Aktuálně: 2 679 inzerátů263 418 diskuzních příspěvků19 193 uživatelů

Příspěvky uživatele

megi-the-pes

megi-the-pes
megi-the-pes 04.01.2025, 23:27:21 xxx.xxx.124.128

Když pes eště nezvládá vycházku navolno, je na vodítku.

A dítě necháte, ať si dělá, co ho napadne. No co ho asi napadne, je to dítě. Jak může furt dělat průšvihy, když má kroužky, kam ho odvedu, doma práci a učím se s ním nebo jsme na výletě, když je to takové energické děcko?

---------------------------------------------------------

To je vtipné, J5, asi se smíchy ubiju,
“můj vztah k oběma byl až do jejich odchodu velice vřelý a plný respektu a úcty, až tedy na období puberty což se nepočítá”

tak to se nepočítá, ale dceři jste v její pubertě vrazil opravdu pořádnou facku. 😀

Řekla bych, že jsem celkem neschopná ve výchově čehokoli, ale 
nějak si nepamatuji, že by mi moje dítě dalo důvod mu nějakou takovou fláknout, ani v pubertě. 
Fuj, to bych se asi navždy styděla. Na fórech toho nakecat tolik, ale s dítětem si nepovídat? Navíc s chytrým dítětem, jak tu někteří píší. Dá se mu lehce vysvětlit spousta věcí, to s tím psem je o dost složitější. Např. o kuponové privatizaci jsem se s Megi bavit vůbec nemohla. 
No jo no, jsem mladá, já si to napíšu sama, mám úctu ke starším, šetřím.

megi-the-pes
megi-the-pes 04.01.2025, 20:45:30 xxx.xxx.124.128

Nešlo by to přesunout do Všeobecného třeba? nevr ent, takovej hekr, to zvládne,
počkám

Absolutně teda nechápu, jak Sarah mohla ze Sardullah (Vy jste se na ty přezdívky domluvily? 😀) příspěvku vydedukovat, že má zítra narozeniny, 
to bych asi možná taky chtěla umět, 😀
ale 

vše nejlepší, Sardullah! 🌻

megi-the-pes
megi-the-pes 04.01.2025, 20:31:32 xxx.xxx.124.128

“Pokud řeknu aby dítě pozdravilo a nepozdraví”

= nedocvičený povel, sorry 🙂

megi-the-pes
megi-the-pes 04.01.2025, 20:24:45 xxx.xxx.124.128
»
Odpověď na příspěvek uživatele trojAAAcko z 04.01.2025, 19:25:38

Hlavně jste to s tou nemocí a sarkasmem nepochopil, jste se moh zeptat…např. Asperger.

No jo, když já psovi neříkám, co nemá dělat, protože on se mi na nějaké říkání vybodne a zahrdlí toho psa, nebo jiné plemeno zahrdlí člověka, a když mu naložím, otočí se na mě a zahrdlí i mě.
Psovi říkám, co má dělat. Zatím to stačilo. Tohle tučné štěkanátko sundám z rohu gauče, co okusuje, a řeknu - tady se spinká. Musím ho sundat 8x a předtím jde 2 km sněhem, ale funguje to. Neznám zničenou domácnost od psa. 

Teď furt nosí boty. Vzal moji kotníkovou, něco jako farmářky, hrdě ji dones doprostřed kuchyně a pravil - jsem unes botu, pochval mě! 
Řikám - bota se nekouše. 
A on už chápe, že ne = á, bude se dělat něco jiného. 
Kroutil hlavou ze strany na stranu a pak ji strčil dovnitř boty. Tak jsem mu dala špagetu, to má dnes jakože pamlsek, odměnu. Eště dvě špagety za sedni a šel spát. 

Vono asi jste viděl psy, co doopravdy naučení nebyli, prostě ten povel neuměli. Pro mě pes umí, když splní kdykoli. Umíme asi tak dva tři, stačí. Já taky víc nezvládnu, že jo.
No ale když ten psovod psa nenaučil, tak co má ten pes dělat? Poděkovat za pohlavek. 🙂 
Aby bylo jasno - pohlavek, zvýšení hlasu, shození z kuchlinky,… to jsou tresty a tresty do výchovy taky patří. Život není blabla růžovým sakra jak se to říká 
rozhodně není zakázané chovat se i jinak než jen jak sluníčko. 
Jenom tady v tomto a v obchoďáku (pardon, to byl asi nevr) jste oba vedle v pojmech.

megi-the-pes
megi-the-pes 04.01.2025, 19:12:28 xxx.xxx.124.128
»
Odpověď na příspěvek uživatele trojAAAcko z 04.01.2025, 19:08:45

Pletete si trest a povel

Na cvičáku jsem v životě nebyla, ale to je fuk. 

