Aktuálně: 2 664 inzerátů263 486 diskuzních příspěvků19 194 uživatelů

Příspěvky uživatele

megi-the-pes

megi-the-pes
megi-the-pes 03.01.2025, 15:51:44 xxx.xxx.124.128
»
Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 03.01.2025, 14:41:26

Mně to nepřijde hodně. 
Slépka na vajca stojí 250, ani vynesené nejsou zadarmo, 
tohle bude mít pravděpodobně rodokmen, jsou to holky asi, můžou mít kuřátka. 
A takové křehké plemeno bych od vajíčka nechtěla, tohle může být výhoda, že už to má tvar a rozum.

Spousta psů, koček, koní a lidí je jen na ozdobu.

megi-the-pes
megi-the-pes 03.01.2025, 15:41:52 xxx.xxx.124.128
»
Odpověď na příspěvek uživatele impact z 03.01.2025, 14:36:49

tak tak, zaplatit a prohnání srny taky
tady se dobře ví, kam se nesmí, natož abych psa pustila z vodítka, vyrostli jsme tu, sami chodili ze vsi do vsi do školy, nikdy, nikdy bych se tam nepřiblížila… no ale některá generace asi nedostávala přes držku, to je z toho
měla by to zaplatit dobrovolně a být ráda, že nespad dolů, to by ho 100% zabilo, jsou tam krásné super obří balvany a peřeje

megi-the-pes
megi-the-pes 03.01.2025, 10:52:37 xxx.xxx.124.128

Zadejte číslo 941000029196505 tady a klik na červ. tlačítko
"Výsledek vašeho dotazu na transpondér Požadované číslo transpondéru, 941000029196505, je zadáno do databáze TASSO eV. Zvíře bylo hlášeno jako pohřešované. Pes rasa Miniaturní jezevčík Pohlaví žena Barva červený Přezdívka ALEX
Zobrazit vyhledávací zprávu Nezvěstný od 23. prosince 2024 Rok/datum narození12/08/2024"

Obrázek
megi-the-pes
megi-the-pes 03.01.2025, 09:04:57 xxx.xxx.124.128

tak to asi neokecá
“Popadl ho vztek, doběhl si domů pro pušku a po bavorském barváři svých sousedů několikrát vystřelil”

malej pes, doběhl si domů, ne bezprostřední obrana, několikrát pro zahnání vystřelit nemusel

s řešením u soudu teda nesouhlasím, ale… jo, měl si vymyslet něco jiného, ale když už to takto podal, spravedlnost musí být
mě by docela vytočilo, kdyby soused, který mého psa dobře zná, místo třeba zařvání střílel
jednomu pánovi jsem řekla, že toho jeho psa zastřelím, ale neudělám to, ono to totiž nemá smysl, on si pořídí nového psa a bude eště debullnější, řešit se musí páníček
ale ten vztek chápu

megi-the-pes
megi-the-pes 02.01.2025, 16:34:16 xxx.xxx.124.128

Ověření emailu je k ničemu, prostě počkám na odkaz k potvrzení, kliknu, jsem ověřená.
Ale… ten člověk má telefon a aby tam mohl instalovat aplikace atp., musí se přihlásit k nějakému emailu (pokud nebere .apk a necpe je ručně jako já, ale to je dnes výjimka) . Takže má email. Ale tvrdí, že nemá. 
U SMS by to bylo těžší, málokdo si půjde koupit 20 simek, aby si mohl zakládat další a další nicky. 
Pak je tu ještě možnost, že neumí založit emailovou schránku. Geniální dítě. 
No tak já teda čekám do toho večera, nejsem sviňa, jenom tak poloviční. 

