 diskuzních příspěvků19 322 uživatelů

Příspěvky uživatele

megi-the-pes

megi-the-pes
megi-the-pes 29.06.2023, 07:53:26 xxx.xxx.210.23

Psát dvě recenze za jednu osobu je nefér. Je tam takové jednohvězdičkové i pětihvězdičkové, pán a paní by to měli smazat. Původní recenze se dá upravit, přepsat. Chovejme se jako dospělí.

megi-the-pes
megi-the-pes 29.06.2023, 07:43:35 xxx.xxx.210.23
Odpověď na příspěvek uživatele balu z 29.06.2023, 07:36:51

https://www.firmy.cz/detail/13171340-ifauna-praha-vinohrady.html

https://1url.cz/Guuht

megi-the-pes
megi-the-pes 29.06.2023, 07:40:09 xxx.xxx.210.23

ee, to jsou libry... ale já mám náhodou, výjimečně i užitečnou a oprávněnou kritiku - u pitbulla je napsané, že má posunutý práh bolesti, a proto mu může dítě šlápnout na ocas a ok

to není vtipné

Píše se tam, že mají horu nových moderátorů, kteří pohlídají inzerci, ale nehlídají nic, to vidíte, je to takový jinak barevný bazos, množka vedle množky, ale podle mě tam pracuje tak jeden dva lidi, protože při ctrl c ctrl v z jiné stránky nestihli za měsíc ani přepsat pár slov... zas tolik textu k přečtení tam není a zvládl by to i automat.

Takže je mi to trošku záhadou, co se to jako stalo, jaký to mělo smysl. 

Myslím, že chovzvirat a ostatní mají teď šanci udělat inzerci opravdu bez množíren... a kdo bude první, vyhraje.

megi-the-pes
megi-the-pes 29.06.2023, 07:29:39 xxx.xxx.210.23

Všimli jste si, jak jsou si ti exvládní poradci podobní? Staněk říká stejné věci... a když se podíváte na ty výroky, musím říct, že jsou některé blbé. Z toho všeho tam svítí - nemám rád Skálu, nemám rád Baštu, nemám rád Konečnou, nemám rád Babiše, z osiva GMO nemůže nic vyrůst, nemám rád SPD, mám rád PRO, nemám rád PRO, nemám rád šmouly. Dokud jen mluví, ale nemá žádnou stranu s pořádnou podporou, nikoho nezajímá. Mě zajímá - proč ti lidé v těch vládách, před revolucí i pak, tak špatných, pracovali? Pro mě zrada. Vemte se s Pavlikem za ruce a běžte.

https://voda235.webnode.cz/ing-martin-koller/

megi-the-pes
megi-the-pes 28.06.2023, 18:38:47 xxx.xxx.210.23
chvd:

Ale copak? Uz neni co napsat k tematkum, tak budeme resit diskutujici? No ja si rikal, kdyz jsem cetl Vase prispevky k veci a s vlastnim nazorem, ze je to divny, ze by tu chodil travit cas nekdo aspon trochu na urovni a ejhle...uz je to jasny.

Právě že do recenzí se píší recenze ( o tom je i tohle téma, mám pocit), ale Vy jste tam žádnou nenapsal, jen nějaký vzkaz z minulosti nebo co to je. :-)

megi-the-pes
megi-the-pes 28.06.2023, 17:27:25 xxx.xxx.210.23

Teda Karle Barle, co mne urážíte? Nemůžete, směju se tomu, ale stejně, urážíte lidi způsobem tříletého děcka. Budete kopat nožičkami? Já slyšela, že slavný chvd byl vtipálek a upřímnost sama, ale tohle je takové fakt jako dětinské a ironie, sarkasmus, vtip a pořádná urážka nikde. Škoda. Snad se polepšíte.

Napsala jsem luxusní recenzi a to, prosím, na žádost samotné ifauny! Psali mi do mailu, ať jdu vyzkoušet (asi 14 dní zpět) novou verzi před spuštěním a napíšu připomínky. Nešla jsem, protože jsem si to v mailu přečetla pozdě, protože kašlu na mail, když jsem zjistila, že upozornění na zprávu na iF nepřijde do mailu. Asi se naštvali, že jsem poslala tři tisíce zpráv. Ale pak teda jejich umělá "inteligence" zapomněla z pozvánek k testování můj mail vyřadit. Hehe.  Ták jsem jim napsala recenzi teď na firmy a myslím, že hodnotím vzhled, funkčnost, welfare a userfriendly... NULA bodov.

Pomsta neodborných kynotlachalů? Jsem odborník. Jsem celebrita. Celebritní kynoodborník. Pojďte mi to vyvrátit. :-p

megi-the-pes
megi-the-pes 28.06.2023, 16:25:03 xxx.xxx.210.23
Xerxova:

zůstal tam článek o německé doze - je to osobní vyprávění MUDr. Čelakovského o životě s dogoušema - a podepsán je kolektiv autorů ifauny.... A jestli jsem se nepřehlídla, tak tam jeho jméno vůbec nikde nefiguruje...