Pes se dá naučit dokonce bez mluvení. 

Na plemenu psa nezáleží. Nezáleží ani na tom, esi je to pes, kočka, opice, dítě, autistické dítě. 

Když zfackuju vzteklé děcko v obchoďáku, co jsem ho naučila? 

Někdy je jedna dobře mířená, znáte to… většinou je to ale použité blbě. 

megi-the-pes
megi-the-pes 04.01.2025, 18:43:28 xxx.xxx.124.128
»
Odpověď na příspěvek uživatele trojAAAcko z 04.01.2025, 18:18:44

A Vy neumíte mluvit, že místo toho používáte pohlavek?

To je stejně zajímavé, jak u psů se jede pozitivně, ale u dětí je furt ten pohlavek ok. 

megi-the-pes
megi-the-pes 04.01.2025, 18:40:34 xxx.xxx.124.128
»
Odpověď na příspěvek uživatele N z 04.01.2025, 18:26:26

Jste si jistý, že to na Vás nenechalo následky, jo? 
Hm.

😀

megi-the-pes
megi-the-pes 04.01.2025, 18:39:15 xxx.xxx.124.128
»
Odpověď na příspěvek uživatele Stelle z 04.01.2025, 16:45:42

Vždy, jak se uhodí hřebíček do hlavičky, zakňučí. 

Tohle je přesně rozdíl mezi děckem a dospělým, skoro dospělým. 
Ti mladší prostě ten vtip, humor nemohou vytvořit a pochopit. 
Sarkasmus, ironie, ne, děcka to neumí, umí se jen posmívat anebo opakují po dospělých, ale neví, čemu se smějí, smějí se, protože vzor, idol, berte mě vážně, jsem dospělý, bavím se s vámi o manželství, dospělých povinnostech a směju se vašim vtipům. 

No, hele, znáte to… když jsme byli malí, furt: “Až budu dospělý, budu si dělat, co chci!!! Nepudu spát po ňákym blbym Večerníčku!!!” (V případě mého bratra to bylo ještě to vstávání o dost dřív než rodiče a útěk do vedlejší vsi na smeťák třeba, nebude čekat na Jú, hele neděle, neni malej, spratek tříletej.)
A teď bychom spali do oběda. 

Ale já bych teda nechtěla už bejt dítě. Sice musim makat, ale konečně mám psa! Svýho, normálního, 
a ne toho špica malýho blbýho, co mi cpali. 

megi-the-pes
megi-the-pes 04.01.2025, 15:58:41 xxx.xxx.124.128

Ale jo, jsou studie takových sebevražd, ale tady nebyla holka z Sherwoodu. Byly tam ale další dvě (ta kamarádka nejdřív uvedla, že tři) osoby, které určitě měly dost, něco měly, to řek i sám ten Libanonec, že A. nechtěla nic (povídalo se, že kvůli té dovolené nespala dva dny, nebyla snad úplně blbá, další den - s drogami - by mohla klidně zkolabovat, možná i umřít) a oni si dali. Mimochodem ho u nás soudili několikrát za různé ne přestupky. 

megi-the-pes
megi-the-pes 04.01.2025, 15:54:12 xxx.xxx.124.128

Rodině jsem dala vědět i of. cestou, kdyby náhodou fb profil někdo ukrad, to se stává, bráchovi už sebrali dva a teď se chudák jmenuje Veronika. 
Furt se totiž držím toho, že by to mohlo být dítě. A kdyby moje dítě takto ve dne v noci hledalo náhradní rodinu, hm, to nechceš. Ode mě se chtělo odstěhovat jenom 2x. 

megi-the-pes
megi-the-pes 04.01.2025, 15:50:20 xxx.xxx.124.128
»
Odpověď na příspěvek uživatele LK z 04.01.2025, 14:54:29

Všecky informace, které tady uvedla, jsou veřejně dostupné na fb té matky. Tam mě popad divný pocit, dyť to jsou přesně jen ty informace, co píše v diskuzi. Já neřekla vůbec nic nového, to vše sem napsala dřív sama S. A proto jsem to napsala tak, jak jsem to napsala - že taková osoba existuje (a že je docela chytrá). Nic víc, nic méně - jen, že ta osoba existuje. 

megi-the-pes
megi-the-pes 04.01.2025, 14:48:13 xxx.xxx.124.128
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 04.01.2025, 13:03:31