megi-the-pes
megi-the-pes 02.01.2025, 10:17:55 xxx.xxx.124.128

Kdyby sem chodili lidé s dotazy, jenže oni nechodí, že… ať vlezete kamkoli, je tam tohle. Ignorovat? Jakože ignor všech vláken o všech zvířatech i nezvířatech? No tak to pak tady nikdo nebude…
Lidi to nebaví, zdejší i nově příchozí. Protože buď se řeší čeština (a to byl pole sýlý poslední běžný dotaz, že), kterou stejně nikdo neumí, nebo několik identit v jednom, dvou třech osmdesáti, jako by nestačil ten, co si myslí, že je holka
a podvedl lidi úplně stejně, jako se může dít teď.
iF nikdo nezničil, prostě to prodali, a co… a nezapomenout, hádky jsou taky návštěvnost… 
Zkratka: tohle chování je manipulativní a já vedle toho být nechci (když pominu to, že fakt může jít o docela vážný problém). To je celé. 
Tak se mějte hezky
tady prší 

megi-the-pes
megi-the-pes 01.01.2025, 20:12:45 xxx.xxx.124.128

Psala to jako neregistrovaná, takže to v jejích příspěvcích není.

https://www.chovzvirat.cz/diskuze/tema/23490-psi-v-posteli/

Vidím to jako LK. Taky jsem četla v jedenácti jiné věci než Ohníček. Někdo se prostě přizpůsobil diskutujícím, nic divného, pořád tu osobu beru jako dítě. 
Jenže tady je jeden problém… tohle dítě se vyjadřuje o dospělých věcech, o kterých nemůže nic vědět; vtipy děláte, když máte tu zkušenost.

Zítra ráno zavolám mamince a je to. Hluboce se pak Stelle omluvím, esi se pletu. Ale esi se plete ona, bude to krádež identity a půjde do žaláře. 
Čau

megi-the-pes
megi-the-pes 01.01.2025, 19:26:06 xxx.xxx.124.128

Není to kompletní směs. Jen nasypal různá zrnka do barelu. U sóji jsou potřeba enzymy…
12 korun za ani ne rozpůlená zrna, dík, nechcu, to si tu pšenici koupím za 5… neloupanou slunečnici slépky u nás nejí, ječmen k ničemu, zas potřebuje enzymy…
Hlavně ale takhle někdo v inzerci určitě nebude mít rozbor, on si něco myslí, ale myslet si
je víteco. 

To fakt stojí tolik granule? 
https://zea.cz/eshop/krmiva/735108/25/G

Ona výroba té granule stojí nějaké peníze, takže sypké je trochu levnější. A také se může stát, že
slépky budou papat jen to, co jim chutná, zbytek sní vrabčáci. Tak jakápak vajíčka. 

megi-the-pes
megi-the-pes 01.01.2025, 15:11:46 xxx.xxx.124.128

Dostala jsem ze zabíjačky a nerozumím tomu, ale přišlo mi, že by to chtělo, aby se maso odleželo. Něco takového. Dala jsem to zvířatům. To samé je maso ze supermarketu, výrobce je fuk, vše stejné, kuřata teď vařím zvěři, vyhazovat jídlo se nemá, že. Menší řeznictví v jednom městě má dobré hovězí, vepřové jen výjimečně, vepřové kupuji v PL v supermarketu (cena jak krmné u nás), někdy jinde, maso
má úplně jinou chuť a vzhled, krkovice mramor výstavní, neprská na pánvi a není… šedé, tuhé a přehnaně tučné. 
Pochybuji, že v tom množství, co vyrábí ta země, pasou prasátka venku, takže
je to krmením (plemenem?) a možná i pak zacházením s tím masem - mražení osmkrát, cesty kolem světa a tak. 
Koupit pašíka od někoho známého bude asi nejlepší řešení. Vzdávám to.

megi-the-pes
megi-the-pes 01.01.2025, 12:54:54 xxx.xxx.124.128

Jo, ale Petmaxx je celosvětový a ty české pod ním najdete právě, tedy většinu. V Německu nebo Polsku zas třeba nikoho nenapadne prohledávat české registry.
Pes by měl být reg. v našem i tom Petmaxx, tak nějak mi to dává smysl.

