Tss, pár bobrů… hele, sem je v devadesátých letech 3x vysadili, a teď čumí https://www.idnes.cz/brno/zpravy/bobr-vodohospodari-skody.A240201_774715_brno-zpravy_coch
Tss, pár bobrů… hele, sem je v devadesátých letech 3x vysadili, a teď čumí https://www.idnes.cz/brno/zpravy/bobr-vodohospodari-skody.A240201_774715_brno-zpravy_coch
Huž se těším do Tater. 😀 Sice jste si přeházeli písmenka ve slově MLHA, ale jak to tak sleduji, jsme stále spojení. 😀
Nevim, o co de, ale pokud existuje nějaký vyšší nejvyšší prostředek, kde se můj případ dá eště zkoumat,
tak bych byla ráda, až mě obviní z vraždy, abych mohla všech těch prostředků využít.
Kdyby ty předpovědi byly aspoň vtipné, mohlo se to jmenovat Černá kronika,
ale nic, prázdno…
přísloví na dnešní den: Kdo není vtipný, je nudný.
To není bratránek, to je jeho manžel.
Vy ste bůh! Bugh. Bagíra!
🙂
Já bych ho asi nechala…
Už jste zase v důchodu? Ne v Německu vojákovat? Týjo, to jsou zvrat(k)y.
Tak hezký den, libtardíci.
Cyklostezky ať taky táhnou do pekla.
Mohly tam růst stromy a kytičky, ale ne,
nalejem všude beton,
abychom pak slavnostně otevřeli rezervaci pro kytičky a stromy.
Aha?!
Asi jsem si to na rozdíl od Vás přečetla celé, jakož i celý národ, který nechce, jak to mají v jiných státech, desítky takových rezervací, kam nikdo nesmí.
Neříkejte, že můžete přikrmovat senem, pokud to děláte, děláte to špatně a měli byste to zavřít. To radši nikde neříkejte.
A kde jsem to vzala a vytrhla z kontextu? V tom stejném článku. Je tomuhle rozumět, když si ty další odstavce přečtete sám, nebo si ze sebe budeme dál dělat legraci?
Běžte si dělat legraci z party ulhaných ekologů (taky jsem, ale povětšinou nelžu online).
“Řešením není ani přikrmování zvířat. Kromě toho, že by při počtech kopytníků znamenalo značnou finanční zátěž, není možné především z dalších důvodů. „Zvířata, především ta mladá, by si během několikaměsíčního přikrmování uvykla na „lepší“ stravu a poté by odmítala spásat hrubé trávy a plevele. Ty by se pak v rezervaci začaly šířit. Navíc by kvůli pravidelnému přikrmování ztratila respekt před člověkem, začala by si zvykat na kontakt s lidmi. Začala by se chovat nepřirozeně,“ zmínil Miloslav Jirků.”
Poníčkové hezký,
ale mě už to taky moc nebaví, v zemi, kde je volný průchod krajinou.
A po Václaváku mě chodit nebaví.
Včera jsem měla co dělat, abych psa uchránila před elektrikou,
voni tím obehnali snad půl vesnice, i před vesnicí, jsem to jaksi nečekala,
a eště uboze žluté lanko na žluté trávě. TVL.
Čím jsme si začali?
Si to vemte u psů, jak je vadný, agresivní, tak nejde do chovu, hlava RF, SSSR, to byli vždy takoví jedinci. Nemyslím to zle, to je prostě taková povaha.
Hlavně se teda nevracejme k těm válkám, co si oba tábory vymýšlí, kdo kterou začal.
Přirovnala bych to taky třeba k tomu - Někomu řeknu, proč tluče toho psa… Nechte ho být! …A ten oslovený vezme krumpáč a dá mi po hlavě.
OK?
Podle mě takoví patří na opuštěný ostrov.
Tak na to můžete zapomenout.
Jakmile tady chybí lidé, okamžitě se uvolňují pravidla na trhu práce a jedou sem Mongolové, Ukrajinci, Bulhaři, Maďaři, … Škodovka by mohla vyprávět, ale to víte.
Jako sen ale docela pěkné, no.
Jó, pojďme volit někoho, kdo se tam nedostane, ledaže spojíme 500 stran dokupy, co?
To je po vzoru USA, kde si dva prezidenty točí 128 let dokola, že.
Výborná rada, výborná,
posíláme piškotek.
To už moje slepice maj lepší názory.
A zatím to zastavuje akorát UA, že. 😀
Jste zcela mimo, STK není zkratka státní technická kontrola, ale stanice t.k.,
jelikož STK si může zřídit každý, kdo projde školením a dostane povolení, je to
obyčejná firma, kterou rozhodně neprovozuje stát ani tam nepřiděluje zaměstnance,
je to jenom krám, kde jsou oprávněni vydat papír, který stát uznává,
stejně jako mít pojištění (ale to emeričani mají i na psa, že), které se neřeší u nějaké instituce, ale zas u běžného podnikatele.
Myslím, že jste ukecaný a blbý k tomu.
Čau
A teď se zase vztekne a odejde do veteránska.
Ne, do armády.
Mně se to plete. Ale to se není čemu divit.
Přece ať to máme stejně jako v Emerice u Mělníka, to je totiž výhra!
Nula zdravotní systém pro všecky, řidičák v patnácti, do army vstoupit už v 17,
ale chlastat až v 21, platné zákony z roku 1726 o tom, že zebra nesmí obědvat v 9.24, pokud je to čtvrtek v květnu,
a na mikrovlnku musí psát “nesušte kočku v mikrovlnce”,
tak pak je jasné, že netuší,
že banku a auto nikdo používat nemusí a co je to volba vůbec.
Pravda! chovzvirat.cz sebral spojovník na konci odkazu, zkopírujte to takto:
myslivost.cz/Casopis-Myslivost/Myslivost/2011/Leden---2011/Stavy-srnci-zvere-
Mrchy zrzavý. 😀 Plno zajímavých článků tam je. https://www.myslivost.cz/Denni-zpravodajstvi
Budeš stavět klasický plot? Nebo zastřešený výběh, takže pletivo přijde zabít mezi dvě prkna, nebo na kovovou konstrukci?
Hecht je taky čína, to samé co obi, nejlevn. mountfýld, fieldman, … vtipné je, že nejlevn. strunovka z mount. jede snad 10 15 let, vždy si koupím něco lepšího (Makita/Dolmar), ono to cípne, tak zas vytáhnu tohle.
Kupte slépky, nemusíte kosit. 🙂
Kupte sekačku starodávnou, co se někomu válí v garáži; překáží, je to nezničitelné.
Vás upoutal název článku, mě to, co říká AV; ČK:
“„Kvůli dlouhodobému suchu je vegetace na pastvinách výrazně méně, než v normálních letech.”
Tohle jsem napsala a Vy mi napíšete, že neříkám celou pravdu.
To samé bylo s napajedlem, plánovali, plánovali, plánovali.
Kam se mám jezdit dívat, mám divočinu na zahradě a
každý by měl mít.
A někdo tam teď o víku zajel místo mě. Pěkný bordel. Neziskovka na úklid těch trosek, určitě nebezpečných a azbestových, není?
To je dost ostuda. Fuj, co to tady máme.
Část je obce, část kraje a část ochránců, ale jiných…
No jsem ráda, že jsem si zas něco přečetla, žila jsem v omylu, že je už dávno uklizeno, když tam vedle vypustili zvířata.