Prý se o tom, že něco odebrali, orgán, nenapsal papír, což je dost divné, ale pravdu nevím. Říkalo se, že toho chlapa nijak moc nevyslechli, vlastně ani k soudu nepřišel, protože odjel, výpovědi jeho a té kamarádky byly nejdřív stejné - jak naučený příběh - a ona pak některé věci popsala úplně jinak. Pracovalo se s verzí sebevraždy, neudělaly se běžné věci, vzorky, … vzali jeho výpověď jako fakt. Takže jo, pracovali perfektně. 😀 A z toho vzniklo to, že onen Ahmad je tajný agent nebo tak něco, proto ani pořádný výslech a tak. 
A motiv? Ten přítel, co se s ní měl rozejít, to popřel a toxická psychóza? Jen tak malé množství stop kokainu, že nemohli určit, zda pochází z té noci, nebo je to týden staré. Tady tipuji, že právě ten chlap nebo ta kamarádka byli tak mimo, že tohohle byli schopní. I protože… jak by se mi dostaly zvratky do plic, když se sama bodám do srdce, plic, prsou… když se tam dostaly, znamená to, že v ten okamžik nebyla mrtvá, ježiši, ale stačí píchnout se špendlíkem, do prsou, dyť to bolí jako kráva, a já se říznu a bodnu, poblinkám se, uklidím podlahu, převleču se a nenechám se přeprat “stokilovým” chlapem, bodám se dál, i když on mě drží oběma rukama zezadu. 
Nejasností je tady tolik, to asi nikde jinde vůbec v historii zločinu atp. není. 
Mohli by to dát do učebnic. Akorát název nevím.
Co ta matka…

megi-the-pes
megi-the-pes 04.01.2025, 12:58:14 xxx.xxx.124.128

No nevím, takhle by se tvářil každý rozumný pes, kdyby viděl, co to tam na těch lavičkách bydlí.

megi-the-pes
megi-the-pes 04.01.2025, 12:32:58 xxx.xxx.124.128
»
Odpověď na příspěvek uživatele LK z 04.01.2025, 12:25:36

Poslední odstavec - tak, přesně, tak to chodí. 😀 Nejvíc to bylo vidět, když došel někdo nový s dotazem a neměl těch pár vět bez chyby. 
Tu to vadí, tu nevadí, tu známe, tu neznáme…
Ale zase jako co chcete po hejnu ženských? 😀 

megi-the-pes
megi-the-pes 04.01.2025, 12:27:16 xxx.xxx.124.128

Sarah01: Hele ale to už trvá roky, ne? Pustite na ně psy!

megi-the-pes
megi-the-pes 04.01.2025, 12:23:55 xxx.xxx.124.128
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 04.01.2025, 11:57:45

Já ho neviděla. Koukla jsem teď na recenze a tam se to teda kloní k sebevraždě, takže se na to ani dívat nemusím, že jo. 🙂
Chybí jeden nůž, prý by jeden měl být zoubkovaný, druhý hladký a na 13 ran, ze kterých byla jedna i do plíce, málo krve, ale vlhká podlaha.
Podle mě super zajímavé, jak se někdo bodne a řízne tolikrát, tak blízko vedle další rány, 
a nejlepší na tom je, že 9 ran do hrudníku zvládne přes pouhé 4 díry v oblečení.
Pak se ztratí to oblečení
a - to nevymyslíš - i to srdce.

Umím si představit sebevraždu. Ale pak neztrácím důkazy. 😀 

Ztratily se tyhle důležité důkazy i v jiném případě.

A Slopné, to jsou ty pachové stopy, že? 

Sakra fix krucifix toto není normální. 

megi-the-pes
megi-the-pes 04.01.2025, 11:47:06 xxx.xxx.124.128

Byl takový film, jako kdyby někdo jel podle něj. Teda on nejel, spíše se sjel.
Katakomby? Párty pod Paříží, hrozná blbost, bylo jasné, že se nezjevil Satánek, jenom to někdo s práškováním přehnal, vzal sekyrku (ta byla asi v tom jiném, podobném filmu) a všecko to tam posekal. 
Jo, ta sekyrka byla v něčem, kde byl někdo skoro celý film (asi flashbacky) uvázaný na židli… možná někdo vyšetřoval zatčeného psychopata, něco takového… no zas to tam všecko posekal sám, duchové to nebyli. A v dalším filmu jedna ségra druhé ve stejném rozpoložení prorazila hrudní koš, ale ona už byla stejně mrtvá z množství kokainu… no jo.
Ale v realitě tomu budeme všici věřit. 

megi-the-pes
megi-the-pes 04.01.2025, 11:43:00 xxx.xxx.124.128

Policie udělala maximum; poslechla rozkaz a vraha někdo hezky rychle schoval. 13 ran nožem, ze kterých je něco do srdce, pardon, to ani Batman křížený se Supermanem neuměj, no nejsou to naši diplomaté, že.