Mám trochu problém s tím, že informace o psovi by měli lidé volat na 158. Jako sorry, jsme normální? 

megi-the-pes
megi-the-pes 31.12.2024, 21:57:31 xxx.xxx.124.128

Ať není horší. 🙂

Obrázek
Téma: PF
megi-the-pes
megi-the-pes 31.12.2024, 17:14:14 xxx.xxx.124.128
»
Odpověď na příspěvek uživatele Nutrie z 31.12.2024, 11:46:04

Ale tak nasměrujte, vezměte papíry z předchozích veterin, aby viděli, co vše se dělalo, a povězte - tohle a tohle nic nezměnilo. Já to říkám taky, jsou tři doktoři na klinice a potřebují připomínat… 
Hormony jsou taky věda, Megi se občas drbala, břicho, občas pupínky, červené kolem očí, vše vadilo - brčálník, hnojivo na louce, aviváž… v roce cca samo vše zmizelo. Nutno říct, že teda má holé břicho. 
Kastrace - třeba to někdy některé feně pomohlo, protože už měla na tom ústrojí trabl.
Tak by ten pach mohl jít ze žláz, prostě “potí” něco blbého, to jsou ty mazové jakože, nad ocasem a tak, tím se má mastit pes, ale… 
Napište, odkud jste, někdo řekne, kde jsou ochotní vyšetřovat.  

megi-the-pes
megi-the-pes 31.12.2024, 11:33:20 xxx.xxx.124.128

Může to být bolest nebo vážnější nemoc. Už jste v tom za hodně peněz, tak nějaký ten RTG a USG už… a komplet krev asi už je. 
Nemocný člověk je také cítit jinak, nepříjemně dost, i z úst, kvůli játrům. Nebo u cukrovky je cítit alkohol.
A pes se drbe, protože nic jiného v té situaci dělat nemůže, když ho něco bolí. 
Alergie fakt ne, když tyhle prostředky nepomohly. Mají tlumit svědění z alergie,
ale třeba se potýkáte s demodexem, plísní,… dělají se seškraby atd. To je cenově malinko.

U kavalíra by mě hned napadla syringomyelie. To je také drbání “bez příčiny”. Hodně přední část psa.

Brnění, bolest, nervozita, my to nevidíme a pes neví, co dělat, může kníkat, skákat, štěkat, škrábat se, vykousat se skrz kůži, ukousat si ocas, nohu, točit se v kotci dokolečka, až umře. 
To je od naražených zad, zubů, parazitů… po rakovinu. 

megi-the-pes
megi-the-pes 30.12.2024, 21:36:38 xxx.xxx.124.128
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 30.12.2024, 21:00:23

Kdybyste chtěla něco takového zase dělat, koukněte do “Odstartujte svoji knihu” a “Začínající nebo budoucí spisovatelé”.
Ale musíte se obrnit před arogancí autorů. I když… možná jsem všechny namyšlené schytala já, tak dobrý. 

To je stejně hustý, jak to v těch novinách nikomu nevadí. Protože jimi zítra ráno zatopíme, tak se tam může naprasit cokoli? Dnes už pomalu nevíme, komu který plátek patří, tedy kdo si vlastně kazí jméno, tak třeba proto.
Ale ony už ani knihy moc korektory nevyužívají. Ani sazbu občas neřeší. Jednoznakovky na konci řádku atp., vypadá to strašně + se to nedá číst, proto přece "kosivazu" spojujeme s následujícím slovem… Hrubka na zadní straně obálky (a to za tu práci na knize dostali 100 tisíc, lidi z Pointy, to naprášim, ať se styděj) nebo hned na první straně je taky super. Autoři říkají, že korektura je drahá. Ale hrozně moc to musí vydat… Bezva příklad za všecky - Psí bible. 
Loni vyšlo 15342 knih. V ČR. To je slovy přes patnáct tisíc, kdyby někdo myslel, že blbě vidí. 
Každý rok je to asi o tisícovku víc. 
To je… mraky. 
Mraky je číslovka. 🙂