Tomu se říká krádež.

megi-the-pes
megi-the-pes 28.06.2023, 14:26:23 xxx.xxx.210.23

Tak já šetřím na psa a on prý stojí litr. :D :D A těch nesmyslů tam... Něco je okopírované, ale většina je vytažená z našich příspěvků, mi přijde. Jako by AI vzala z každého vlákna něco, ale protože absolutně netuší, o co jde, namatlá to takhle... a nikdo to samozřejmě neopraví, protože o zvířatech nic neví. https://www.ifauna.cz/psi-atlas/americky-pitbulterier/

megi-the-pes
megi-the-pes 28.06.2023, 12:53:08 xxx.xxx.210.23

Zpřístupnit nedodělaný web, to teda chce odvahu. Texty jsou okopírované ze zahraničí, nepřepsané skloňování, chyby všude, tlačítka vedou na neexistující stránky, v radách pro kupující je FCI, ale v jiných radách KC (britský Kennel club), který pod FCI nepatří. Celé je to mega ostuda.

megi-the-pes
megi-the-pes 28.06.2023, 12:24:19 xxx.xxx.210.23

Už vím, co se stalo, teď se mi to stalo vedle v teplákovce. Dala jsem citovat, upravit citaci, smazala část té citace a začala psát. Po kliku na Přidat se objevilo tohle (Chrome 64bit win10 last verze, jiný jsem nezkoušela) - Nebyla vyplněna položka text příspěvku. 

Obrázek
megi-the-pes
megi-the-pes 28.06.2023, 12:22:39 xxx.xxx.210.23

Buggyra:

No mně kdyby někdo zavřel do baráku dvéře i okna a nedal mi klíče, tak se taky půjdu schovat na zastávku aspoň, no né rolling-laughing To mi tu inteligenci jen jen dokládá winking Nečekám od holek, že budou bušit na dveře a dovolávat se svých práv....

Mě prostě příjemně překvapilo, že jim stačilo ukázat jednou :-) 

Mě slépky překvapily úplně hodně. Lidé říkají, že jsou slépky hloupé, no já nevím, ty moje právě vylétly na parapet a klepaly na okno v kuchyni, že došla voda, já blbá jim dala maso na tom parapetu, když mi skončil záchvat smíchu... a ony pak klepaly 10x denně.

megi-the-pes
megi-the-pes 28.06.2023, 11:51:42 xxx.xxx.210.23

Před koupí jsem přečetla milion recenzí tady i v zahraničí a nikoho spokojeného s kombinací jsem nenašla, už to je ale 2,5 roku. Na pračku můžete dát mezikus a na to sušičku. Taky jsem na dva spotřebiče myslela proto hlavně, že když se rozbije sušení, nemám kde prát a to se půjdu pověsit na švestku. Co mě zajímalo pak nejvíc - ať to má krátký program, mám 1.50 h. a není problém ani peřina, polštář, boty, nic netřídím, naházím vše naráz - a bez nutnosti přívodu vody, jen šuplík, který vyleju (má i možnost hadičky do odpadu) + dlouhá záruka. Mezi značkami dnes nějak není rozdíl.

megi-the-pes
megi-the-pes 28.06.2023, 11:42:57 xxx.xxx.210.23

Buggyro, nechci Vám kazit radost, ale slépky pozoruji celé dny a ony prostě najdou díru, kudy do bezpečí, místo, které už se osvědčilo. Když zavřete oba vchody, budou chvíli chodit okolo a pak zalezou někam na stranu, pod keř atp.

megi-the-pes
megi-the-pes 28.06.2023, 11:33:43 xxx.xxx.210.23
Odpověď na příspěvek uživatele raven_kix z 28.06.2023, 11:21:04

No, jsem, taky na to koukám jak tele. Neřeknu foto (žádné jsem tam nedávala), nebo expresivní výrazy (nadávám jen v pátek), ale tohle? :-)

megi-the-pes
megi-the-pes 28.06.2023, 11:15:25 xxx.xxx.210.23

píšu půl hodiny a pak to zmizí a napíše "nebyl správně vyplněn text příspěvku" notvl

megi-the-pes
megi-the-pes 28.06.2023, 10:26:18 xxx.xxx.210.23

Tak jsem se podívala, čí to je společnost... Lyopet a Yolopet - Ing. Wozniak, založeno loni a už insolvence... no jo... ale v těch papírech je jedna zajímavá věc. Říkala jsem si, kdo to vyrábí, protože tady určitě ne, na to nemáte prachy (nemáte zisk a nemáte ani velký dluh, takže se žádná linka v Čechách nestavěla)... A oni dlužili za výrobu a dodávky od společnosti Platinum. To se dělá v Německu. Takže stejně jako dalších dvacet českých firem jen přeprodávají to, co se vyrobí jinde. Dostanou svůj obrázek na sáčky a řeknou - české granule.  

Co se složení týká, 70 90 % masa je samozřejmě nesmysl, když je ve výsledku 30 35 % bílkovin, což je normální číslo pro granule, kde je 30 40 % masa + další výplň. Není tam psaná vlhkost, ale jako Platinum to budou možná nějaké polovlhké, takže se maso s obsahem 60 - 90 % vody hodí do hrnce, přisypu to a tamto... výsledek jsou gulášové bobky.

S příšernou cenou. 

megi-the-pes
megi-the-pes 27.06.2023, 22:26:56 xxx.xxx.210.23

Zas někdo na oddělení nezavřel dveře.